Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 16
laura ionescu spune:
Marina - bine ai revenit. am vazut pozele cu emmi.
referitor la scaunul de luat masa noi am cumparat acum o luna scaun de masa chicco polly. mi-a placut mult de tot ca are spatarul reglabil in 3 pozitii (Eva nu sta in fund) si e tot numai butoane, foarte usor de folosit. A costat 3 mil de la magazinul Chicco - aveau reducere.
Catalina - pai trebuia sa ma intorc la servici, dar cum nu m-a solicitat nimeni, nu m-am dus. Oricum vara in presa nu se prea lucreaza. Asa ca eu cred ca incep prin august-septembrie. Mai vad... Deocamdata stau cu piciu si savurez fiecare moment. Mai nasol e ca s-au cam terminat banii... da' ne-am si plimbat frate! Asa ca acum trecem la economii.
Liudo - esti de coma, fata! 

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
eli1977 spune:
hihi, am vazut cei mai frumosi copiiiiii!pe toti i-am vazut!!sunt niste scuuumpi, mor de ei!
Marina, eu am luat tot Chicco Poly, sunt ff multumita, se da pe spate, se ridica, coboara, are masuta in 2 nivele,e f misto, cum zicea si Laura.M-a sfatuit Gio, care are de la Taisia si ii ewste f bun si acum la Evuta..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
anis spune:
nu ne-am mai auzit de mult.
Am fost asa de furata de Breaza, unde suntem inca ,de nu mai aveam chef de net.I-am facut lui Ingrid si Iarinei cand o sa creasca propriul parc, cu tarc de nisip, casuta de gradina, tobogan, saltea de sarit, leagane, balansoar ,cort..piscina..ce sa mai.
Eu cu gradina de flori..o sa va arat poze.
Fetele suntem super ok, Iarina face kaka de 2 ori pe zi..ce o fi cu breaza asta nu stiu.
Mai stam 1 saptamana aici..si dupa pe 17 plecam cu fetele la greci 2 saptamani..de abia astept.
si eu tot chicco polly am scaun.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Daconst spune:
Bai fetele,am dat cautare la scaunul asta si am gasit o gramada la Chicco si toate sunt Polly.
Ia bagati o privire www.yatego.com/q,polly" target="_blank"> aici si spuneti care din ele.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
DANUTO, alea de pe prima pagina sunt toate Chicco Polly, asa avem si noi, sunt super multumita, lui David ii place sa stea in el si fara sa manance.
MARINA, David are salteluta de cocos, tare si racoroasa.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
marinar spune:
mcbeal auzisem si eu de asta cu nuca de cocos ca e ok. nu s-au facut cocoloase?
haha dana, auzi cica voi nu aveti....!
laura unde a astia de la chicco magazin?
eli deci si voi tot ca laura, deci merita.
haha dana chiar ca tare faza. deci fete.....care e pana la urma scaunul asta bun?
oricum multam tuturor de raspunsuri.
adela2006 spune:
sunt asa zabauca de cap ; am incercat sa dorm putin cu alexia dar cum ea doarme doar jumate de ora numai bine cand sa adorm m-am trezit cu manute in ochi si plina de zabalute pe fata ca voia sa ma pupe ( sau sa ma muste ? )
lilica am pus poze in noul album de pe flirck , le-am pus asa la gramada ca nu am stiut sa-mi fac eu un album al meu
, vrem si noi in episodul 2 ![]()
citisem tot dar de atunci au mai aprut cateva pagini le-am citit si pe alea dar nu mai stiu ce trebuia sa raspund 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
cristiana70 spune:
Iertati-ma
, am dat buzna fara sa salut si, mai ales, fara sa felicitam sarbatoritele zilei, pe Sofiuta AELITEI si pe Thea DIANEI! Sa creasca mari!
Am citit cam tot, acum ce-a ramas in cap... oricum, ati fost harnice, nu gluma!
ELI, eu zic sa nu mai prea postezi despre activitatile tale, aici citesc si unii, si altii, as dori sa nu ai nici unfel de surprize. Sa nu te superi, dar mi se pare o chestie serioasa.
ADELA, Alexia cate mese are pe zi? Ce eu simt ca e cam devreme sa renunt la masa de la 5 dimineata, asa are in total cinci mese.
Cine a zis ca i se insoara feciorul cu bibele in gurita? Si al meu!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
MARINA, stiu ca nu pe mine m-ai intrebat, salteaua nostra e tot dreapta si teapana, ca la inceput. Si-o maseaza fi-miu cu picioarele, nu gluma!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
mcbeal spune:
Nu s-au facut cocoloase, Marina. Si daca nu s-au facut pana acum, la cat se foieste zgamba mea (se roteste 180 de grade in patut, iar daca doarme mai mult face o rotatie completa de 360
) nici nu cred ca se mai fac. Mi s-a parut insa destul de scumpa cand am luat-o (parca vreo 60 de euro), dar nu stiu care sunt preturile in Romania.
Mortale pozele cu Emma, m-am distrat pe cinste... Si comentariile sunt tare haioase ![]()