Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

avem si noi poze noi

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele neata!
adica la cine e neata! la mine sigur, ca la 9 m-am dus sa-l trezesc pe tati si "trezindu-l" m-am culcat si eu alaturi si m-am trezit la 12... vin la munca la 12 ? Ce rusine!!!

raportez eri o duminica frumoasa in sanul familiei... cu copil cuminte, fara mofturi, a mancat si a dormit bine... plimbari!!! A fost bine!

Dara am citit aici si m-am umplut de pirici....

Ivona - mama... mor, a mea de-a bea se aseaza in fund si se rastoarna pe parti ca mingea... si fata ta sta in picioare singurica... aoleu!!! ce precoce!!!

Catalina - eu dau bonei 5 mil si face si curat si chiar si supa la fata si calca si o hraneste,... deci tot! daca o iau cu mine la mare, munte - dau suplimetar, daca o las seara - ce s-a intamplat foarte rara - la fel !

Marybell - fata super pozele, auzi ca s-a scapat la paine... eu nu mai scriu ca poate ziceti ca sant nebuna dar am scapat eri copilul in bigmec de la M'c Donald's !!! fara sa vreau, erau in masina cumparate si s-a intins domsoara si cand m-am uitat la ea - ce sugea ea din sendwishul ala de nu avea aer!!! Ce sa mai! ca doar nu o omor? ca are si copilul pofte! La carne! ca a mea e carnivora sigur!!! Deci, e buna si varza la noi... ca manca din varza de rupea... nu o doare nimic, nu i-am mai bagat deshtu'n gat sa verce ce a inghitit

Daconst - eu am burta!!! Cred ca ai vazut in poze!!! cica pana la 9 luni se retrage uterul - nu stiu daca e asa!!! dar burta mai e... cred ca se cere un pic de efort, o sala, niste abdomene... dar am o lene mare in cazul sportului!!!

multumim ca ne-ati vazut si apreciat cat de frumoasa fata are mama la casa!!!

mai revin mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele - aseara m-am culcat eu asa pe la 12 noaptea (ca am avut copil cuminte si am dormit la amiaza cu ea) deci seara eram numai puteri... asa sa revenim, ma culc si ma apuca asa o nebunie... zic doamne eu am un copil si ala super cuminte, doarme, nu plange, mai sta si singura , cu mancarea e mai rau dar nu a murit de foame pana acum - inseamna ca nici nu va mai muri... si eu tot ma plang ca e greu!!! zau pentru mine greu uneori de imi vine sa urlu de oboseala si nesomn si in momentele alea pe cuvantul meu ca ma gandesc la ylilimic, la Monu, la Anis si la multe alte fete care sant nu cu unul... ci cu doi si parca incep sa ma simt mai bine!!! Parca simt ca nu e chiar asa rau, ca exista si mai rau!!!
Vroiam sa zic mult respect pentru fetele cu doi buburuzei mici la casa... off daca ma mai gandesc la gemeni si la Flavia - chiar mi se pare floare la ureche
Chiar tot a tineam sa zic ca doar gandul asta ma face sa nu inebunesc uneori cand sant rupta si asta mica mai are 2 ore pana la somn si mi se pare ca nu mai ajung sa-mi intind osul si eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Rali,l-am vazut pe Vladutz cel flumusel.Seamana cu mami,nu?Are niste ochi tare frumosi!

Liudo,m-am linistit cu burta ca eu bag si abdomene la greu si abia dimineata e plata ca apoi se umfla la loc.

Adela,ce frumoasa e printesa ta si ce rochie grozava are.E noua?Sau de la botez,ca nu mai retin.

Mcbeal,eu nu-l vazui pe fi-tu ca ma uitam dupa fata de 18 ani.Si cu costumul are dreptate ca n-am reusit nici eu cu barbatu-meu sa-l pun la costum la botez,dapai el care e cool!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana ca sa nu par neserioasa o sa-mi fac timp sa pun niste pozici, chiar si de la mare.

aelita e super dragalasa sofia! mai dar oare e vreun bb care a zis prima data mama si nu tata?

messa eu stiu ca pana la 1 an nu tre sa bagam in seama faza cu ochii crucisi. si emmi are si ma poate mosteni dar mai astept sa vad cum evolueaza...

haha dana ce superman ai!!!!!!!!!!

adina am vazut si io filmul ala...fataaaaaaaaaaa ai grija!

adela felicitari pt primul dintishor! la noise vede nr 2 la orizont, dar inca nu a aspart.

ivona e super tare ella!!! vaaaaaai nu pot sa cred! super!!!

adina pai macar a ta sa zica ma-ma, ca nu l-a vazut pe ta-su de 6 luni aproape. pai daca si ayleen zice tata io ma dau cu capul de pereti, si asa cam toti, fie fata fie baiat seamana cu tatii. da noi ce am fost frate, doar incubatoare??????
fataaaaaaaa si me spune mie dshoara si am si veriheta pe desht si cateodata si omu cu mine. dar tie!!!

marybell e dementiala poza cu painea. a trecut erik la lucruri serioase!

