Copiluti de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
Tdi spune:
Ciao! si aici e vreme ciudata, ieri a tras o furtuna cu grindina cum n-am mai vazut de mult si au scazut temperaturile cu 20 de grade
...aseara era soare asa ca am iesit toti 3 la plimbare si imi era frig desi aveam geaca pe mine, a fost tare fain
, pacat ca Aly a inotat intr-o baltoaca cu apa si noroi si a trebuit sa venim rapid acasa.
Ieri pitika m-a terminat cu totul, a urlat ca apucata pentru orice...si va asigur ca are o voce incredibil de puternica
. la un moment dat mi s-a facut rau
: s-a pus pe urlat de-mi vibrau dureros urechile, apoi am inceput sa tremur si sa ma doara in piept si cu greu m-am abtinut sa nu vomit...si azi imi mai tremura mainile si ma doare in piept (inima?
).
Elisor, ma gandeam sa merg la servici pentru ca asa stau cateva ore fara atomica si se spala altcineva cu ea pe cap in timpul asta!
Loreen, v-am admirat la intalnire...faine poze! vad ca Delia nu te lasa sa te plictisesti.![]()
Lucas, sper ca Matei al tau sa fie mai cuminte decat maimutzica mea...pe noi ne stie tot aeroportul marco polo din venetia si crede-ma ca e mare!
citeste mai jos, daca n-as fi fost eu in situatia putea fi chiar distractiv...
Calatoria Alyssei cu avionul: eu cu ea, martie 2007...in aeroport a lins pe toate geamurile, a innotat pe jos, se catara si statea in cap pe orice fotoliu gasit liber, se hlizea la oameni, a alergat peste tot intra in magazine pe o usa si iesea pe cealalta iar unde aveau muzica dansa in draci, nu voia sa stea langa mine sau sa-mi dea mana si urla "papa' papaaaa'" (adica tac-su) cat o tineau plamanii de se uita lumea dubios la mine ca poate am rapit-o!
dupa controlul bagaje a trebuit sa fug cu boarfele in brate si era sa-mi pierd pantalonii ca nu mai reusisem sa-mi pun inapoi cureaua, asta ca sa recuperez copilu' speedy gonzales care a luat-o la sanatoasa abia s-a vazut cu picioarele pe pamant. la control pasapoarte a facut show si radeau aia cu lacrimi, ii certa pe politai si batea cu pumnul in tejghea, asta dupa ce ne rugasem toti de ea sa-mi dea pasaportul pe care mi l-a smuls din mana pe cand sa-l prezint
. circul a inceput pe autobuzul care ne ducea la avion ca voia sa coboare, apoi sa umble ca spiderman cu picioarele pe geamuri si in final sa spele cu limba pe jos. in avion n-a vrut sa urce si se tinea de usa cu mainile si picioarele ca si pisica la baie
. inauntru si-a dat jos papucii si pantalonii si voia sa defileze in pampers insa de nevoie am premiat-o cu o palma la fund si jumate din drum a delectat pe toata lumea cu concert siropos
...cealalta jumatate statea cu picioarele in sus si se certa cu degetele sau demonta scaunele avionului. inainte de aterizare a adormit.
Album Alyssa
gabitzam spune:
Monu, si tu ii pui jos pe linga pat tot felul de paturi, pernute si alte chestii? ![]()
E plastilina de care ziceai? Pare interesanta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
:)))) pai da! ii punpaturi ca si azi noapte mamiiii buuufff!!!! :))))
iar torturile sunt din acea plastilina
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Elisor numa maine nu-i poimaine si ne intalnim...cat priveste mancarea de la popota n-avea grija ca nu -i cine stie ce...o tzatza de pui pe gratar si cu castraveti...
Ieri seara eram cu Delia in carrefour la Z sa lichidez magazinul si tipa o fetita in asa hal incat Delia mea pur si simplu s-a socat...a ramas interzisa si apoi cand a iesit din soc a inceput sa planga cu spasme ca nu reuseam sa o calmez...ma busea rasul pe deoparte ca si-a gasit nasul,in schimb ma-sa era atat de calma mai imi si zice ca mai tipa fii-sa din cand in cand...chiar s-a speriat fata mea sau face figuri?!I-am adresat niste injuraturi depravate si pline de scuipat din ochi ...nu stiu cat a priceput aia...
Acuma la pranza s-a mutat un bou sub mine si dadea la 2 cu bormasina in tavan ...evident ca Delia luata din somn s-a socat si a plans...se duce femeia la el si ii inchide usa in nas...apoi il ia pe geam la palavre si ii zice ca ea nu are habar ce inseamna o mutare...pai sa vezice definitie ii trantesc eu in cap cand ajung acasa imputitul naibii...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Cata coerenta pe capul meu...greu ma pot citi d-apai sa ma fac inteleasa...
Eu nu-i pun nimic pe langa pat...nu a cazut deloc de cand i l-am pus...iar de la inceputul saptamanii am declansat actiunea fluturii...facem baie si o duc direct la ea in camera,cremu.i.rea, imbracarea si laptele pe fond muzical si gata...adoarme in maxim 10 minute...fara teveu si alte alea...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
lucas spune:
TDI m-ai linistit total.
ce stiti in avion e frig? (de la aerul conditionat).
am vb. ieri cu doctorul si mi-a zis sa-i dau cu o ora inainte de zbor o lingurita de debridat, presupun ca sa nu vomite. cred ca o sa vomit eu inaintea lui.
lucas spune:
elisor da plecam cu un charter. cica boeing 737. sotu' zice ca e cam mic. mergem in Skiathos, si tocmai ce am aflat ca e cea mai scurta pista, asa ca va fi fascinant sa aterizam!
Tdi spune:
Loreen, si Aly plange daca ii vede pe altzii...cel mai tare boceste cand se vede pe ea plangand pe film, moama ce serenade cu sughitzuri trage!
Lucas, mie nu mi s-a parut frig in avion, preventiv am luat de fiecare data ceva mai gros de imbracat dar n-am avut nevoie. sper ca nu te-am speriat cu aventurile piticei!
...ea s-a comportat ca la ea acasa fiind deja obisnuita, a facut vreo 7-8 drumuri cu avionul pana acum (inclusiv in burtika). cu vomatu n-am avut niciodata probleme iar ca sa nu i se infunde urechile ii dadeam sa bea suc sau ceai cu biberonul la decolare si aterizare. hai c-o fi bine, nu te mai stresa!![]()
Album Alyssa
Danelutza spune:
Elisor te-ai linistit, v-au dat rezultatul la analize ? cit despre kg, la mine s-a blocat rau cintarul, la inceput dadeam jos la greu, dar acum nu mai scad deloc, sotul zice ca e carnita si se duce mai greu, ca daca era slaninuta se topea de la dieta 
Laura am vizionat toate pozele, foarte frumoase, iar mamicile arata beeetttooonnn.
Cit despre plins/urlat, Isabella se teme de tractoare, avioane, toate masinile cu care lucreaza sotul prin gradina si fac zgomot puternic. Trage niste urlete, ca trebuie s-o iau in brate.
Lucas anul trecut n-am avut probleme cu Isabella si noi am zburat cu un avion Carpater, care sint micute, iar cind am ajuns la Iasi, am crezut ca mor de inima, cind am aterizat. Pe Isabella am tinut-o in brate, ma simteam eu mai sigura, iar la decolat si aterizat, ma jucam cu degetele in urechiusele ei ca sa i le desfund.
Monu am vazut cum doarme Alexia, scumpicica foc. Abia astept sa schimb si eu patul din camera Isabellei, dar deocamdata nu ma indur, ca sigur coboara noaptea si ma trizesc cu moata in pat la noi.

Tdi spune:
Unde umblati dragelor ca tare pustiu mai e pe aici?!![]()
Daneluza, da ce patisi mama de era sa faci infarct? sper ca n-ai fost in avionul ala de-a lovit calul pe pista!![]()
Eu prefer carpatairul si numai cu ei mai merg, chit ca e mai scump...au avioane mici dar se ocupa de ele si pilotii sunt foarte buni, de la mama rusia!
...iara stewardesele is mortale cum vorbesc italiana cu accient muolduoviniesc
. acu pe bune, am umblat mult cu avioanele si diverse companii si de astia am fost super multumita de fiecare data, zbor fara probleme si foarte amabili.
Album Alyssa