Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am inceput antibiotice si eu si Andrei, sper sa scapam in sfarsit.

Medicul de la cabinet de la mine de la serviciu mi-a mai recomandat o chestie, zice el ca e eficienta. O limonada din 4-5 lamai, cu miere, cam 2.5 litri de apa, baut intr-o zi. Zice el ca a doua zi nu mai ai nimic dupa chestia asta. Limonada am facut-o, am si inceput sa beau din ea, sa vedem.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Dupa ce ca nu am avut azi timp nic sa respir si ma chinuisem si eu sa scriu un mesaj, vine cumnata-mea, se aseaza la computer, ma scoate de pe mess, unde aveam cateva ferestre deschise, deci era clar ca vorbeam cu cineva, si imi inchide si opera , mesajul meu ducandu-se cuiva de suflet.

Dar nu-i nimic ca acum stau toti dupa mine si nu ma mai agit desi mai sunt o gramada de impachetat, nu mi-am facut dus si am de gand sa si mananc ceva ca azi nici sa mananc nu am avut rabdare.

De ce atata agitatie? In seara asta plecam la Fagaras! Era vorba sa plecam maine dimineata dar azi s-au schimbat planurile. Dan are maine toata ziua treaba in Brasov si ca sa nu stam dupa el s-a gandit ca e mai bine sa ne lase pe noi la Bucium si sa plece el la Brasov maine.

Si dupa ce ca astazi am spalat si calcat la foc automat, pe la 18.30 a trebuit sa merg si cu Patrick sa-i fac vaccinul ca nu mai aveam cand si deja depasisem sase luni cu cateva zile. Si acolo am patit-o... a lesinat de plans... are spasmul hohotului de plans. Cum i-a bagat acul in picior a cascat gura sa urle si nu iesea nici un sunet, apoi s-a invinetit la fatza, l-a ridicat dr. urgent de o mana, i-a dat palme, l-a stropit cu apa... off... chestia asta m-a secat de toata energia! Si apoi a trebuit sa-l intepe si in celalalt picior, va datzi seama ce emotii am avut si eu si dr., numai ca de data asta a urlat de a speriat toata policlinica si nu a mai patit nimic.

Sper sa punem net la tara cat mai repede, ca altfel nu stiu cat o sa rezist pe acolo!

Multa sanatate bolnaviorilor mici si mari!
Elisor, din pacate nici maine nu ne mai vedem.... zici ca e un facut, offf! Sper sa te acomodezi repede la serviciu!

Va pup mult, sper sa aud numai de bine cand ma intorc!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Maria! sa fii sanatoasa si sa ai o viata cat mai frumoasa si mai lipsita de griji!

Daniela-daca imi trimiti adresa ta de e-mail, iti trimit invitatie din nou. Prima oara am trimis invitatia fara album, iar a doua oara, desi am trimis la aceeasi lista de persoane, le-au primit numai cateva.

Eli-intrebasem si eu ca si Daniela, cu cine ai lasat-o pe Bianca? Ca doar nu doar cu Andreas.

babygirl, nelia-ce frumos ca v-ati intalnit! Si Nelia arata asa de bine! Unde-i burtica?

onixone-sanatate multa lui Alex! Hai aici la caldurica!

iuliana, daniela-multumesc mult de raspunsul legat de portita. O desfiintez si eu sigur cand ajung. Ea coboara si urca foarte bine scarile acum, dar caderi pot aparea oricand. Si eu am scarile cu mocheta groasa, si am si mocheta intre etaje, deci cade pe moale, de asta nici nu a patit nimic atunci cand a cazut cu poarta. Dar intr-un singur loc am gresie la capatul scarilor. Eu nu pot sa o supraveghez tot timpul si eram obisnuita ca macar la un nivel sa o las singura si sa nu-mi fie frica ca o va lua pe scari. Dar acum a facut asa progrese mari si este atat de mandra ca urca si coboara singura incat va exersa chestia asta in nestire. Voi le mai lasati singure la un etaj cand aveti treaba la altul?

iuliana-condoleante pentru soacra ta! Era bolnava?

gabitza-poate ajuta anitibioticele. Sanatate!

mygirl-sanatate multa lui Alex!