Mergi la inceput

intrebari:
ce masutza pt bebei aveti/vreti sa achizitionati?

ce fel de salteluta pt patut? cu ce pufuri, ierburi, etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Katy,mai da-te fata jos din conferinta si raspunde aci pe forum.Nu ai vazut intrebarea mea?De unde luasi slipul sa-i zic fetei ca pleaca la mare si vrea si ea la fetita.

Marina,ce masuta?Scaun de masa sau?
Saltele nu stiu ca noi tot aia o folosim,dar e patut de lemn.

Bai fi-miu doarme tare mult,in ultima vreme.O fi normal?Acu doarme de 2 ore,dupa ce a stat 2 ore treaz.Oare sa-l trezesc?Ce spuneti?
Ai vostri cit dorm?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Fetele, sunt pe fuga...Am trimis pe Matei la buni ca-sa, si Adam doarme, asa ca intru sa va salut si plec la curatenie. De cand cu poezia Alinukai, nu am mai sters praful...
Rali - aleia cu intrebarea indiscreta i-am spus ca ma bag la o fetita, sa fie si tati multumit Stii ca i-a cazut fata pe jos...dar nu-i bai, ca io dantuiam pe ea cu amandoua picioarele [:)))]
Mihaela - pacat ca nu ne-am intalnit ieri. Initial am zis ca stam pana la 1-2 max, insa abia la 7 seara am ajuns acasa. Am stat in parc, am vrut la delfinariu dar era spectacol decat la 11, 15, 17 (si noi care ziceam ca nu stam asa mult ), apoi la Carrefour, Metro, Real, Practiker...Am venit rupti de oboseala, dar copiii au fost cuminti. L-am pierdut pe Matei la Metro iar el s-a strecurat printre picioarele oamenilor si a iesit afara, unde panicat dintre masini striga "tati" ...aventura, ce mai!
adela - imi pare rau ca doar vizionez pozele tale, Fa ceva si pune si pe contul comun ca ramai fara rol in episodul 2.
ma astepata o baie, bucatarie, sufragerie de smotruit+hol, asa ca vb mai tarziu

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Da Mihaela e junioara, nascuta pe 26 februarie. Avem avantajul ca invatam din experienta voastra. De aceea incerc sa tin pasul cu voi pe forum.
Mie imi e tare frica de bolile copilariei pt ca nu am facut nici una si nu imi arde deloc sa le fac odata cu fiica-mea. Sper ca sa scapi cu Eva si sa ziceti pas la probleme.
Cum vrea tatal sa fie recunoscut de Eva cat mai repede daca nu petrece mai mult timp cu fiica-sa?!
Adevarul e ca si mie imi place sa mai vina la plimbarica si tati cu noi, si din cand in cand vine, chiar daca isi ia rolele si face scheme in jurul nostru. Eu ma multumesc si asa, si zic mersi ca nu insista sa imi iau si eu rolele.

Ehe, ce copilasi mari! La multe lunite Thea si Sofia!

Mcbeal, Iulia nu se intoarce singura de pe burta pe spate sau invers. De dormit insa, doarme de mult timp pe burta si doarme mult mai bine decat pe spate - mai putin agitate in timpul somnului. Nu prea imi fac probleme ca s-ar sufoca ptr ca am vazut ca isi misca caputul f.bine de pe o parte pe cealalta si nu doarme cu nasul in saltea.

Mihacarm, Rali, multumim pt aprecieri.

Dana si Iulia a dormit intr-o noapte de la 01.00 la 11.00 fara trezit pt.masa. La noi nu s-a pus problema ca mancare sa ii dau ca suntem numai pe san, dar in ziua aia a supt des apoi (la intervale mai mici).

Dana, nu stiu ce sa zic de Iulia. Cred ca seamana mai mult cu mine decat cu taica-su. Dar cei care ma stiu pe mine spun ca seamana cu mine, iar cei care il stiu pe tati spun ca seamana cu el. Ideea e ca Iulia are cheliuta ca tati, si probabil de-aia spun unii ca seamana cu el.

Va pup. O zi cat mai placuta. Diseara ne "vdm" din nou.

Mergi la inceput

da dana, la scaun de masa ma refeream.

Mergi la inceput