Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tot eu...
Nu pot vedea pozele, le-am deschis si mi s-a blocat pc-ul la prima poza si merge ca un melc, imi face numai nervi. Suntem in anul in care suntem si internetul e un lux in Compania noastra, ce sa mai spun de calculatoare performante...
Si mi-am facut un pishvaser de cafea de imi vine sa ies in ploaie, apropos ploua cu galeata, ma bucur ca nu mai e sauna in birou dar pitica e consemnata la domiciliu

Mercedes cum a fost concediu? Ati stat ceva zile, cum a fost apa?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor Gabi azi e pe drum spre Oradea...dar dupa culoarea lor sigur a fost bine...

Am vazut ce temperaturi mici sunt in tara ...aici ma cot la foc mic dar constant...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Superbe pozele. Copiii sunt tare frumosi iar mamicile arata si ele tare bine.

Elisor, plastilina e in niste paharele. Scrie pe ele Play - Art Academy. S-ar putea sa seemen cu cea de la playdoh.

Iar stau in casa cu fetele de data asta din cauza ca bate tare vantul si da sa ploua. Alexia e f nervoasa si agitata. Mai nou intoarce capul si se face ca nu aude si nu vrea sa comunice.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata,

TDI suntem bine, sar'mina ca te gindesti la noi.
marti plecam la mare, am ales Grecia pina la urma pentru ca plecam numai noi 3. am mare emotii, plecam cu avionul si nu stiu cum se va comporta si apoi caratul unei genti de medicamente ma innebuneste.
am auzit ca sunt si calduri infernale. in mod normal ar trebui sa stau pe plaja cu el de la 7-8 dimineata pina la 10.00, iar Matei de obicei se trezeste la 9.30. si dupa amiaza doarme de la 15.00 pina la 18.00,18.30, cam 3 ore doarme dupa amiaza.
sa de-a dumnezeu sa fie sanatos ca in rest...
de 3 saptamini avem bona, si e un dezastru national. trebuie sa caut alta. eu sunt cu nervii prastie.

in rest:
nelia bine ai venit in tara
gabitzam sanatate multa
Adina sunteti superbe. aratati super tare!
Androix nu am inteles prea bine de ce ai inchis contul.
elisor cum e la servici?
Loreen super pozele, da chiar frumoase sunteti! a venit tricicleta?
monu sanatate la fete/ ce ti-a zis Stanciu? el ti-a zis de Septilin? si apropo de faze si eu ii fac lui matei acelasi lucru. ieri am plecat in parc si vroia in brte i-am zis nu. i-am explicat ca nu pot sa-l iau, daca vrea in brate mergem acasa. si a inceput circul s-a asezat in mijlocul strazii in fund si urla, drept pentru care l-am lasat acolo si am stat linga el in picioare, se uita lumea ca la urs, dupa o repriza de plins, s-a uita la mine cu greu s-a ridicat in picioare, si iar vroia in brate, drept pentru care l-am luat in brate si ne-am intors instant acasa. cind s-a vazut la lift a inceput sa urle ca vrea afara, ghinion ! l-am dus in casa! suntconvinsa ca au inceput sa contientizez, ok nu vorbeste legat dar sigur realizeaza ce se intimpla si inca bine. s-a ajuns daca ii spui nu e voie incepe cisrcul oriunde am fi, in casa, afara, in parc in magazin. si face niste faze de urlat de zici ca il taie cineva cu pila de unghii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am iesit un pic afara sa ma duc la popota ...este innebunitor afara...e furtuna pe mare,vajaie cerul si copacii de indoaie...dar inafara de praf nimic...

Raluca ieri am primit un mail de firma aia cum ca isi cer scuze dar inca nu a venit transportul din Germania care s-a oprit in Ungaria ...pana o ia prin Polonia si apoi prin Ucraina ,Belarus ,Somalia si Insulele Oagadugu o sa faca fii-mea majoratul...cred ca le dau mail cum ca renunt si gata...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si prin Bucuresti este vajaiala serioasa, sufla vant turbat, fara ploaie. Eu dorm pe mine si as pleca in secunda asta acasa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, vazut pozele de la Neptun. Mai ce iubire mare pe voi, ce frumoase sunt pozele. Distractie pe voi ca la balamuc! Tu arati excelent, superrrr de super!

Elisor, pai iti trebuie mai intai o sala de Aerobic si trebuie sa incepi cu ceva simplu apoi te apuci de Pilates... daca vrei!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Mno, si-a facut ploaia numarul, acum e uscat pe-afara dar s-a racit!!!
De data asta a fost cuminte vremea, fara urlete, plesnituri si alte istericale...deocamdata.

Lucas cum sa fie, ca orice inceput, greu tare cu acomodarea, cred ca-mi trebuie inca 2 ani sa ajung de unde am plecat . Si noi avem faze genul "bale"(brate), dar am observat ca daca o iau prin invaluire nu mai e atat de stresanta. Incearca sa nu-i mai spui NU AI VOIE, inlocuieste-l cu altceva, distrage-i atentia, recompenseaza-l cu laude daca face un pas, etc. Stiu ca-i greu si e mai usor sa-l iei de-o aripa si sa faca cum spui tu. Eu stau la 2 pasi de Mall si de fiecare data cand iesim in parc intram si in supermarket si se intampla sa vin cu mainile ocupate. Cand o mai aud ca vrea si-n brate mor, dar ii spun ï-a uite ce pietricica frumoasa a gasit mami sau i-a sa vedem cine fuge mai tare sau vrei sa ne jucam acasa cu mingea, ma rog, tot felul de genul asta ca sa-i distrag atentia de la ce ce vrea ea si sa faca cum doresc eu si in final sa ajungem acasa. Chestia asta am citit-o in Spook si spre rusinea mea cu Andreas n-am aplicat-o.
P.S. Concediu placut! Mergeti cu charter?

Am vazut pozele in final. Ce sa zic, superbe, v-am admirat copiii si pe voi, mamicile. Super, super...Cam aceleasi comentarii ca ale Gabitzei am pe limba, nu stiu ce-as mai putea adauga...a, mi-e dor de voi de nu se poate!
Poate reusesc sa mai intru si de acasa sa le mai vad o data.

Monu la Play Doh m-am gandit si eu, mersi de raspuns.

Laura adu-mi si mie ceva de la popota ca eu plec ca tuta de acasa, eram in criza de timp si dupa ce le-am bibilit micul dejun copiilor de mine am uitat, dar nu mai e mult pana la 16.

Daniela ma intrebai de cereale. Cred ca merg alea fitness sau alea cu porumb, integrale sa fie, nu bag mana in foc ca eu nu m-am atins de ele, am uitat pur si simplu de ele, dar e mai bine asa ca oricum am ajuns sa dau jos cate 0,00001 grame pe zi , ma bucur ca am reusit sa treg pragul. Mai am 3 zile din dieta si va spun ce si cum.

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Bea pai nea Pilates are si module de baza pentru incepatori asa ca mine...vointa doar imi trebuie. Le-am descarcat de pe net, asteapta sa facem cunostinta

Olguta ma gandesc la tine cat iti e de bine (sper)...

Mergi la inceput
Mergi la inceput