Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor multumesc de comentariile de la poze. Intr-adevar, uitindu-ma mai bine la una am zarit o buruiana printre floricele. Miine asteptam rezultatul cel bun al analizelor, sa ne spui si noua.

Teddy chiar daca noi ne ferim, sigur or sa invete ele in parc de la alti copii. Deja am auzit o fetita destul de marisoara, scotind niste perle, de-mi venea sa-i zic eu vreo citeva.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Va sta grozav la amandoua Sa va fie de bine!
A stat Ema la tuns? Nu a protestat?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Hai ca vroiam sa ma culc, dar am citit mesajele voastre si am mai stat putin.

monu-multumesc mult de mesaje. Le-am primit dar nu am apucat sa scriu ca am avut o zi aiurea de-a dreptul. Nici nu am chef sa plec in concediu, atat de tare m-a enervat Maya azi.

Laura-multumesc mult. Ne magulesti si nu meritam. Ce-i care ma cunosc bine stiu ca numai finuta nu sunt, din pacate. Dar prinde bine sa-ti ridice cineva moralul din cand in cand.

Teddy-nu plec in State, plec in Tunisia o saptamana. In State la sfarsitul lunii.

Daniela-ce scumpa este Isa! Si ce priveliste de la geamul vostru!!!

onixone-hai mai in tara! Si pe mine m-ar deprima rau asa o vreme.

Gata, fug.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Sa va spun care-i treaba cu copiii.
Socru-meu vine dimineata pe la 9, copiii daca se scoala mai repede se joaca impreuna, eventual Andreas ii da sora-sii sa pape (le las pregatit eu). Pe la 10 ies afara si stau pana pe la 12-13, apoi vin acasa si o culca. Dupa ce adoarme, socru-meu pleaca si ramane Andreas in casa pana vin eu. Cum e moarta de oboseala doarme in jur de 2-2 ore jumate timp in care Andreas se poate juca. Cand se scoala se joaca impreuna, ma rog are grija de ea pana la 16 si un pic cand ajung eu acasa.
Sa va mai zic ca soacra-mea nu e disponibila? , in fine...plus ieri ne-a anuntat socru-meu ca in iulie va pleca o saptamana cu treburi la tara. Bine ar fi sa coincida cu saptamana in care mergem noi la mare, altfel suntem in plop. Dar si dupa ce incepem cresa nu mai apelez pentru nimic la ei si o sa ajunga sa regrete sau poate nu.

In orice caz Andreas mi-a demonstrat ca e fratior de incredere si de nadejde, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Probabil ca daca e responsabilizat se simte util si se descurca bine.

Olguta inca o data va urez vacanta placuta si astept poze! Incearca sa te bucuri de Tunisia, am inteles ca-i superb pe-acolo.

Laura cum o fost intalnirea? A fost si Lili? Cornelia? Te-ai intalnit cu Gabi?

Daniela imi pare rau ca treceti prin asa ceva, nu stiu cum as face fata la o asa situatie ca mie mi-e tare frica de ei, pe langa scarba. Dar banuiesc ca te mobilizezi ca n-ai incotro. Ai banuit ca-i are sau intamplator ai dat de ei? Of, sa scapati cat mai repede cu tratament adecvat.

Teddy m-am amuzat cititind perlele voastre , e mortala Aly!

Gabitza a avut efect limonada? Va e mai bine? Multumim pentru gandurile de la Pengunica.

Adina v-am vazut tunse si va sta fain, pe tine te prinde foarte bine noul look, Ema imi pare mai mare cu parul scurt, parea mai alintata cu carlionti.

Oana din Anglia e bine Alex cu ochisorul acum?

Ieri i-a spus tati ceva lui Bia si poftiti raspuns la ea: tiu (stiu)!!!

Mno, poate mai intru daca va inviorati...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, sunt plina de nervi pentru ca de luni nu mai ies cu copiii afara dimineata si zacem in casa. Motiv- dupa ce ca sta doar 2 ore cu nepoatele, alea ore cand iese cu noi afara ca solo nu pot cu 2, maica-mea are pitici pe creier si e in greva. Nu a mai vazut fetele de vineri desi stia ca sambata am fost cu antonia la dr si nu se simte bine. Dar asta e! Aseara am fost la booboo si s-a jucat Alexia in voie.

