Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marina,inca nu avem scaun,dar uite si tu cite Chicco Pooly exista.Si difera si pretul.
Astept sa vina cel de la Hauck ca a fost 50€ si daca e bun,nu mai iau altul.

Am plecat la sala.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete multumesc mult de raspunsuri, deci tre sa ma orientez la o saltelutze de cocos.

dana pai daca e ok normal ca nu ai de ce sa schimbi. o sa cercetez si eu. deocamdata tre sa umblu prin oras ca sa-i iau sotului cadou...schimba prefixul de la 29 la....20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristiana alexia are 5 mese
la 10 lapte 210 ml
la 13.30 legume + ceva ( carnita de pui sau de vita , ou sau branzica si mai nou ficatel de pui ; oricum legume simple nu mai vrea )
la 17 lapte 180 ml
la 20 fructe
la 11 seara lapte 210 ml
e asa de vreo luna zici ca manca prea putin ?

cu dintisoru ne chinuim de vreo 2 luni jumate cu periode de liniste si perioade de criza maxima dar de dormit noaptea nu am avut probleme

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

aaaaaaaaaa, am uitat sa spun ca sambata a zis iar tata emmi, dar un tata ff clar fata alte silabe in jur, si mai apoi si mama, dar asa din avava-ababa-ma-ma-ava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pup fetelor. Am sosit si eu acasa dupa ce l-am luat pe Matei de la mama si am fost cu el in parc. Oboseala e prea putin sa zic ca simt. Dar incerc sa ma mobilizez pt ca mai avem, baia si inca o masa. Oricum sunt bucuroasa ca Matei a fost bine, a mancat, chiar si legume si s-a distrat cu verisoara. Mama in schimb si-a bagat tot ce putea in serviciu si cine a pus-o sa zica ca se duce. Am ajuns la concluzia ca trebuie cu orice pret sa imi bag in cap ca asta e doar un loc de munca unde fac bani, atata nesimtire e in jur din partea tuturor ca nu merita sa ma duc io ca tampita sa repar ce n-au facut altii in 10 luni ... . Azi abia am avut juma de ora sa inghit ceva dupa care din cauza ca am mancat fff repede m-a luat durerea de burta. Acuma am de cap. Nu sunt sanatoasa, zici ca lucrez la firma lu' mama. Tre sa imi revin.

Hai sa vad si eu ce ati mai facut voi mamici normale si mult mai putin denaturate ca mine.

Adela, Rali, super frumosi sunteti. Madam Gabitza, te-am sarit cu pozele si acuma nu le mai gasesc. Mai da si la fata un link ca doar stii cat de dusa sunt ... . :))

Mersi Liuda de detalii cu bona. Stai sa gasesc si eu si mai discutam.

Marina, apropos de zis tata la bebe. Si azi, ca si vineri, cand ma vazu Matei, n-a schitat nici un gest. Cand l-a vazut pe ta'su ziceai ca e aeroplan gata se decoleze ... dadea din maini, din picioare, radea, tusea in acelasi timp, toate alea le expunea, tot ce stie. Sa arate cat se bucure. La cata oboseala am in cap chiar imi venea sa plang. Dar ce stie el micutul ... Noi suntem duse .... Adica eu.

Dana,eu zic ca sa nu il trezesti. Asa are si Matei o zi doarme mai mult, alta mai putin ... cum simte si el.

DIanamizzi, eu zic sa incepi sa dai rate la o firma de bodyguarzi ca atunci cand o fi Thea mare ... tre sa ii puneti la cat e de frumoasa. O sa aveti coada la usa. Si mai sunt pe aici multe candidate.

Aelita, multumim de urari. Ca de obicei atenta. Si voua multa sanatate si tuturor bebeilor.

Fata Kate, da fito asta nu se mai opreste din dintzoshit? Te-a rupt cred ...

Marina, superbe pozele! Iar aia cu fofo e mortala. Tare mi-a placut. Ia vezi si tu cum faci, poate faci un plan la BGS ca tot pazesc totu' prin Bucuresti.

Marina, da o raita si pe la Auchan ca am vazut scaun bertoni cu 78 de RON si mie mi s-a parut frumos. Probabil ca pana ajung io sa il iau il cumpara cineva dar ... poate ajungi tu. Avea si tzarc cu 240 RON. Si multe altele. Stau bine la capitolul bebelusi.

Liuda, nici Matei nu sta in fund. Il pun io asa dar singur nu sta.

Liuda, am citit ce zici de barbata-tu si tin sa il laud pe al meu. Ca daca tot candva l-am criticat, acu tre sa il si laud ca dimineata acuma ii da el lui Matei mancarica si ii face toaleta de dimineata ca io plec inainte sa se trezeasca, face biberoane la greu, vine imediat cand strig, in fiecare seara e la baita cu noi (chiar si cand a jucat Dinamo) si cand il pun pe Matei la culcare. Nota 10 tati de Matei.

Laura, s-au terminat banii? Vai ce cunoscut suna! Pai io de ce crezi ca m-am dus? Si culmea e ca am facut imprumut sa luam masina si acuma stam cu banii in plic si platim rate la ei ca nu gaseste sotul ce vrea. Suntem bengoshi rau de tot ...

Anis, ma bucur ca sunteti bine. Maaama ce frumos suna ce zici tu acolo ca ai facut la fete.

gata, fug ca m-a luat o oboseala de pic asa ca tre sa fac ceva sa nu adorm pana peste vreo ora cand facem baie.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by dianamizzi

fetelor, mai ziceti-mi si mie cum e cu crema aia ELANCYL de la galenic. deci a mers la voi? e pentru solduri, sau ce cer? am vazut acum la farmacie o oferta de 2 tuburi de ceva cu un gel de dus exfoliant gratuit. alea sunt?

va pup, o zi minunata tuturor!

elouuuuu duamneleeeeeeeee

Suntem intre munti si mari
Ne-am intors de la Horezu, ne pregatim de mare.. S-a amanat cu fo doo zile, caci a aparut o problema importanta...imobiliara

Dia - eu am folosit Elancyl. In varianta pe care o descrii 2 tuburi + un gel (era si la noi la oferta, aprx 100 ron) si pot sa zic ca a functionat.

Acum nu bag mana in foc ca a fost doar asta, caci in perioada folosirii, am fost si la sala.

pup fete cucuiete!!!
revin cu poze

PS: fete habar n-aveam ca in ro exista atatea manastiri (stiam eu de Bucovina, dar acum am observat ca mai sunt si alte zone cu la fel de multe manastiri minunate) - Doamne atatea femei care aleg sa traiasca acolo... Mi-e asa de greu sa inteleg...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Sofia - printzesica
Thea - frumoasa cu ochi ca cerul

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

catalina merci de info, oricum la cat de obosit e tati al nostru si la cat de tarziu vine slabe sanse sa cautam ceva curand.

fata eu cred ca matei inca nu realizeaza ca nu mai stai cu el toata ziua, dar o sa vina si timpul tau.

Mergi la inceput

Marina un mag Chicco este langa Atheneu

auzi fata da ce faci tu cu saltea??? pana acum ce ai folosit? ca nu pricep ce te apuca si pe tine cu salteaua...

asta cu scaunelul de papa ne intereseaza si pe noi!!!

Apropos, cred ca suntem printre ultimii mohicani purcelusi de lapte! Teo papa inca numai san de la mine, iar diversificarea o vom incepe dupa vaccinul de 6 luni (sa vdm ce zice pedi)

...ma rog, acum sa spunem adevarul pana la capat: Margicutza a incercat o diversificare pe cont propriu cu neshte servetzele ....

pup fete cucuiete

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

www.baby-markt.de/CHICCO_HOCHSTUHL_POLLY_2_IN_1_-PORTOFREI,1183402243-28031,d,1183402249-28078,babyartikel.1150784278,chicco_64837-h,,24Tshowrub--babyartikel.1150784278,,a_lshop.htm" target="_blank">mie-mi place asta - acela design "safari"

si apropos..Danutza cred ca e mai ieftin la voi decat aici (109eur la voi versus 550ron = peste 150 eur!!!)

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput