Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

OlgaT, eu spun prezent:). Nu prea sint in toane f. bune. Sint rupta de oboseala, nu am terminat remodelarea bucatariei asa cum speram si numai bine a murit soacra-mea ieri la ora 5 pm ora Romaniei si Alex se intoarce din nou acasa pentru inmormintare. Are avion in 6 ore, iar pe mine ma ia groaza ca ramin singura 3 zile cu casa cu fundul in sus si cu fetele.

OlgaM, eu am desfiintat portita de la scari cred ca inainte sau chiar imediat dupa ce Diana a inceput sa mearga. Eu o lasam sa urce si coboare scarile in 4 labe. O sg. data a cazut de s-a lovit la buzita, dar de atunci nu a mai patit nimic. E inevitabil ca astia mici sa nu "incerce" :) coborirea prin cadere oricit ai feri-o tu. Eu cred ca ea iti simte frica ta de a nu cadea ea si de aia e mai cautious. Eu zic sa stai fara frica pentru ca toti copiii cad de pe scari. Noi avem mocheta care face caderea mai safe un pic:).

Gata, plec la nani ca miine ma asteapta smotrul in casa.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga M eu n-am desfiintat portita de la scari ca nici n-am apucat s-o pun, doar am cumparat-o si e in cutie. Dar Isabella coboara scarile, fara sa se tina de pereti. Incearca sa stai in fata Mayei cind coboara scarile, cu vreo doua trepte inaintea ei si nu vor fi probleme. Mie acum mi-e frica ca incepe sa alerge pe scari, asa ca o las pe ea sa coboare, iar cind ajunge jos, cobor si eu. Eu n-am reusit sa vad pozele tale, m-am inregistrat si nimic.

Gabitza sanatate multa tie si lui Andrei.

Laura multumesc pentru comentariile de la poze .

Sa povestesc si eu din ce mai face Isabella, in primul rind urla de-mi sparge timpanele, e o capoasa si jumatate. Acum vad ca o chinuie talentul cu desenatul si scrisul, deci sa ma tin bine, deja a desenat cearsaful de pe salteaua patutului. Aaa, iar ieri a vrut sa-i pun costumul de baie, iar cind sa-l dau jos a inceput sa tipe "nooooooo, atiutooooooooo" (adica "nu, ajutor" ), nu stiu de unde a invatat cuvintul, si tot ieri a zis "bica Malia" adica bunica maria .

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc de vizualizari fete dragi :) A fost super, sper sa mai mergem ca am primit 2 cupoane de reducere de 25% pt intrare.Sunt de pe sticlele cu lapte LOL
Olga, da la originile sotului sunt numai nemti si nu foarte departe, au parasit Germania in '45.

Eu sunt foarte fericita ca a inceput Aidan sa alerge.Alerga si pana acum dar mai mult ca un mers rapid.Si acum si coboara scarile!!Sunt super fericita, scarile noastre sunt la mare distanta unele de altele si sunt in spirala asa ca pana acum nu l-am lasat sa coboare.Acum insa vad ca si-a facut curaj si il las dar sunt langa el in caz de ceva :)

Gabitza sper sa va treaca virusul cat mai repede!! Ii dau un pup lui Andrei.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Olguta sarumana de urari! Da, am inceput azi serviciul si ma simt de parca n-am fost din secolul trecut pe la birou, mi-am facut curat (desi era ca au avut grija colegii), mi-am bagat nasul prin dosare sa vad ce-am uitat

Laura multumesc din suflet pentru telefon, ai fost ca un balsam pentru mine, n-am nici un motiv sa fiu plouata dar ma simt cam aiurea cu noul decor. Plus gandurile la copilasi, pana acum i-am verificat de cateva ori, toate bune si frumoase, Andreas are grija de sora-sa, am ramas uimita, sper sa fie asa mereu.

Daniela bravo vorbaretei, isi da drumul incet incet si te uimeste de fiecare data cu ceva nou, si Bianca ieri dimineata tinea cu sarg pistolul cu apa si repeta ca un papagal "a mea", am ramas uimita. Daca pana acum mi-am dorit sa creasca, de acum incolo vreau sa stea timpul cat mai mult pe loc, e o perioada atat de frumoasa si sunt tot mai dragalasi.

Adriana am vazut pozele, foarte frumoase, eu sunt innebunita dupa astfel de distractii, asa ca am vazut de vreo cateva ori pozele, din pacate filmuletele nu le pot vedea cu sonor ca deh, sunt la birou...

Anca am vazut si pozele voastre, dar nu stiu unde a disparut rubrica de comentarii, sper ca de acasa sa functioneze ca vreau sa le mai vad o data. Ne auzim diseara, atunci.

Bea am vazut si pozele voastre, mi se pare mie sau Pifosul e mai mititel decat Alexia? Asa pare din poza ca-i diferenta mare intre ei, dar sunt dulci, iar voi aratati de milioane.

Gabitza sanatate multa, cum rezisti la servici cu gandul ca-i bolnav puiul? Tu cum te mai simti?

Iuliana condoleante!

