Copiluti de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Teddy, si la mine merge yahoo ca melcu' bolnav.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Buna ziua si de la mine, asa mai dupa amiaza.
Laura multumesc de comentariile la poze. 
Elisor indivizii i-am descoperit fara sa vreau, desi are vreo cinci nopti de cind se trezeste noapte si urla, iar ieri dupa amiaza cind s-a trezit plingea si nici nu ma lasa s-o ating.
I-au dat sotului rezultatul la analize ?
Vroiam sa te intreb de cereale, am cumparat din alea de porumb, m-am gindit sa nu aiba grasimi, dar pe naiba ca nu le pot papa, sint dulci, noroc cu Isabella care m-a salvat aseara, le-a papat cu lapte, ca altfel le aruncam. Deci intrebarea mea era, toate cerealele sint dulci si se pot papa in timpul dietei ?
Beatrice felicitari pentru initiativa, daca as fi fost aproape sigur nu renuntam la un pic de gimnastica.
Teddy eu ma bucur ca-i bilingva, ca daca zice o prostioara in italiana, spun ca-i ceva in romaneste, iar in tara, o dreg la fel.
Andra sanatate multa, vad ca si pe noi ne incearca cu stranuturi, dar deocamdata ne tinem pe picioare.
Oana lu'Alex aici doctorul are halat alb, are papusa care cinta, dar pe Isabella nu o incinta nimic, nu vrea nici macar sa intre in cabinet, nicidecum sa se lase atinsa de pediatru.
Cuscra ai intrat o data, asta luna trecuta, ai spus ce face ginerica si ai mai spus ca vei scrie mai des, dar nu ai mai scris deloc
. sper ca sinteti bine. 
Am fost cu Isabella dimineata la doctor, cind a vazut usa de la intrare a inceput sa tipe niuuuuuuuuuuuu, isi amintea perfect ca a facut acum vreo luna buba la amindoua piciorute. A trebuit s-o iau in brate, iar pe pat pentru consulatatie, a trebuit s-o tina tatsu de picioare, ca eu nu ma puteam misca, cit de strins ma tinea de dupa git. Stateam cumva cu fundu'n sus, ca nu m-a slabit nici o secunda. A consultat-o, ne-a dat reteta, iar acum astept cu sticluta sa pun indivizii in ea, atunci cind o face kk, ca deocamdata n-a facut nimic. Dupa aia abia ii pot da pastiluta, una pe zi, ca rezultatul la analize vine abia dupa patru zile. Asa ca, duc la analize astazi sau miine, tot luni voi avea rezultatul.

loreen spune:
Cred ca mai am putin si voi adopta si eu metoda lui Andreea pentru ca efectiv nu mai am timp pentru nimic...citesc si nu mai apuc sa zic una alta si apoi par fie neserioasa fie oportunista si nu-mi sta in caracter...
Daniela toata ziua am vrut sa-ti raspund dar nu reusesc efectiv sa ma coordonez...
delia ti-am spus ca are certificat de producator de oxiurii...pacat ca nu poate face si comert ca ar scoate un ban cinstit...
I-am vazut in caca exact cum spui ca i-ai vazut si tu,unii morti altii isi intindeau muschii la soare...plus multe extrem de multe oua,cred...nici nu ma mai obosesc sa-i duc analiza pentru ca este evidenta problema...si atunci ii dau Decaris ...si scapa...ultima oara nu mi-a mancat ceea ce-i un comportament nou pentru ea...dar este agigata in perioada acelea,prbabil ii creeaza mancarimi rectale si nazale...
Poti sa-mi spui si mie ce substanta activa au pastilele alea?!
Cereale eu mananc FITNESS integrale cu fructe de la Nestle...mi-au luat din cele in stare pura si am zis ca pasc fan...
Elisor m-ai lamurit...
pentru "bona" Andreas...face mai multa treaba decat bunicii la un loc...felicitari
Beatrice io vin si va fac galerie ca sa aveti spor la miscare...
O sa va zic cum a fost si la intalnire insa mai tarziu...o sa pun si pozele de-acolo
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Laura, Isabella in ultima perioada a mincat cam prost, doar seara, dimineata putintel, adica vreo citiva biscuiti, la prinz papa salata de varza, cred ca de la aia a inceput sa-i elimine, iar seara papa binisor. Este foarte agitata, nervoasa, doarme si se trezeste din somn urlind, cred ca o doare rau burtica.
Medicamentul se numeste Vermox, se ia doar o pastila pe zi, daca are oxiuri, cica si pentru tenia de la animale (vite, porci), mai sint niste miscatori scrisi, dar nu stiu sa-i traduc. Cica poate cauza stari de voma, diaree, macar am citit sa vad la ce ma pot astepta. O pastiluta contine 100 mg de mebendazolo (nu ma pricep sa traduc), zaharina, coloranti galben-portocalii si substante auxiliare. cica poate avea si reactii de genul eruptiilor cutanee, cu puroi, urticarie si umflaturi locale (astea sint rare si trebuie luata legatura imediat cu medicul). Gata, te-am innebunit.
Astept pozele sa le vizionez 