Alexia-de sambata doarme in pat normal, i-am luat asternut cu Pooh. La margine am pus sacii cu plusuri. In prima noapte "mamiiii bufff" asta pe la 2 noaptea. Azi noapte a gasit-o sotul dormind pe saci. Seara adoarme iar greu si cu scandal ca e pat nou plus sa fara suzeta. Si asta pentru ca dra a aruncat-o dupa pat. Am profitat si am spus ca nu pot sa o scot de acolo. Greu adoarme fara ea. Bubele sunt mai bine. S-au uscat dupa fenistil si naparleste ca un sarpe. Acum are ceva buba pe limba.

Antonia- haraie, nu ii place laptele cu Fe, e mereu subfebrila, poate de la caldura sau de la virus.

Amandoua imi mananca nervii pentru ca stam in casa pana vine tati. Astept poate sapt viitoare, totusi, plecam la Sighet.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Elisor, limonada am baut-o eu si pot sa zic ca a avut efect, ieri am fost vioaie si n-am mai "zacut" pe la birou. Andrei nu mai are temperatura in sfarsit, dar are muci si tuseste. Dar de astea nu's asa speriata ca de febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza ma bucur ca va e mai bine, deci a avut dreptate doctorul.

Monu sa stapaneasca sanatoasa noul patut si sa aiba numai vise frumoase in el...si sa nu mai cada, haioasa rau s-o gasesti oriunde numa'n pat nu.

Azi am vazut in calendar ca e Sf. Andrei! So, sa ne traisaca Andreii si Andreele!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Habar nu aveam ca mai e si azi un Andrei Sa ne traiasca oricum, in orice zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata! Sa ne traiasca Andreii, ia uite ce zile multe de nume...
Gabitza, ti-am furat formula cu raceala in familie! A avut sotul, de ieri o am si eu, de azi noapte si Dragos. La noi insa nu e cu febra, e cu nas curgator, dureri de gat si Dragos se plange ca il doare ochiul si nasul. Nu ma mir deoarece si eu am disconfort in toata zona asta a nasului. Dupa ce ca mi-s eu obosita, azi noapte nu am dormit 2 ore pe motiv de smiorcaieli si uneori plans in hohote a lui D care nu se simtea bine. Vad ca il doare gatul si nu stiu ce sa-i dau, pe doctorita nu imi mai vine sa o chem ca D face atata circ, ca femeie iar pleaca resemnata ca nu prea poate sa-l consulte. Face DRagos atat de urat, se contorsioneaza tot, ce sa asculte la el la plamani? Doar in gat ce se mai poate uita cand rage mai tare... La ora asta sunt atat de sfarsita, ca nu ma simt in stare nici pana la farmacie sa ies, sa iau ce ne trebuie, imi vine sa stau sa plang intr-una.
Eli, felicitari pentru inceperea serviciului si pentru formula gasita acasa. E bine ca Andreas este mare si de nadejde!

AndraSapt36 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

feteloor...am vazut ca multi copii urla cand sunt dusi la dr.Aveam aceeasi problema cu Alex cand eram in rom si deja era marisor.Vreau sa va spun ca aici nu are nici o problema cu ei...dar au si alte metode.De ex dr ia un ursulet si ii arata copilului cei va face.Adica ii pune ursuletului tetoscopul si il consulta dupa care ii face copilului.Il pune pe copil sa dea drumul la termometru, si il pune sa ii zica dr-lui cand face beep, ia "scula"de uitat in gat si urechi... ii arata cum functioneaza etc.Plus ca nu au halat alb aici dr(cel putin aia de familie.Dar parca cand am fost la urgente nici cel acolo nu avea.Se poarta frumos si au jucarii o multime pe langa ei.Si uite asa Alex care urla numai cand ne apropiam de cabinet in rom , aici cand apropiem de clinica...incepe sa spune numele unei jucarii care o stie acolo de cand ne-am inscris si incepe sa o caute prin clinica(clinica care are loc de joaca).

Multa sanatate celor bolnaviori.Stiu cat e de greu....

monu: multa sanatate si a te tzina nervii sa nu cedezi.Eu cu unul si simt ca nu mai pot.

elisor: ma uimesti cu povestirile cu copii.Bravo Andreas esti cel mai tare

tdi: bai putza e si vorba lui taica-mio.Sau :bai putza tramvai!!" Nu stiu de unde o are, dar a avut-o toata viata.Stiu ca o folosea pt finul nostru, si cand s-a marit ii facea observatie tatalui meu ca e urat sa ii zica asa! Dar cred ca suna distractiv sa o auzi pe aia mica!!!

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput