Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
aelita spune:
sterilizare: eu nu din spirit exagerat o fac,dar daca asa scrie,eu asa fac.sterilizez si acum,desi uneori mai scapa..
ca sa nu pierdeti timp, luati aparat de sterilizat cu mai multe biberoane.timpul il pierdeti la spalatul biberoanelor,pt ca sterilizarea se face singura.adica in loc sa le insir prin bucatarie (nu suport nimic scos din dulapuri),le pun direct dupa spalare in suportul de sterilizat. si acolo doar se da un buton si gata.
bineinteles ca sunt copii care nu patesc nimic,mAJORITATEA,dar daca nu ma costa nimic in plus,nici o munca,eu o fac in continuare.
APROPOS,AZI AM IMPLINIT 6 LUNI !
LAURA IONESCU a fost si a mea asa rau constipata,cu urlete,o singura data,pe la 2-3 luni. de atunci,s-a mai constipat ,dar nu rau rau pt ca acum cunosc semnele.si cand vad ca o ia,ii dau cateva zile ceai de prune+kiwi-e luat de la farmacie special anticonstipare.functioneaza.eventual un supozitor,inainte sa faca rau.
pe aici nimeni nu fierbe apa,toata lumea foloseste apa plata.
e si apa plata speciala pt copii (banuiesc ca are mai putine chestii in ea)
adinus pt ce iti facea piafen in cur ,pt dureri?
misto,eu nu am putut sa iau decat eferalgan-kaka maca -pt febra si cica pt dureri .
elena,am vazut-o pe frumoasa Iulia Ecaterina (frumos nume)
mihacarm tati e posesiv
daca nu vrea sa iasa cu voi,spune-i ca o sa o plimba numai barbati pr Eva,in lipsa lui,..ca si asa ii e lui teama ca o sale zica tata la toti.poate asa merge.
catalina serviciu usor !
dianamizzi,multumim!! da,avem juma de an!nu-mi vine sa cred.
LA MULTI ANI THEAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
gata,am inceput papica de trei zile!!
fructele inca nu,doar a probat un pic.mai incolo.
poate sa incerc as acum zici tu,fructe cu orez d-ala.dar intai sa luam legumele la rand.dupa lista mea,la 6 luni jumate se dau fructe(dar sigur se poate si mai devreme...eu am incercat,dar daca nu i-a placut,nu m-am stresat)
www.dropshots.com/day.php?userid=203807&cdate=20070701&ctime=193647" target="_blank">E SUPERBA POZA ASTA
mcbeal sa doarma pe burta e periculos cand nu isi ridicau gatul,si i-ai fi pus tu pe burta,iar ei ar fi riscat sa ramana cu nasul in saltea si sa nu poata ridica mutritza de acolo.dar acum nu mai e problema,ca se invart ca un tirbuson!
toti au perioada cand incep sa doarma pe burta,atunci cand descopera ei ca se poate si asa.
rali
quote:
Mihacarm- asa am patit si eu - monu parca spunea ca are "musafiri" din 13 in 13 zile...chiar ma gandeam ...bai ce coincidenta oamenii o viziteaza la intervale regulate de parca ar stii...pana m-am prins despre ce era vorba :)))).

daconst ,a mea asa doarme,dar se trezeste la 4,la 5,la 6 ...suge,iar la 6 ii dau biberon.la 11 altul.daca sare masa de la 6(se intampla sa nu vrea) ii dau la 9 sau la cat vrea,se decaleaza sau se sare peste cea de la 11....dar apoui isi revine la program.adica mai au si ei zile..
eu ii dau lapte prima masa,dar depinde de fiecare.
sau fa cum zice laura,cred ca e bine.
eli,bine te-ai intros sanatoasa si teafara! avem intre noi o "mama-curaj "!
nu te speria ca doarme pe burta,cum am mai spus,acum isi pot ridica gatul ,deci nu e risc de sufocare.problema era cand erau mititei .
ce spui tu de spectacolul ala..cu papusa..ASTA NU E INSTIGARE LA VIOLENTA? au voie?
rali-suntti o familie frumoasa.
adela,ce scumpica-n rochitza rozzz!
liuda,ca si tine,cand imi e greu ,ma gandesc la mamicile cu gemeni sau cu 2..