Lili de azi esti pe cont propriu, da? Cum ti se pare schimbarea?

Oana sanatate Alexandrei!

Oana englezoiaca sanatate multa si lui Alex, cum ii mai este ochisorul?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, nu mi-am dat seama ca incepi si tu de azi serviciul! Bafta multa sa ai o readaptare usoara! Si bun venit in lume din nou
O sa-ti poti lua concediul repede? Ca ziceai ceva de plecare...
Rezist la servici, ce sa fac, daca m-ai auzi cum behai. Mai sun acasa sa vad ce face. M-am bucurat ca a mancat in sfarsit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR PE CARE N-AM REUSIT SA-I FELICIT IN ZIUA IN CARE AU IMPLINIT 2 ANISORI, LA MULTI ANI TUTUROR COPILUTILOR NOSTRI, SA NE TRAIASCA, SA FIE SANATOSI SI SA AIBA MULT NORC IN VIATA! (urari cu intarziere dar imi statea pe suflet ca am ratat muulte zile de nastere)

La multi ani MARIA, surioara lui Stefan! Esti o fetita dulce si cuminte, sa ai parte de tot ce iti doresti in viata! Cornelia, felicitari ptr doi copii atat de reusiti!

Buna fetelor! Sunt din nou la birou dupa o saptamana de stat acasa in concediu medical. Acasa am incercat sa citesc ce-ati scris dar am avut probleme cu net-ul, cu explorerul (avem o veriune noua care nu-mi actualizeaza paginile), asa ca pana ajungeam sa deschid o pagina imi expira timpul de stat la calculator. Fetele cu care am mai vorbit pe mess stiu ca iar am probleme cu Alex, am scapat de raceli si am dat intr-o alergie sau ce-o fi ca nu mai stiu, e pitika plina de bube, din cap pana in picioare. Seamana cu pojarul, initial era doar pe zone, am zis ca-i sudamina, s-a intins, unele bube s-au marit si semana cu urticaria, dar de vreo 2 zile e pictata toata. Am ajuns la urgenta, ca sambata seara a facut si putina febra, s-a uitat dr fugitiv la ea si mi-a zis ca e alergie la soare (cu toate ca n-am tinut-o neprotejata, la plaja am fost doar seara dp 17,30), sa-i dau antialergic, usor regim si in 3 zile trece. Dr de familie mi-a recomandat sa ajung cu ea la infectioase, cica e un nou virus care circula pe la mare si cam asa se manifesta.
Dar avem si vesti bune, de azi avem bona, o femeie de 65 ani, cu recomandari, n-a avut timp de acomodare cu A;lex dar se pare ca se inteleg f bine. Cateva zile vine la noi si cu nepotica ei de 8 ani, ca sa se adapteze Alex mai usor, are cu cine sa se joace si ii trece ti mpul mai repede ca nu are voie sa iasa deocamdata din casa.

Vreau si eu sa vad poze, sa-mi termin hartiile restante si o sa ma delectez cu ele, sper ca nu ne mai monitorizeaza accesarile cei de la informatica.

Eli, acomodare rapida la serviciu, stiu cum am fost eu in primele saptamani. Daca ai copiii bine ingrijiti, la munca un colectiv dragut, o sa fie o adevarata placere sa mergi la munca.

Lili, relaxare placuta, sa petreci cat mai mult timp cu familia, poate ne vedem mai des.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

elisor: bine ai revenit la serviciu!Sper sa iti faca placere.Multumim pt intrebare, suntem mai bine cu ochii dupa ce am fos la urgente si m-am rugat de dr efectiv sa imi dea ceva pt el, tot racit este, imi mananca nervii atat de ciufut este...numai cand il duc in vizita e un ingeras(mai ales daca sunt copii).CA asa as sta numai in vizite cu el pe la copilasi.

Am vazut poze multe noi frumose cu Aidan, cu Pifosul si Alexia...

gabitzam: multa sanatate lui Andrei si tzie.Sa treaca cat mai repede.

Aci e vremea de cacao ca sa nu vorbesc urat , ploua intr-una cde 2 saptamani si intermitentze ca nici nu stiu...daca ma intrebi daca a plouat sau nu aseara, habar nu am .Ma deprima si am nevoie de concediu.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

poze de la intalnirea cu nelia si androix www.dropshots.com/emadina

Mergi la inceput

Onixone cum se mai simte Alex ?

Elisor acomodare rapida la serviciu si nu sta prea mult cu nasul in dosare, ca acusica pleci in vacanta. Nu te extenua prea mult . apropo de perle, mi-a mai spus astazi una "stai zitta", adica sa tac din gura . Trebuie sa fiu atenta, ca altfel preia controlul familiei
Bianca cu cine sta, poate ai scris dar am citit pe de rost. Cum e prima zi fara ea in preajma ta. Aaa, ca uitam, asteptam rezultatul analizelor sotului tau, sa dea Doamne-Doamne sa fie bune si sa te linistesti.

Mygirl felicitari pentru bona.

Iuliana sincere condoleante

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Mergi la inceput