Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mai fetelor, sa va povestesc ceva. Astazi am calcat, iar ca mai ramasese un rest de ieri. Si trageam de doua camasi de-a soatei ca nu-mi placeau ca nu se calca bine. Tot le intindeam si tot nu priceam ce au. M-am prins abia cind am vazut costumul meu de baie decolorat . Domnisoara Isabella a invirtit butonul de la masina de spalat si de la 30 de grade cu cit spal de obicei, a invirtit la 95 de grade . Noroc ca n-a stricat mai multe haine .

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Danelutza, noroc ca la masina mea antica si de demult merg greu butoanele

AndraSapt36 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Voi ce le dati sa manance seara? ca tocmai am incheiat o ora de istericale urate pentru ca "nu pace apte"

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monu, a mea papa ce papam si noi, in general rontaie tot ce mincam noi, inclusiv salata de varza, deh, vrea sa tina dieta ca mami, sa nu se ingrase.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Gabi sa inteleg ca ati gasit Bratianu si ati ajuns la Bucale...si eu m-am bucurat tare ca am reusit sa ne vedem in sfarsit...cand vii la convocare poate reusim sa schimbam si doua cuvinte inteligente ca suntem fara copii...
Julitura lui Delia,prima, s-a facut atata de urata...dupa ce ca avea genunchii negrii ii mai are si beliti si plini de zgarieturi...

Daniela Vermox i-am dt si eu si nimic ....acuma ne-a dat Decaris...si cum spunea si Tdi ei ajung sa se elimine la un moment dat singuri,avand un ciclu de viatza de la 7-14 saptamani...insa nervii mei sigur se elimina ei prin sinucidere ...
Cu masina si mie mi-a facut altceva...mi-a stricat usa si nu se mai blocheaza cand incepe sa spele ...si cum ea vesnic de cate ori trece pe langa usa simte nevoia sa targa de usa nu de putine ori am spalat gresia la masina de spalat...

Beatrice sa tii pozele la memorabile ca merita...

Monu cum spunea si Daniela fii-mea roade cot la cot cu noi...mai nou bea actimel in draci...masa de seara este optionala la ale mele,primele 2 sunt esentiale ...
Misto faza cu mamica suparata...nici nu vreau sa ma gandesc ce-a fost in sulfetul ei ...o inteleg prea bine...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Hai sa va zic in doua cuvinte pana se descarca pozele cum a fost al Neptun...
Am plecat in fuga de-acasa cu mandra gatita pruna sa le luam pe fete...le-am aruncat in scaunele de masina,Alex tintuita in centuri,a mea langa prin masina...Pana am ajuns la Neptun fii-mea si-a belit bubele si s-a umplut de sange pe picioare,pe haine...si-a rupt si bunatate de fusta...asa ca prima halta a fost intr-o farmacie...
La iesire ne-am intalnit cu Gabi (Mercedes) insotita de Bianca si Cristi...tare frumosi copii,Cristi cel putin o sa fie un barbat tare frumos si hotarat...Bianca este dolofana tare,fiind si bronzata ii iesea in evidenta parul aproape alb de blond ce era...cumintica tare in ciuda a ceea ce spunea mami despre ea...
Ne-am urnit in final la pas spre un parculet...apare Cornelia cu cele doua minuni ale ei,MAria o frumoasa ,tare mi-e drag de ea,Stefan tuns periuta insa de o frumusete aproape ireala...apare si Lili...mi-a pus Sergiu capac cat de clar si de bine vorbeste...s-a inaltat si s-a facut mai frumos decat era...Lili arata infloritor dupa doua zile de munca pe cont propriu asa ca a meritat din plin demisia...
Si cum mergeam noi asa vine Nelia...este exact cum o stiti din poze...exuberanta si insarcinata...se vede burtica binisor... Agata o domnisorica independenta, aveam senzatia ca o stiu de mult...Tudora este atat de diferita de Delia...este miniona, finuta,potolita,are o fatzuca atat de dulce si linistita...
Restul sa nu ma intrebati ca nu am putut sa schimbam maimult de doua silabe si o consoana coerente...astia mici s-au catarat pe unde au putut...adica iapa mea a facuta asta...mi-a incercat rezistanta la socuri pana la capat...am plecat curate si ne-am intors cu genunchii beliti ...Tudora linistita s-a dat pe leagan,Bianca nu a plecat de la topoganul mic unde statea cu Stefan si se jucau frumos...Maria ii urmarea cuminte...Alex era la fel de linistita ca intotdeauna,de multe ori nici nu zic ca-i Taur...Delia si Sergiu au simtit nevoia sa se ciocaneasca putin pe un topogan de copii mari asta ca sa stau cu Lili si sa dam marunt in buze...
In final cu chiu cu vai ne-am adunat la poze,unele urlate,altele miscate...

gata s-au incarcat pozele...nu am reusit sa le filtrez...am luat cardul Oanei ca eu ever for ever uit sa-mi baterii la aparat,le-am dscarcat si astea sunt... asteptam si celelalte poze...
Nu stiu cat de coerenta am fost ...

Neptun 2007

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Deci m-am autodepasit in limbaritza... sa nu ma injurati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Daniela ma rog sa nu aiba vreodata Bianca miscatori ca din ce-ati descris pana acum cred ca mor cu ei de gat. Cred ca as manca si kk numa'sa nu vad scarboseniile alea. Sa scapati cat mai repede si sa nu mai aiba never forever...
Isa cred ca voia sa te trimita la nudisti de i-a pus gand rau costumului tau de baie.
Analizele azi dupa masa. Sarumana , chiar avem emotii

Teddy bucura-te ca stai acasa cu Aly ca daca ai fi lucrat nu stiu cum faceai fatza, eu inca nu m-am obisnuit sa ma trezesc asa devreme si sa plec din casa si sa mai stau si 8 ore tintuita la birou, imi tot vine sa plec. Aiurea de tot e programul de somn pe care il agreaza, cel mai mila mi-e de tati al vostru, daca a ajuns sa stea in picioare la birou...Sarumana de aprecieri pentru Andreas, chiar sunt mandra.

Andra sanatate multa! Mai asa de putin si tu...multumesc de aprecieri.

Bea bine zici cu colectia, la voi am vazut cele mai multe poze La nani, haios tare cum adoarme pe te miri unde...o fi mai racoare la parter
Ce fain ca poti practica si aici, esti descurcareata tare, mi-ar prinde bine si mie niste miscare mai organizata, ca eu din abdomenele mele (apropos am ajuns sa fac 100) si inca cateva miscari altceva nu mai stiu, am tot zis ca trebuie sa incep cu pilatesul.

Laura foarte faina recenzia intalnirii , ma bucur ca v-ati intalnit atatea mamici si pitici, mi-e dor de voi toate, sper sa reusim sa ne vedem si cand voi fi eu la mare. Trimit mesajul asta si-mi bag nasul in poze, zici ca Delia e in fustita, de abia astept sa va vad.

Monu asa cum spunea si Laura si la noi primele doua mese sunt importante, seara de multe ori nu-i mai trebuie nimic sau ceva frugal, laptele nu mai e demult pe lista de seara, in schimb papa cate-un iaurt. Ce marca de plastelina e? Daca zici ca-i asa buna as incerca si eu...

Ieri ne-au picat de 2 ori calculatoarele asa ca-i dau drumul...sper sa mai intru azi ca sunt singura (nu in birou, dar nu am sefa si nici colegii
)

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vizionat pe indelete pozele de la Neptun, am vazut cum au mai crescut copilasii si cate de frumosi sunt, am vazut tenisii smecheri ai Deliei, tricoul lui Sergiu (ca are si Andrei unul la fel), bluza super frumoasa a Alexandrei, cat de finuta este Maria, cat de sfioasa Tudora si cat de sigura pe ea Agata, cat de blonda este Bianca si ce frumusel este Cristi. Iar de Stefan ce sa zic, m-a dat pe spate in poza cu mainile in buzunare. Mamicile sunteti toate niste slabe-gratioase-frumoase-minunate
Bravo, mi-a placut de voi toti!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Elisor vorba Oanei ...suntem acolo cu comitetul de primire...doar stii povestea de anul trecut...

Gabitza daca ma uita acuma la mine sunt gratioasa...daca ma uit la poze nici nu zic ca am tinut regim...

Mergi la inceput