Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

mihacarmia da-i tu niste mancare rece lu barbatu to ,sau mai rau,nu-i mai da deloc.ia sa vedem,ii convine?
incearca sa il stimulezi cumva sa se implice,daca nu merge pe cale amiabila,fa ce ti-am zis mai sus nu lasa situatia asa,doar sunteti o familie,nu?ce crede?
cu tetina,ce sa zic...vrea sa o schimbe ca sa scape mai repede de masa?chiar am citit intr-o carte ca nu e indicat sa termine masa mai repede de 15-20 de min.eu am vazut la a mea,daca termina mai repede,chiar daca burtica e plina si e teoretic satula de mancare,ea plange fiindca mai simte nevoia sa suga.eu doar cerealele i le dau cu o tetina speciala,in rest folosesc tetina medie.
al meu mai stramba din nas,ca uneori nu are chef (nici eu n am chef cateodata,na...) dar in proportie foarte mare se ocupa de ea,chiar am observat ca in ultima vreme seara la baita numai el se baga, indeplineste tot "ritualul" cu jucat,ras,balacit,spalat,uscat,imbracat,eu vin doar cu mancarica la sfarsit.cred ca depinde si de familia in care a crescut,la sotul meu in familie tot asa era,tatal se ocupa de copii la fel ca si mama,sarcinile erau impartite in mod corect.
a avut si el perioada de ratacire,dar de copil s-a ocupat mereu.marog,perioadele de ratacire din pacate nu erau cauzate de probleme care sa fi existat efectiv intre noi,ci de mici "influente".
asa ca,miha,ti-am zis:daca nu intelege de vorba buna,da militaria jos din pod!nu mai gati,nu mai spala,nu mai calca pt el nimicoare ce o sa faca?
si zi-i ca daca nu vine la plimbare cu voi,atunci de ce se supara ca o tin altii pe fi-sa in brate,a?

si eu zic ca adinush e super tare!desi e mai greu,e mai bine pe cont propriu!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

fetelor, mai ziceti-mi si mie cum e cu crema aia ELANCYL de la galenic. deci a mers la voi? e pentru solduri, sau ce cer? am vazut acum la farmacie o oferta de 2 tuburi de ceva cu un gel de dus exfoliant gratuit. alea sunt?

va pup, o zi minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dianamizzi si Aelita, sa va traiasca comorile! Si tuturor bebeilor si mamicilor nascute azi, la multi ani cu multa sanatate.

Dianamizzi, da, chestia cu verisoara a picat, din pacate. :(( Asa ca zic si io in stanga si in dreapta cine cunoaste, cine poate recomanda. Ca nu am tupeu nici prin anunt nici prin agentie. Are careva?

Gabi, scuze ca te contrazic. Sa stii ca nu e mai bine de una singura. Ca te mai ajunge la un moment dat si macar te bagi in baie si il lasi cu taso, chit ca doar sta langa el si nu face nimica si tu bagi o baie lunga ...

Pupici, ma apuc de munca :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Multumim de aprecieri...
Si ai vostri sunt tare scumpi si frumosi si isteti si... ce mai, ai nostri astia de ian-feb sunt cei mai cei
In alta ordine de idei, ia spuneti fetele, voi ce faceti cu ai vostri cand se intorc pe burta? Ca a mea m-a capiat. Stiu ca nu e bine sa doarma pe burta si din pacate mai nou e pozitia ei preferata... Acum cateva nopti am intors-o de pe burta pe spate de cinci ori in decurs de 5 minute. Pana la urma am obosit si am renuntat. Am inteles ca din momentul in care incep sa se intoarca singuri n-ar mai fi chiar asa un pericol, dar mie tot mi-e frica.

O zi si o saptamana minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor de ieri si de azi! Sa cresteti sanatosi,mari si voiosi!

Messa-ma bucur ca te simti mai bine si mai ales ca Arianna a inceput sa se uite normal. Si noua ne-a spus dr. la 2 luni ca s-ar putea ca Vlad sa aiba strabism si daca pana la 6 luni nu e ok ne va da trimitere la oftalmolog.

Dana - cu burtica nu stiu daca e normal sau nu...dar cu siguranta sunt multe mamici in situatia noastra.

Lili - cum te-ai uitat la cine te-a intrebat de o noua sarcina :))... Pe mine inca nu m-a intebat nimeni...am grija sa trag burta cand ma intalnesc cu cineva :))). O sa trimit si eu o poza pe mail-ul tau. }{ }{ }{

Gabriela - arati si aratai foarte bine si in tineretile tale...artistice pozele...eu ca sa pun poze din "tineretile mele" trebuie sa le scanez intai...ca de era digitala a ajuns la mine dupa ce am trecut de 20...

Marybell- se vede ca-i barbat Erik (ce bina sta si el in fund)... si...fripturica pe cand :)).
Iar la intalnire (desi supervizati) atat Arianna cat si Erik radiau...

RB- bine ca Amalia e bine si ati ajuns la mare...mai ramane sa rezolvati cu musafirii si sa va bucurati de vacanta...

Mihacarm- asa am patit si eu - monu parca spunea ca are "musafiri" din 13 in 13 zile...chiar ma gandeam ...bai ce coincidenta oamenii o viziteaza la intervale regulate de parca ar stii...pana m-am prins despre ce era vorba :)))). Deci si Eva se tine de cuceriri...bravo ei

Elena- e o dulcica Iulia. 37.6 in fundulet nu e febra, cel putin pe termomentru meu scrie ca e temperatura normala

Mai citesc si revin...