MULTUMIM DE URARI !,catalina,laura,eli,daconst
Cu toate intamplarile triste de pe forum ,nu am mai urat de mult sarbatoritilor .
la multe lunite tuturor "DECEMBRISTILOR" -care au implinit deja 6 luni !multa sanatate!
sa cresti mare,MATEI !!(CATALINA)
au mai implinit 6 lunisoare,sa creasca mari :LEON
PATRIK
ALEXANDRA
THEA
IRINA
au implinit 5 lunisoare,sa creasca mari ! :MARIA ANTONIA
SOFIA(mediterana)
ANDREI si STEFAN(levi)
ODETTE
ALEXANDRU(shine)
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
kateryna spune:
DEci eu nu mai stiu care ce a intrebat pe aici ca sunt chiauna de somn. Fi-meo de o sapt jumate baga iar program a la dintisori. Are 2 canini inflamati si se simt coltisorii (atat cat pot sa-i simt inainte sa ma muste ca pe urma nu mai simt nici macar degetul). SPer ca de data asta sa si iasa ca m-am saturat de caninii astia ca e a doua tura de crestere. Care va vaitati de trezit o data pe noapte? Am avut si noi 2 sapt in care a dormit toata noaptea...pe urma se trezea o data pe noapte si acum de o sapt jumate il adorm pe la 12 noaptea (se mai trezeste de cateva ori pana la 12.30 si dau ture cu el prin casa), doarme pana la 1 jumate, pe urma treziri la 3, 4, 5, 6 si la 7 e trezirea de tot. Intre 3 si 7 daca e sa pun cap la cap cat doarme cred ca imi ies vreo ora jumate de somn. Si in rest ziua program de plans, stat in brate si pus nervii pe bigudiuri ca nu am cu ce sa-l ajut. Dar el saracul nu are nicio vina. El e cel mai cuminte copil, dar il doare
.
Dano, slip gaseste in COra cu 120.000. Sunt si costume de baie ptr fetite. Sunt de la 3 luni in sus. Dar tot din astea necaptusite.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
marinar spune:
dana m-am tinut de cuvant:
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070702&ctime=044526" target="_blank">asa agat baietii pe plaja
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070617&ctime=093104" target="_blank">stau pe nisip
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070616&ctime=162835" target="_blank">tare buna e o bere pe caldura asta
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070616&ctime=170623" target="_blank">ma bronzez la fofo
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070629&ctime=193344" target="_blank">imi plac florile
ylilimic spune:
Dana - asa voiam sa-ti zic si io. Necaptusiti gasesti la toate magazinele, cel putin aici, la mare, nu ramane lumea in curu gol. 
mihaela - trimite-l pe Costin macar 1 sapt la mine, ca ti-l reciclez eu de nu se vede! Liuda va ajuta cu soacrele
, eu cu barbatii (ca deh, nu-mi ajung 3 ai mei
) Sa zica merci ca alaptezi, dar dupa primul bibe cu cereale sau masa cu ligurita, pune-i fata in brate si mancarea si tuleoooo! Al meu (la Matei) a facut o fata
"ca el nu i-a mai dat inainte...ca nu stie" Da' ce io i-am dat?! Si pt mine era prima data cu copil, ca doar nu m-a luat cu el gata facut. El noaptea dormea, eu alaptam, eu schimbam, eu linisteam, eu cantam...eeee, dar pana cand (o viata amara si un trai nefericit?) si am intors foaia, pus plod in brate si plecat sa fac orice altceva. Pacat ca nu stam aproape ca il puneam pe Marian sa ii dea ceai lui Eva, sa vezi ce fata facea Costin apoi 
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
mcbeal spune:
Marina, noi scaun de masa nu avem inca. Dar trebuie sa-i iau cat de curand, ca mai nou numai in fund ar sta.
Salteluta e cu nuca de cocos, cica e f. buna. Nu stiu, dar pot sa-ti spun ca e foarte tare.
Liuda spune:
daconst ce te strezesi tu cu burta... aia e asa, ca semn ca ai nascut care trece dupa vreo 2 ani!!! Lasa ca scapi! Faci abdomene? Aoleu cata vointa! Si lasa sa doarma copilul... nu te mai stresa, de ce sa-l trezesti? tie ti-ar placea sa te trezeasca cand e somnul dulce?
Katerinooo ce ma sperii, aoleu, face oare si a mea asa? pai eu inebunesc cu as program... eu cu somnul in lipsa sant ca lupul din poveste... rea de tot!!! saracul de el de baietel ce il chinuie dintii, doamne nu exista nimic ca sa doarma macar noaptea?
stirilizareeee - odata pe saptamana - duminica, ca doar e sarbatoare si stirilizam, eventual daca nu uit! Daca uit nu e mare smecherie, ca nu a patit nimic pana acum si daca o fi dupa curatenie... tre sa stirilizez si mainele Dianei care sant numai scame de la jucarii si le baga in gura si le roade rau de tot - ca santem si noi cu dintii, cred! Eu stiruilizez cu ideea sa amortizez cheltuiala... ![]()
felicitari cu zilele de nastere!!! sa creasca toti bebeii marii!!!
danamizzi fat-o ce bine sta in fund papusa!
pe cuvant ca am impresia ca toti copiii stau in fund numai a mea nu!!! adica sta, dar daca nu o razimi, cade ca betiva pe stanga si dreapta! in carut sta bine, ca, de se razama de laterala...
in schimb cu intorsul pe burta - santem campioni!!! ma dispera in 2 secunde - sta spanzurata pe marginea patului cu capul in jos si se ranjeste!!! nici nu o mai las in pat de la o vreme..
marinar - super pozele!!!
Aelita sa traiti cu diversificarea!!! sa va mearga bine... nu chiar ca la noi... nu scapa copilul in mustar si mici!!!
Liuda spune:
Ylilimic - dat toata dreptatea!!! Zau!!! Eu eri l-am chemat sa ma ajute la hranit ca da din craci si maini si capul in toate partile, de ma inebunea... am zis sa-i cante, sa-i faca ceva dracu ca sa stea locului sa-i bag mancarea... pai el dupa o juma de ora de "ajutat" m-a stresat cumplit cu "dar e satula, nu vezi, nu-i mai da" (asta dupa 5 linguri), "cred ca nu-i place", "hai mai dureaza ca vreau sa fumez"... si multe altele! Ei, mi-a dat dreptate la urma ca e destul de complicat doar sa hranesti copilul nu mai zic si de restul! La urma ca sa fie treaba buna, Diana l-a multumit pentru ajutor si a starnutat de 3 ori cu mancarea in gura, ultima data chiar avand lingura plina in fata (a suflat totul pe burta lu' tas-o)!!! Asa ca a facut si dus dupa asta, ca sa-i intre tiara mai bine! A obosit de atat hranit si s-a dus la culcare... o gramada treaba!
Daconst spune:
Marina,bine ca am insistat cu pozele ca sunt o minunatie.Stii care-mi place cel mai mult?Aia cu pasa,ca noi nu avem.![]()
Scaun de masa am comandat unul la Quelle ca era mai ieftin,dar sunt curioasa ce calitate e,ca daca nu-mi place il trimit inapoi.E de la Hauck cu model Winnie,dar era si pe roz.In rest mi s-au parut scumpe,dar chiar nu stiu de ce au asa preturi,ca doar nu face nimic special.
Elena,pai de ce nu-ti iei si tu rolele?Noi chiar ieri am iesit amandoi pe role si cu caruciorul.Mie-mi place tare mult,iar bb e fericit ca-l plimb mai cu viteza.![]()
Liudo,nu ma omara fata,cum 2 ani cu burta?Pai mor,ca eu deja la vara ma visam fara.La kg ajung imediat,dar eu vreau sa dau si burta jos,ca aia ma seaca.Abdomene bag la greu,ca poate ajuta,zic eu.
Katy,deci sunt necaptusiti.Pai de aia vroia fata de aici,sa fie captusiti in caz de vreo bucurie pe plaja.Culmea ca sunt si 5€ aici,deci chiar nu-s scumpi.
Of,ce chinuiala pe voi,fata cu dintii astia.Sper sa treaca cit mai repede.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Liuda spune:
daconst rade ciob de oala sparta... stii vorba!!! fata am cu 2 kile mai putin ca inainte de sarcina si... tot cu burta!!! cat pe ce sa scriu o prostie!!! fata stii ce e clar acum la mine - am nevoie sa cumpar tzatze si sa vand o burta!!! Deci asta e beleaua mea... nu mai vb de vergeturi ca se mai vad... dar alea oricum cu timpul se estompeaza, asa ca de alea tac ca daca incep si cu astea sa zbier... dar cu tzatzele sant disperata ce urat se vede... aoleu! Si burta - dar la burta daca bag un pic de vointa in sport poate ajuta, pe cand la tzatze doar implantul mai poate ajuta!!!