Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 29
dianamizzi spune:
mai asa m-am enervat azi .... recut dar sa vedeti si voi...
ma duc si eu pe la mamaie , na sa o vad, ca sta peste strada de noi. la ea mai e si matusa si verisoara mea , venite de peste granite si ele in vacanta. thea adormise si am pus-o pe pat sa stea si ea linistita, sa nu se trezeasca in carucior. eee si femeile astea au inceput la tras de lulele de s-a facut bent in bucatarie si se ducea in toata casa. thea cand miroase fum de tigare tuseste. ca la noi pe acolo nu prea fumeaza lumea si nu e obisnuita. si le zic si eu sa fumeze mai potine ca e fata dincolo. aprindeau una dupa alta. matusa-mea zice... eee ca sunt si eu in vacanta si imi place sa ma relaxez sa fumez. eee bine atunci nu o mai aduc pe thea pe la voi, le-am zis si eu. apoi ca sa ma duc cu ea la nefumatori, deci in cealalta camera. .... dar cum mai , chiar asa eu ma duc sa vada si ele fata si ele stau ca serpoaicele, chiar nu pot sa faca pauza , le sudeaza asa una dupa alta. si cica sa ma duc cu fata oleaca la nefumatori. pai eu ma duc la ele sa stau singura in alta camera....
nesimtite. nu mai dau pe acolo gata.
hai ca poate sunt ciudata si exagerez , dar chiar asta mica a mea nu e invatata sa stea in fum.
ma enerveaza ca m-am plictrisit ieri si azi... am stat singura pe afara ca ai mei sunt la servici. nu am nici o prietena pe aici, au plecat toti. n-am cum sa ajung undeva ca n-am masina. mi s-a facut dor de sandro. si uite asa. vreau sa plec la munte undeva , saptamana viitoare cred.
hai o seara frumoasa tuturor. va pup!
Daconst spune:
Bai iar v-a apucat scrisul cit am fost eu plecata.Abia am citit tot.
Liudo,intreaba si tu pe maica-ta cum erai de mica si poate te linistesti ca seamana fi-ta pe tine.
Eu si al meu eram mancaciosi si grasuni,asa ca Lucas ne mosteneste.
Bai frate vad ca toata lumea da fier la copii,dar ati facut analize,ceva sau cum?
Meg,tu dai fier sau calciu?Poate ma lamuresti si pe mine daca trebuie sa dam sau nu.
Ioana,am vazut si eu pozele dar casa nu.Doar o piscina.Unde sunt poze cu casa?
Adinush,pina cind se strang banii pentru Alina?Pina la botez?Sa stiu si eu sa merg la banca sa-i pun.
La multe lunisoare sarbatoritilor lunii!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Catalina,eu as zice sa incepi cu borcanel de cartof cu morcov sau ieri i-am dat orez cu legume si carne(asta e mai dulce parca).
La noi nu-i problema ca mananca orice.Am vazut borcanele cu iaurt sau branzica cu fructe,dar toate sunt de la 7 luni.Asa ca mai repede eu nu-i dau.
Dinamizzi,e rau daca nu mai ai prieteni pe acolo,ca te plictisesti.Si fara masina as muri,serios.
Cu matusile,naspa faza.La mine trebuie sa o instruiesc pe mama ca si ea fumeaza,dar nu prea mult.
Liuda,mi-am amintit ca am gatit si eu azi,ardei copti cu sos,ca sunt la dieta.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
DANA, din cate am inteles botezul e in august, asa ca mai e vreme. Noi suntem cam in corzi cu banii acum, au aparut niste cheltuieli neprevazute care mi-au dat socotelile peste cap.
DIANA, ai dreptate sa te enervezi cu fumul, nu este absolut de loc absurd sa pretinzi sa nu se fumeze in aceeasi incapere cu micuta. La noi tati fumeaza, dar mai mult afara, iar cand fumeaza in bucatarie nu-l las pe David aproape. Eu am avut mult de suferit din cauza fumatului pasiv, si tata le "suda", poate ca de asta n-am devenit fumatori nici unul dintre copii.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
Cristiana,si la noi a aparut ceva neprevazut si nu-mi mai ies calculele.![]()
Pina in august o sa-i pun si eu ceva in cont Robertei din partea lui Lucas!
Fetele mi-am bagat si eu nasul in contul facut de Raluca pe flickr,dar imi prind urechile.Sa-mi spuna si mie cineva cum imi fac album?
Si pozele vechi unde sunt?Le-a transferat cineva?Of,ca sunt in ceata rau.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
DANA, care e contul facut de Raluca? Acum chiar ca m-ati incalcit rau.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
Cristiana,pai e tot ala,ca tu ai poze in el.Doar ca Raluca a facut ceva albume sau a creat grupul,n-am inteles nici eu exact.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Normal ca atunci cind apar eu,pleaca lumea.Hai ca ma bag si la capitol nou,numai sa scrieti.![]()
Am pus citeva poze noi www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/706473583/in/photostream/" target="_blank">aici.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
delfinuta spune:
Buna seara fete,
Am fost azi "prin oras|" si ne-am vazut cu cativa bebei si mi s-a facut dor de voi..ne-am vazut cu Kate, Adinush si Laura..
Am intrat sa va pupam pe toate, Liuda ti-am vazut printesa, ce ochi albastrii si frumosi are..Ioana felicitari pt noua casuta, sa pui poze cu ea, ca n-am vazut...Catalina si eu ma chinui ca si tine cu legumele, nu stiu ce sa ma mai fac, Messa te admir pt perseverenta si rabdare (am citit cum o "convingi" pe micutza sa pape)...
Pupam tare toate fetele, mai citesc si revin..
Mai are cineva vesti de la AlinaTXA??
Irina si Erik Stefan
cristiana70 spune:
Binenteles ca am uitat ca pozele mele erau pe privat 
, dar nu se poate face ceva sa se faca seturi pentru fiecare dintre noi, altfel fiecare cand pune poza trebuie sa scrie David de Cristiana, sau Matei de Catalina, ca e greu sa-i recunosti chiar pe toti. Bine, Matei e inconfundabil, si David la fel
!
cristina mamica de
David (21.12.2006)