Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
laura ionescu spune:
Dacost - si copila mea mai sare din cand in cand peste masa de lapte de la 6 si se trezseste direct la 9 sau 9,30 si ii dau fructele. Ma tin de program ca fetita a invatat mesele, stie ce urmeaza la fiecare masa si nu are surprize, iar eu cred ca de aia nici nu face mofturi.
Da' ai grija sa fi pregatita cu toate, ca daca se trezeste cu foame ca Eva si nu e masa pusa, iei bataie de la baiet. 
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
adela2006 spune:
dana alexia a renuntat de mult la masa de 6 / 7 dimineata se trezeste direct la 9 / 10 si primul lucru pe care il dau e laptele ; dar ea se trezeste asa de cand a inceput diversificarea si i-am dat lapte de la inceput dimineata ( nu-mi venea sa-i dau fructe asa pe stomancul gol dimineata ); acum are doar 5 mese 3 cu lapte una cu legume si una cu fructe ( dar noi dam fructele mai pe seara )
poate e doar un accident trezitul la 9 dar eu zic sa-i dai lapte
mai citesc din urma ( vreo 5 pagini ) si revin
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
rali spune:
Mcbeal- am vazut pozicile de la botez. Sa va bucure inimile micuta crestina...e o scumpa Cristina...iar tati e mandru
Maryela- nu te lasa...pana la urma o sa invete sa si inghita Mihnea... Cu tusea asa cum spunea si Catalina...o fac de verificare , cand vor atentie...cel putin asa face Vlad.
Adinush-poate ti-ar face bine o "vacanta", eu stiu sa mergi cateva zile undeva la munte...si poate reusesti sa vezi altfel lucrurile... Multi pupici sa iesi din starea asta....
Laura - bine ca s-a reglat micuta Eva...nici nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut... Si asa cum au zis si fetele...nu cred ca apa a fost de vina (cel mult cred ca a solicitat rinichii- zic si eu, nu te supara).. . Si noi mergem de-a busilea invers...si e asa haios cand vrea o jucarie care e in fata lui si el de fapt se indeparteaza de ea...
Diana - poate doar ti se pare cu gaurile... nu stiu ce sa zic de astupat se astupa gaura dar ramane semn..cel putin sotului meu i-a ramas
Shine- cred ca ai avut zile minunate alaturi de copilasi...ca sa nu te mai doara capul...adu-i inapoi :))
Dana - cred ca e super haios Lucas cand scuipa....
Mihacarm- stiu ca nu e de ras...dar eu ma amuz de fiecare data cand povestesti ce face Costin (nu pui o poza cu el ca ma tot gandesc cu arata :))))...
Eli- odihna placuta! Bine ca s-a terminat misiunea fara nici un accident..
Dana - eu zic sa-i dai laptele si astfel decalezi mesele...zic si eu ...daca zic prostii, scuza-ma :(((. Vlad doarme cam de la 19-20 pana la 7 (se trezeste cam de 2 ori papa si adoarme la loc,dar noi inca nu ne-am diversificat)
(31.01.2007)
rali spune:
RB- da este un cont comun pe flickr , acelasi id si parola ca pe yahoo photos. (mamicile_ianfebr2007)
Diana- ce dulce e Thea in lighean
(31.01.2007)
Daconst spune:
Multumesc fetele de raspunsuri.S-a trezit la 9.30 si i-am dat laptic.M-am gindit si eu ca fructele nu tin asa de foame si chiar pe stomacul gol,nu mi-ar place nici mie.Acum decalam mesele,vedem noi cum face,dar flamand nu ramane ca n-am cum,la cit e de fomist.
Aelita,Dinamizzi,Puiut,sa va traiasca bb-ii si sa fie sanatosi.La multe lunisoare!
Dinamizzi,ce frumoasa e Thea in apa.Sta singura in fundulet,asa-i?Si al meu la baita de aseara statea singur si se tinea cu mana de marginea vanitei.I-am zis la tati ca deja nu mai am nevoie de ajutorul lui sa-l tina.![]()
Elena,e o frumoasa Iulia.Seamana cu tine,asa-i?
Mcbeal,la noi ploua de rupe.De aia o fi dormit gupilu atat.
Cu dormitul pe burta,noi suntem campioni-De la 2 luni doarme doar pe burta si n-are nimic.Dr mi-a spus sa-l las daca asa se simte el bine.Ca si oamenii mari sunt la fel,unii dorm pe burta,altii pe spate...nu e regula.Deci nu te speria ca se intoarce,doar sa fie bagat in sac de dormit,ar fi mai bine sa nu-i vina plapumioara in cap.
V-am vazut pozele si sunteti o familie frumoasa.Parca si tu ai un copil mai mare,fata parca?Nu am vazut-o in poza.
Eli,vai fata ce spui acolo.Nu mi te imaginam asa,sincer.La cit esti de finuta si frumoasa ma gindeam ca-ti sta bine la un birou asa cu munca mai soft.Inca o data bravo tie.
Bina fata ca acu spui de ce n-ai tu vergeturi.Adevarul e ca eu am doar pe fund,dar acolo am uitat sa ma masez cu crema.Pe burta dadeam de 2 ori pe zi si nu am nici urma de ele.
Mihacarm,teroare Mr.C asta al tau.Auzi ce-i trece prin cap,gaura mai mare la tetina.
Al meu nu vrea sa-i dea cu lingurita,doar cu bibe.Pai i-am zis ca n-o sa suga fi-su o vesnicie,asa ca trebuie sa invete si la lingurita.
Laura,cu constipatul,cred ca au fost mai multi factori la un loc,nu apa neaparat.Bine ca ati scapat cu bine!
Rali ce sa zic,ma "distrez" de numa cu scuipatul.Dar nici nu am ce sa-i fac ca nu ma " asculta".
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
mcbeal spune:
Mihacarm, tocmai am citit si eu de treaba asta cu autismul acum cateva zile intr-o revista si m-am ingrozit cand am vazut ca de-abia dupa un an se poate depista. Ce-i drept fi-mea numai autista nu pare, dar mi se pare ingrozitoare ideea. Eu sunt de felul meu tare ipohondra, cum aud de vreo boala hop, o am si eu, sper sa nu-i transmit fricile mele si zgambei.
Dana, asa e, am un baiat mare (18 ani), e in poza din mijloc de pe randul al doilea, in dreapta de tot (are un tricou in dungi si blugi, nu l-am convins sa puna costum - e total uncool).
Si la noi e o vreme oribila, m-am saturat pana peste cap de vremea asta nemteasca, numai vara nu e. Cica in weekend se mai incalzeste, dar de lunea viitoare ploua iar.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
mamicile si bebelusii cei scumpi
Catalina spune:
Laura, tu nu incepeai serviciul? Parca asa retinusem. :)
Eli, maaaaaama ce zici tu acolo! Chiar ca viata bate filmul. Slava Domnului ca esti bine.
Dana, da, si Matei mai sare din program si eu as da fructele acuma. Stai cuminte, o zi nu e bai. Te adaptezi. Tocmai m-a sunat mama ca a sarit peste masa de la 11. :) Ma luase tremuratul ca nu o sa fac fata sa stau asa departe cu el asa mic deja. Parca sunt nebuna ... Din pacate (sau din fericire) am atata treaba la serviciu incat nici nu mi-am dat seama ca e ora 12.
Catalina spune:
Scuze, sa stiti fetele ca am citit in diagonala. Daca e ceva personal pt mine intrebare sau comentariu, cred ca tot diseara apuc sa raspund. Pupici
rali spune:
Pentru ca de ceva timp nu ne-ati mai vazut...aici sunt cateva poze cu noi...
(31.01.2007)