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Neata fetele,

Eva s-a trezit azi la 4 (PATRU!!) dimineata urland de foame si dadea cu picioarele in patut ca nebuna. Sunt cu ochii carpiti de somn. Si vreau sa ma duc la bazin, ca mi-am propus program intensiv de sport si dieta sa scap odata de astea 8 kile ca ma seaca.

Dianamizzi - eu sunt campioana cremelor. Mai am sa le iau cu lingura, in rest am facut TOT ce scria acolo. Am incercat Elancyl, Vichy, Galenic. Toate o apa si-un pamant.Iar cu gaurile in urechi, stai linistita ca nu se vede. Cine sta sa se uita atat de atent?!?

Mihacarm - la fel zic si eu. Da militaria jos din pod! E fata lui si trebuie sa se implice macar un picut. Sa existe un lucru pe care il face numai el, si nu tu. De ex plimbarea de seara, sau baita, ca de masa nu poate fi vorba la voi. Cu tetina eu zic sa nu o schimbi. Eu am incercat sa-i schimb Evei tetinele si s-a inecat de m-a speriat de moarte. Asa ca noi suntem tot la tetine nr 1, masa dureaza suficient de mult; cum zicea si Gabriela, daca dureaza mai putin si se termina laptele tre sa bag repede suzeta ca urla ca nu s-a saturat de supt.

Catalina - si eu zic ca e mai bine in doi. Dar Adinush probabil ca s-a obisnuit cu greul si acum i se pare usor. Stii, cum era magarul lui Nastratin care cand s-a obisnuit cu foamea a murit.

Sofia de Aelita si Thea de Dianamizzi! Ma duc sa ma uit pe prima pagina sa ii trec si pe ceilalti pici care serbeaza azi... Irina de puiut85j.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna, fetele mele,

sunt chioara de somn..varza..
dar am intrat un pic sa va vad, ca sa zic asa..

Dana, Cata, multumesc mult ca v-ati gandit la mine..
am venit din misiune..da, Cata, nu stiu cat e de lauda, dar tura asta chiar a fost ca in filme..asta e, daca a fost nevoie si e mine, am prestat si acum ma culc bucuroasa ca am facut si treaba buna...v-as povesti da' e cam problema, ca nu stii cum citeste cineva si o incurc..ca se cheama secret..
am avut niscaiva emotii ca n-am mai prestat cam din decembrie de dinainte de concediu si am nimerit si una lata..
multumesc lui Dumnezeu si la Maica Domnului, sunt teafara(in 2 locatii au sarit cu sabiile la colegii mei, intr-o locatie aveau arme..)ca lumea la disperare te omoara..

Laura, fetita, ce-ati patimit voi..cum v-ati constipat..merci mult de sfat, va pup

cu sterilizatul..eu sterilizez, am luat si la mare dupa mine aparatul, asta e, fiecare cu piticii ei..ma voi opri la un moment dat
pasatul..cu blenderul, prietenul meu

Diana, , sunt clienta fidela de ani de zile la Elancyl..am facut tratament cu fiolele anti celulita, au fost suuuper bune, nu-mi venea sa cred..
la sarcina am tocat cred ca 15 tuburi de crema antivergeturi, m-am ingrasat 37 e kg si n-am o vergetura, absolut nimic, cred ca aia a fost responsabila..
cu pachetul acela de 2 tuburi ..e la oferta acum, e f misto,ma dau seara si mai am un aparat cu vacuum, pt picioare si fese, dau crema si dupa bag vacuum si sunt f multumita..eu zic ca e bun, cel putin la mine au dat rezultate, acum nu stiu..
intra f misto in piele si simt cum actioneaza, ma pisca..
imi mai dau cu crema si cand fac sport si ma acopar cu centura din aia de transpirat..se deschid porii, actioneaza crema mai bine..

MESSA,, fata, am fost la Alice Cooper si Maryleen Manson..ma gandeam la tine cand moseau aia pe acolo..
cam ciudat showul, nu prea..m-a lovit..poate ca nu sunt genul..
la un moment dat, Alice Cooper a adus pe scena un carucior, a luat o papusa din el, a mangaiat-o si pe urma a luat un ciocan imens si dadea in papusa aia, pe urma a ridicat-o si era plina de vopsea rosie(sange, cum ar veni), mi s-a cam taiat..
pe urma l-au spanzurat..brrrr
iar MM..ce sa mai vorbim..
dar au fost si niste balade mai...digerabile si se auzea fff bine..ca eveniment a fost dragut

cam atat , fete, sunt bine, ma duc sa ma culc ca am dormit 2 ore in ultimele 24...
va pup

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

aoleo, era sa uit sa le pup pe sarbatoritele noastre de azi, bebelusele de Aelita, Diana si Puiut!sa va cresca mari si sa fie norocoase!

Mcbeal, si al meu la fel, m-am saturat cat il intorc, mi-e frica de mor caand il vad cu fata in jos, mai nou isi duce mainile sub cap si le pune ca o perna si asa doarme..
si eu stiu ca n-ar mai fi problema dar tot disper sunt..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele helppp!
Lucas doarme de aseara de la 10 si acum e 9.El normal la 6-7 avea masa de lapte iar la 9-10 masa de fructe.Ce ma fac acum daca a sarit peste masa de dimineata?
Ce sa-i dau acum lapte sau piure de fructe?Ai vostri dorm asa pina la 9?Sa-l trezesc oare?????

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Dana, daca si la voi e vremea la fel de 'frumoasa' ca la noi, nici nu-i de mirare ca doarme... Eu am trezit-o pe a mea la 7 sa manance, a mancat mai mult dormind si a adormit imediat la loc beton.

Eu in locul tau l-as trezi, dar tu faci cum crezi...

Mergi la inceput