Copiluti de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
Danelutza spune:
Onixone si la noi a fost vremea de kko luna trecuta si vad ca a inceput si luna asta la fel,
asa ca te inteleg perfect cum e sa stai in casa si sa te uiti pe geam cum ploua si bate vintul.
Olga M adresa mea e danielamircea67@yahoo.com
Eu am lasat-o pe Isabella singura la etaj inca de anul trecut, avea un an si patru luni. A urlat dupa mine, dupa care m-am trezit cu ea linga mine la parter, coborise scarile singurica, bineinteles pe burta. Acum nu are nici o treaba, urca si coboara fara probleme. Nu-ti fa griji pentru Maya, te va striga daca nu esti la etaj cu ea si va cobori scarile fara sa-ti dai tu seama. Daca stai mereu linga ea, e posibil sa-i transmiti frica ta cind coboara, daca o lasi singurica se va descurca mult mai usor.
Acum am citit ca plecati, va doresc din inima, drum bun.
Florentina vacanta placuta si mai ales multa odihna pentru tine.
Gabitza cum va mai simtiti tu si Andrei ?
Pengunica sanatate multa.
Laura daca spui ca si Delia e capoasa, inseamna ca nu numai eu sint stresata si obosita.
Elisor cum au iesit analizele sotului ?
Apropo de vreme, uitati cum statea ieri motata mea
http://family.webshots.com/photo/2136392390080132939wWlTAQ asta pentru ca ploua si n-o puteam duce la "pipii".
Astazi a avut alte doua cuvinte in repertoriu "olita" adica olita si "uba" adica "ruba"=fura ![]()
Dispar la calcat ca iar s-au adunat 

elisor spune:
Buna fetelor!
Mi-e dor de voi, azi n-am avut timp nici sa mananc pana la ora asta cand am zis gata, ca plec acasa si nu sunt in stare nici sa conduc daca nu fac pauza. Asa ca am bagat la foc automat un iaurt ca sa pot sta si cu voi doua minutele.
Mi-am bagat nasul in dosare si am uitat complet de toate si de tot, culmea e ca n-am nici sefa dar sunt constincioasa
.
Va multumesc din suflet pentru urarile de acomodare la servici, incet, incet ma acomodez ca nu am incotro, mai rau este ca circula un zvon ca voi primi o alta lucrare la intoarcerea sefei din concediu, lucrare pe care am urat-o de cand ma stiu, dar au gasit ocazia potrivita: si-asa vin cu neuronii in vacanta asa ca tot trebuie s-o iau de la inceput cu ceva si de ce sa nu fie lucrarea de care fug toti
.
Gabitza in ziua de azi mai rarut medici care s-o dea pe naturale, ramane de vazut daca are si efectul scontat de medic, adica vindecare in timp record, bine ar fi...Intai sa scapati de febra, ca asta e cea mai nasoala.
Daniela si-a dat drumul principessa ta nu gluma, se iau de mana mandrele noastre ca si a mea zilnic ma uimeste cu ceva.
Parca de-abia ai terminat de calcat iar ti s-au adunat?
Analizele lui Dan nu sunt gata ca nu le-a facut inca, de abia maine l-au programat. Sarumana de ganduri.
Olguta iti doresc o vacanta pe cinste in Tunisia, sa faci poze multe!
Florentina sa stii ca amandoi copiii mei au fost cu spasmul plansului, la Andreas l-am experimentat mai des, prima oara m-am speriat si eu foarte tare ca nu mai avea aer, dar asa cum spunea si Olguta nu e grav, doar ca ne trec toate apele de spaima cand ii vedem.
Vacanta placuta la Bucium, sa va priasca aerul! daca ajungi prin Brasov dupamasa da-mi de veste.
Laura mei fi sunat tu dar eu mi-am uitat mobilul acasa, plus actele masinii si banii. Sarumana de grija!
Oana te-am visat azi noapte, te-ai mutat cu Paul la Brasov si ai venit la mine dar erati asa de veseli, faceati o galagie si mi-era teama ca o treziti pe Bianca si o las plangand. Ea s-a trezit cu noaptea-n cap, asat e adevarat. Sanatate lui Alex, sa-i treaca alergia sau ce-o fi cat mai repede.
Cornelia imi cer scuze, iti urez cu intarziere LA MULTI ANI frumoasei tale Maria, sa fie sanatoasa si sa tot ce-ti doreste in viata. Sa-ti traiasca!
Am vazut pozele Adinei&Nelia, intreb si eu, Nelia unde-i burtica soro?
Am vazut poze cu Aidan si Eva, dar stiti asta, nu
?
Sper sa mai intru pe seara sa va spun cum au trecut 2 zile fara copiii mei, cum s-au descurcat ei fara mine, acum inchid pravalia ca mi-=o ajunge. Va pup.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
Ciao!
La multi ani MARIA!
Sper ca ziua buna se cunoaste de dimineata, cum se zice...sunt super fericita ca a mancat si pitika mea un pranz normal, fara sa ajung iar cu nervii la pamant aruncand mancarea si dandu-i biscuiti sau alte prostii ca sa nu ramana cu burta goala. Zilele astea eram in depresii blegoase pentru ca nu-s capabila sa gestionez bine copilul, sper sa ies la lumina ca pana la urma si "meseria" asta de a fi mama se invata, nu?!
Cuscra,
sper ca sunteti mai bine. S-a acomodat Tony la noua tanti? Eu nu mai stiu ce sa fac cu Aly ca-mi papa sufletul, mai nou a inceput cu zgariatul la sange, vine la mine cu zambetul pe buze si cred ca vrea sa se alinte sau sa se joace dar cand colo ea ma prinde cu unghiile si smulge carnea
, sunt plina de vanatai si zgarieturi si nu mai stiu cum sa reactionez.
Elisor, m-am gandit la tine cu reintoarcerea la serviciu, sunt sigura ca o sa te reacomodezi rapid si o sa fie bine. Asteptam impresii.
Loreen, sa aveti distractie placuta la intalnire! Pozeeee!![]()
Danelutza, zitta, asa deci!?
se vede ca iese un coctail de personalitate din combinarea sangelui latin!
...a mea stii cum mi-a zis intr-o seara?..."bai putza!"
Onixone, ma bucur ca Alex e mai bine. cu vremea io zic ca-i mai bine ploaie si frig decat calduri sufocante...te-am consolat putin?![]()
Cornelia, imi pare rau ca nu esti ok...sper sa-ti revii si sa te bucuri de nazdravanii tai. mai scrie-ne perle de-ale lui Stefan
!
Florentina, ce cumnata
...asta e nesimtire curata! Imi pare rau ca ai avut probleme cu Patrick, cred ca io faceam infarct daca patea a mea asa ceva ca-s tare stresata cu vaccinurile, bine ca a trecut. daca imi amintesc bine si Maya a facut o criza din asta de spasm ca s-a speriat de o cazatura.
OlgutzaM, mi se pare ca ati stat putin in Ro...io speram ca veniti si voi la bran...anyway, drum bun inapoi acasa!
Iuliana, condoleante!
Ioana, sper ca sunteti cu burta la soare pe undeva!![]()
Gabitza, cum va mai simtiti? Pacat ca s-a lungit atata si tot la antibiotic ati ajuns, sper sa treaca repede!
Mygirl, succes cu bona! sper ca i-au trecut bubitele Alexandrei.
Monu, voi cum sunteti? se simte mai bine Antonia?
Vazut pozele Adinei de la intalnire, Ema e electrizanta ca de obicei, Tudora cuminte si timida, Agata pusa pe shotii iar mamicile pur si simplu radioase!
OanaC, felicitari pentru casa noua! sa fie de piatra!
Adriana, n-am putut sa vad pozele voatre de la legoland, nu stiu de ce nu s-au deschis.
Oare Gusta cum mai esti? si Mynicegirl, Pengunica, ChrisDun, Fran, Cloreta, EllyB, Crissu, Lucas, Miki, Pisik, Ada, Simona, Ralwka, Margott, Denisa...sunteti bine?...si fetele care n-ati mai scris de mult ...mai dati un semn! 
de dimineata scriu la mesajul asta, il trimit ca sa nu se piarda si revin.
Album Alyssa
Tdi spune:
Sa va povestesc cate ceva de Alyssa...s-a facut exagerat de smechera si ne cam invarte pe degetele!
...in plus musca si pisca cu sete cand ti-e lumea mai draga de ne-a umplut pe toti de vanatai. cu vorbitul stam binisor, cateodata o apuca logoreea si face adevarate conferinte in limba aliseasca iar eu cu tac-su ne umflam de ras!
intr-o sera am crezut ca mor, mi-a adus un pufulete si mi-a zis "na, bai putza!"
.
Album Alyssa
monu spune:
Noi suntem tot subfebrili (Antonia), Alexia imi mananca nervii, mai nou are o chestie pe limba lateral. pare abces. ea la nervi se cam musca. cu ce pot sa o dau?
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Danelutza spune:
Fetelor, care ati avut probleme cu viermisorii, explicati-mi si mie cum arata si cum se cheama indivizii in termeni medicali. Isabella s-a trezit acum cinci minute urlind, a facut imediat un pic de caca si am vazut vreo trei indivizi albi. Miine dimineata la ora 8 sint la medic, cica s-o consulte si sa-mi dea un vas unde sa-i pun kk ca sa-l duca la laborator la analize.

Tdi spune:
Danelutza, imi pare rau ca aveti asa ceva...nu stiu ce sa-ti spun ca pana acum n-am avut parte de miscatori, sper sa scapam insa am dubii serioase la cat baga mainile murdare in gura dupa ce le-a pus pe jos.
vazusem mai demult un subiect la 'parintii intreaba' despre viermisori. faceti maine analiza si te lamuresti. 
Album Alyssa
Danelutza spune:
La multi ani, Maria !
NewMami multumesc de vizionarea pozelor. 
Teddy, Isabella tot timpul a bagat prostii in gura, dar doar din curtea noastra, unde o duc in parc, nu se atinge de nimic. Cred ca de la ciocolata a facut indivizii, ca a mai papat cite o bucatica in ultimul timp. Vad ca a mai facut vreo citiva
. Acum mi-e groaza ca nu-i prietena cu pediatrul si sigur miine imi face o serenada cu strigaturile de rigoare. Noroc ca dupa aia poate duce sotul recipientul la analize, nu trebuie sa ma car cu ea in spate, sa-l mai vada pe doctor.
Ai grija cu Alyssa ce vorbiti, noi nu prea spunem prostioare, dar acum am inceput sa ne punem fermoar la gura, ca turuie tot ce aude.

Tdi spune:
Danelutza, Alyssei i-am facut analize de kk pentru paraziti in primavara cand am fost in ro si nu avea nimic desi as fi bagat mina in foc ca are, le-am repetat si tot negativ a iesit. Ciocolata baga la greu, acum am reusit sa-i mai reduc portia dar la Paste numai cu asta traia.
Cu vorbitul ai dreptate ca-s papagali astia micii si repeta de toate, noi nu vorbim urat in familie desi mie uneori mai imi scapa cate o injuratura light. faza cu putza a invatat-o maica-mea desi e genul de om de la care ai putea avea oaresce pretentii, ma rog, nu ma mai enervez.
Ah, recipiente ptr laborator aici se gasesc la farmacie si supermarket, ai putea sa duci direct proba fara sa stresezi copilu, totusi e mai bine sa o vada si doctorul.
Album Alyssa