Maine plecam si eu nici nu am inceput bagajele. Ieri am tot calcat. Va pup si daca nu mai scriu sa aveti o saptamana cat mai frumoasa.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Tina-sa va simtiti bine in Fagaras! Cat despre spasmul hohotului de plans, stai linistita, nu este nimic grav. A avut si un nepotel de-al meu si stiu de la soacra mea, ca pe cat este de dramatic pe atat este de inofensiv. Insa imi dau seama ca te sperii rau de tot cand se intampla.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor lunii iunie!

Multumim pt. urarile de ziua Mariei.

Noi supravietuim, doar ca eu am inca intr-o stare f. proasta.

Aseara (pe la 11 noaptea) am tuns baiatul. E periuta si are o fatza....

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Cornelia miiiiiii de scuzeeee pentru ca am uitat sa te sun ieri iar azi am fost la fel ca ieri...LA MULTI ANI MARIA... ii doresc tot ceea ce-mi doresc si eu pentru copii mei...sa ajunga ceea ce-si doreste ...
Sper din inima sa ne vedem azi...am vorbit si cu Lili si se pare ca vine si ea...am sa incerc sa dau si de Corni...

Olgutza din America am reusit azi sa ma uit in liniste la pozele voastre... Maya este o splendoare...iti seamana foarte tare...are aceeasi distinctie aparte a ta...fatza foarte bine conturata,finuta,sprancenele parca-s desenate,iar parul cat ar fi de ciufulit e aranjat...ti-am spus ...aveti un aer aristrocat care impune distinctie...
Va doresc o vacantza de vis in Tunisia si astept impresiile si pozele...

Iuliana te inteleg al naibii de bine...eu o astept pe a mea de la stirile de la ora 5...

Elisor tin'te bine ca te sun si azi ca ma mananca curiozitatea sa vaz cum a fot prima zi cu bunicu ....si sa ai baza in Andreas ca va avea toata grija de Bibi...cand sunt singuri se descurca mai bine decat ne imaginam noi...exact ca un "Uite cine cu cine vorbeste partea II"...

Daniela vai de urechile mele ca bine te inteleg...eu incep sa ma declar batuta in lupta cu Delia...caposenia ei o doboara pe a mea...

Florentina imi pare asa de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva cu Patrick...am observat ca in piciorus sunt mai dureroase decat cele in manutza...am facut comparatia la fetele mele...Bianca plangea tot asa mult ...sper sa nu mai treci prin asa socuri la urmatoarele vaccinuri...

Mai am de vazut niste poze de la intalnirea cu Nelia, de la cea cu Monu si Beatrice , ale Adrianei... sper sa-mi fac timp azi...daca nu maine la cafea...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

danelutza: multumim de intrebare.Alex se simte mai bine si cu raceala si cu ochisorii.Sper sa trecem repede de raceala.

omustata: pai cred ca imi fac un concediu in romania ca m-am saturat de atata ploae.Eu care nu beau, dupa ce l-am culcat seara pe fii-miu mi-am pus in pahar martini si m-am cocotzat pe geam sa ma uit cum ploua.Si era un cer gri, fara nori, un atotunitar.Azi vad ca e mai sesin dar tot cu nori, plus ca bate un vant de te ia de pe strada.De 5 ani de cand sunt aici , nu a fost vremea niciodata asa in iulie.Asta e...

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Sa va zic buletinul meteo. Pentru maine se anunta ploi si furtuni prin toata tara, aveti grija:

Agentia Nationala de Meteorologie a emis marti o avertizare "cod galben" in toata tara pentru miercuri, 4 iulie.
Potrivit unui comunicat al ANM, din a doua parte a zilei de miercuri instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in toate regiunile, incepand din vestul tarii si se va manifesta prin intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, iar izolat ploi cu caracter torential si grindina.
Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat.
Astfel de fenomene meteorologice vor fi mai frecvente miercuri dupa-amiaza si in noaptea de miercuri spre joi in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Oltenia si in nordul si centrul Moldovei, iar joi in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei.
ANM mai noteaza ca miercuri vremea va fi calduroasa in toata tara, caniculara local in Oltenia, Muntenia si sudul Moldovei, unde temperatura aerului va urca pana la 36 - 37 de grade.

Mergi la inceput

Am uitat sa transmit salutari la toate mamicile din partea Pengunicai. Am vorbit cu ea pe mess si zicea ca e cam prinsa acum si Ben este racit si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza da nu pare nimic nelalocul lui in prognoza...de ceva vreme este asa ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput