Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cum se face tratamentul cu Septilin? Cat eo luna si gata?

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Monule, dar pentru ce este septilinul asta? ca imi suna cunoscut...dar nu stiu de unde sa-l iau!

AndraSapt36 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

pentru imunitate.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete

Sa va dau o veste buna. fetele din Bucuresti daca aveti chef de miscare va invit la o ora de Aerobic cu mine de la 18.30. am facut rost de o sala si voi preda eu!

Str. Liviu Rebreanu nr. 6, bl. B1, sc.8, ap. 310, parter, interfon 310C
(vis-a-vis Biserica de Lemn, Parc Titan, chiar langa; Podul I.O.R.)

metrou: Titan , sect. 3!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, mi-a zis si mie doctorita dupa ce terminam antibioticele sa facem o tura de Septilin. O sa ii dau o sticluta, nu stiu cat ajunge. arca ii dadeam 5 ml pe zi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, asa am avut si eu senzatia. Alexia mi s-a parut mult mai dezvoltata decat Pifos. Adica mai inalta.. Pediatra din Copenhaga i-a scris ca are avea 88 cm desi eu nu cred ca nu se vede! Da, ma rog, ei sa fie sanatosi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

sar'na pt comentarii.mi-a parut si mie rau dupa buclele ei.:( dar ea e dulcica si www.dropshots.com/day.php?userid=316115&cdate=20070704" target="_blank">asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata la amiaza! Alyssa s-a culcat la ora 03.00, dupa ce a urlat 2 ore intercalat cu 1 de joaca, prin urmare ne-am trezit la 11 si parca vad ce program aiurea tragem...ma gandesc la bietul tati care iar bea 10 cafele si scrie la comp stand in picioare ca sa nu adoarma la servici!

Adina, va sta tare bine tunse, mi se pare ca pe tine te avantajeaza mult freza care ti-ai facut-o, Ema imi pare putin trista.

Saptamana trecuta am fost hotarati s-o tundem si noi pe Aly desi imi pare tare rau s-o las fara carlionti, totusi e cald si e prea mica sa se chinuie cu ditai coama...zis si facut, ne ducem la frizerie dar tipa care tunde copiii era in concediu, deci a scapat pitik de frizura. Apoi o vad si pe Ema in poze cu par asa lung si am zis gata, nu mai tundem nimic...acu iar sunt in dilema!

Referitor la plansul la doctor, Aly facea un circ de nedescris de fiecare data si deh, s-a imbolnavit foarte des asa ca nu ne-a lipsit entertainmentul. nici pedi al nostru nu poarta halat si e un tip slabanog si tacut dar nu prea le are cu diastratul copilului, pitika urla deja de la usa, nu era nevoie sa-l mai si vada! nasol era in week-enduri cand se merge la un cabinet de serviciu sau la spital, mno acolo o tineam in 3-4 ca sa poata s-o caute in gat sau urechi, nu exagerez, are o forta pitika mea ceva de speriat...cand a trebuit sa-i ia sange a fost teroare, au zis aia de la spital ca n-au mai vazut asa ceva. ei bine, pe la 2 ani s-a calmat, la pedi nostru nu mai plange defel ba l-a si pupat. o data a consultat-o si un doctor pe care nu l-a mai vazut niciodata si nici la ala n-a plans...am fetita mare!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Danelutza, asteptam cu nerabdare rezultatul...cand il primiti?
Beatrice, brava mai!
fetelor, mergeti la cursul lui Bea cele care puteti...eu m-as duce dar sunt prea departe. fain ca ai initiativa...admir oamenii de actiune, din pacate e o calitate care mie imi lipseste.
Monu, imi pare rau ca ai inca probleme cu Antonia. cat despre ajutorul de la parinti, si maica-mea se batea cu caramida-n piept ca ea are grija de nepoata-sa, parea ca io am facut copil sa-l donez nu altceva...abia am lasat-o cateva ore cu ea si a inceput cu lamentarile apoi a dezertat, no problem oricum nu aveam de gand s-o las nici macar o zi fara noi.
Elisor, pupam baietzoi responsabil, cred ca esti foarte mandra de el! Cu socru ce sa zic, bun si atat decat nimic, numai sa nu te lasa balta cand ti-e lumea mai draga...si socrela ce are draga, e scutita de doctor!?
Oana lui Alex, asa-i, sunt tare nostimi astia micii cand scot perle...totusi mi-e frica sa nu inceapa sa se adreseze si altora asa, ca norocu in ziua de azi lumea e mai descuiata la minte.

Album Alyssa

Mergi la inceput

tot eu...
intrebare: reusiti sa va logati la yahoo messenger fara probleme? eu trebuie sa dau "sign in" de mai multe ori si rar merge. sunt curioasa daca si la voi e la fel sau am io probleme la al meu, poate ar trebui sa-l reinstalez.

apropo, id meu e teddylyon (yahoo.com), daca mai vrea cineva sa ma adauge in lista.

Album Alyssa

Mergi la inceput