Tdi spune:
Danelutza, am citit undeva ca uratzii astia se elimina singuri cand deja "gazda" e infestata si sunt prea multi
. imi amintesc ca-n copilarie aveam frecvent si io si sora-mea ca eram tot timpul la joaca si in contact cu animalele, maica-mea ne dadea pastile (nu mai stiu de care) si singurul efect secundar era umpic de greata si amar in gura, 1-2 zile cel mult.
Album Alyssa
patriciaRO spune:
Fetele va astept cele care puteti veni.. Sunt pana la 20.30.. ca sunt in doua etape:
18.30-19.30
19.30-20.30
I-a uitati voi cum mi-a adormit ALEX... pe jos pe covor de data asta sub pat!
http://img104.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/04/img0070-4716vjehk.jpg
http://img105.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/04/img0071-4716vjek3.jpg
am pus poza la cataistif ca mai am... am colectie serioasa!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
Mercedes spune:
salutare fetele!
am ajuns acum cateva minute in bucuresti, compatimesc fetele care locuiesc in capitala. Circulatia e cel putin groaznica sa fi nimerit eu ora de varf nu stiu///
Sunt fericita ca in sfarsit ne am cunoscut si pe viu cu fetele din constanta si cu nelia. Au fost cateva zeci de minute faine. Delia ta laura e nemaipomenita cu ,, bubu,, al ei
revin imediat
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
monu spune:
Mercedes, ai ajuns in final la magazinul pe care il cautai?
sa vedeti faza - am fost la Auchan. Am intrat si stateam langa Flanco sa ia sotul ceva de acolo. Si numai ce vad o mami suparata si sotul impingand un cos cu un baietel ce urla. Si mami ne ocheste si vad ca ia un pachet si il pune in plasa, se apropie de noi si nervos ii spune copilului. Uite daca nu esti cuminte il dau fetitei. (Alexiei). Si o intreaba pe fii-mea daca vrea asta zice da, lasa punga si pleaca. Pleaca pe bune! Si ne-am trezit cu 2 cutii de plastilina. Eu am ramas masca. Am crezut ca femeia se preface ca i da Alexiei ca sa taca pustiul. Da de unde! l-a dat si a plecat tare suparata.
Asa ca avem ocupatie educationala pentru zilele urmatoare. si nu e plastilina ca pe vremea mea din aceea proasta. Asta se modeleaza super. si nu face mizerie.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Danelutza spune:
Elisor cum au iesit rezultatele ?

patriciaRO spune:
Salutici la fete
Am fost azi la sala aia de fitness si am tinut o ora de Aerobic insa asa de mica sala incat ne incurcam una in alta si am fost si am vb la alta sala de langa complexul BILLA din sect 3 din Balta Alba pe la Macaralei... Si mai aproape de mine si ma suna luni ca sa-mi zica pe la ce ora sa ajung! si eventual va anunt si pe voi!
Beatrice, mami de
Alex pifos