Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Olga, ce rau imi pare ca nu ne-am vazut! Nu am nascut dar nici mult nu mai am! Te rog baga si tu un mesaj, un PM daca mai vii in zona. Mergem si la Plantelor si la Popa Soare (care este exact langa).
Clara, mi-era dor de tine!
Tdy, fir-ar sa fie, chiar aveti ghinion, sanatate multa!
Adina, cum a fost la Mogosoaia?

AndraSapt37 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut mamici.

Olga bine ai aparut...De ciclu, eu nu stiu ce sa-ti spun. De obicei am avut mai ambundent. Acu la mine se calculeaza ca am avut mai mult de 10 zile si muuult mai tare. In mod normal musc 8.

Gusta m-am bucurat mult sa citesc despre voi. Refacere fizica si sufleteasca iti doresc. Pupa Marutzul si tine-te tare.

Cuscra multa sanatate. Ce naiba o fi? Sa-mi dai neaparat de stire. Dar dupa cum stiu Aly rectioneaza asa la toti virusii, adica face febra mare. Tony a facut o data 40.5 si am crezut ca o iau razna.

La multi ani, Beatrice!Fain tort.

Nelia mai traiesti? Cand va intoarceti?

Clara mi-e un dor teribil de o poveste. dar asa cum spui, cand naiba? Presupun ca deja Tea stie poezii.

Vazut poze din Constanta. Sunteti scumpi foc, care mai de care mai dragut si mai special.

Vazut si poze de Andra... Imi faci pofta de burtica, desi eu am fost o gravidutza obeza.

Androix regret ca ai plecat. Mesajele tale mi-au readus de multe ori zambetul pe buze... Ironia subtila si felul plin de umor in care priveai viata m-au facut de multe ori sa privesc si eu la fel. O sa-mi lipsesti.

Florentina sper ca sunteti bine.

Monu sanatate multa va doresc .

Blackpanterro pe unde mai este?Dar pisica?

Ioana distractie in concendiu. La fel si Gabitza. Eu nu am anul asta...

Maine mergem cu Tony la analize. Tot maine merge la noua tanti. Sunt super stresata ca va suferi si va plange cumplit. Sotul si-a luat liber 2 dupa amieze si eu urmatoarele doua sa fim aproape daca are nevoie.
Noi am intrat in faza cosmarelor.... Se trezeste noaptea tipand si spune ceva de doggy ( dar el iubeste cainii), sau ca "mama gone"(mama a plecat) sau imi arata nu stiu ce pe pereti. Crize de personalitate cat cuprinde, crize si ... vai ca ma termina cred. Asa un copil duracell in viata mea nu am mai vazut. Cand suntem in parc ma termina. A imprumutat bicicleta prietenului lui si a tulit-o. In parc deja se puneau pariuri daca il mai ajung inainte de a iesi in strada.
Va las ca sotul cica va scriu un roman....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Multumesc frumos de urari.

poze de la ziua mea, aici:

http://piticii.multiply.com/photos/album/70

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Maine dimineata o sa fiu cu pediatrul in dinti, o sa va anunt ce-am rezolvat. Cuscra, mie pitika imi face cam lunar bucuria cu febra peste 40, iti dai seama ca normala nu mai sunt si e vai de mama neuronilor mei stresati!
M-am hotarat sa consult si alt medic, incerc sa o programez in particular ca mi-a laudat cineva un doctor foarte bun, sa vedem ce o zice si ala...faza e ca pitika saraca arata bine si dupa o saptamana de boala, chiar daca slabeste are de unde (acum are iar 15 kile, a mai dat jos), in plus e inalta si numai fibra, numai a copil suferind nu arata...va dati seama cum se uita astia la mine cand ma plang ca nu se simte bine, nu mananca, nu doarme, etc...parca as fi nebuna satului!
ma duc la culcare, .

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si o saptamana usoara!
Beatrice, LA MULTI ANI si sa ramai mereu aceeasi femeie vesela si plina de energie! (scuze ptr intarziere).

Daca tot intrebati de Florentina, am sunat-o de dimineata. Mi-a spus ca nu au net acolo, dar sunt toti bine, sanatosi, odihniti, Maya zburda cat e ziua de lunga prin curte. Vor sa vina la mare la inceputul lunii august.

Eu inca dorm cu capul pe birou dupa 2 cafele baute. Cred ca asa o sa o tin toata saptamana, noroc ca mi-am cam terminat treburile si pot sa lenevesc linistita.

Vroiam sa va intreb daca ati folosit sau ati auzit pareri despre curatitorul manual cu aburi (i se facea la un moment dat reclama la TV), am vazut la Metro unul Ufesa in jur de 1 mil, ma tenteaza sa-l iau dar mi-e sa nu arunc banii de pomana. Spune ca dezinfecteaza, curata fara sa mai folosesti prod chimice. Asa o fi?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

LA MULTI ANI BEA ! Sa ai parte numai de bucurii de la cei din jurul tau !

Deci sa va zic cu vineri 13 : pe la 6 dupa-amiaza am taiat-o spre Iepu' la tara. "Tara" noastra e dupa Pitesti, cam 25 de km pe drumul spre Slatina si apoi prin niste coclauri laterale...nu intrebati de ce ne-am facut casa taman acolo, pur si simplu aveam un teren si ne-a placut ca propriu-zis nu e in sat ci intr-un lateral, in apropiere de padure dar cu utilitatile pana la poarta-mai sunt cateva case in zona aia...In fine, dupa o ora si ceva de "drum" in care am reusit sa traversam Lizeanu si sa o luam spre pta Victoriei, suna maica-mea...ca unde suntem, ca sa luam si un panadol, ca Iepu' la pranz a facut febra 37,8, dar cand a vrut sa-i dea Panadol a spart sticla, ca trageau amandoua de ea si i-a dat nurofen (juma' de lingurita), ca seringa dozatoare o pierdusera de mult...in fine, la podul de pe autostrada unde se lucreaza am stat 2 ore scurt, spre 11 noaptea am ajuns si noi. Iepu' vesela ca ne vede dar cu cearcane cat casa...si cam calda...37,5 zicea maica-mea. In schimb termometrul zicea 38,6. Peste noapte s-a trezit plngand, un circ intreg, asa ca dimineata am taiat-o spre Bucuresti cu ea, pe ai mei i-am lasat sa stranga bagajele si sa inchida pe acolo. A vazut-o la medicover o tipa dragutza- n-a zis Iepu nici "pis" cat a consultat-o dar n-a stiut sa ne zica sigur ce e. Cica la plamani nu are nimic, gatul e un pic rosu (dar pedi a noastra ne-a zis mereu ca gatul ei e mai rosu de felul lui-adica asa e de cate ori se uita la ea in gat, fara ca Iepu' sa aiba ceva. Ba i-am facut la un moment dat si un exudat sa vedem ce e cu roseala si a fost ok), nasul nu curge, nu tuseste, nu stranuta...nu se stramba cand face pipi, nu are apendicita, nu are otita...dar are febra. I-au facut si un test rapid pentru streptococ in gat-unul cu rezultatul pe loc, cam ca la testul de sarcina-si a iesit negativ. Ne-a dat sa-i facem urocultura, sumar de urina si inca un exudat(din ala clasic)...cica poate sa fie o boala contagioasa si or sa-i apara bubite, dar pana acum nici gand de asa ceva, sau o viroza...dar de unde naiba viroza, inteleg ca poate sa se viruseze si de la un adult aparent sanatos, dar ea nu a vazut pe nimeni in ultima saptamana in afara de ai mei. Care nici ei nu s-au vazut cu nimeni altcineva...Nu pricep, in ultima saptamana chiar nu au vazut PE NIMENI, noi am plecat duminica seara si de atunci nu au vazut pe NIMENI. (v-am zis ca e un loc "pustiu"). De unde viroza? Si cel mai ciudat e ca are peioade ok-cate 8-10 fara febra si apoi brusc incepe sa creasca pana spre 38,6-38,8. Ma gandesc sa nu fie toxoplasmoza, ca pisici veneau 3-4 de prin vecini plus 2 caini. Ganglionii nu sunt umflati insa...
In fine, numai ce ziceam ca de un an nu a mai pus gura pe medicamente...
Si se pare ca avem o problema, nu stiu cum sa-i recoltez pentru urocultura. Ca ne-au zis sa punem recipientul in olitza, sa faca direct in el...dar e mai inalt decat olitza si nu are cum sa stea pe el...Iepu' nu sta la wc, doar la olita, cu pungutza nu cred ca mai merge...exista oare si alt model de borcanele pentru uroculura, mai plate?
Multa sanatate la copilutzii bolnaviori

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Fran, exact asa e si Alyssa...febra neregulata fara alte simptome, doar putin rosu in gat. sta si o zi fara febra apoi o luam de la capat si ajunge pana la temperatura ei "traditionala" 40 si ceva. eu i-am recoltat pipi tot cu pungutza si a mers foarte bine, incercasem s-o conving pe oala dar degeaba iar alternativa sa fug dupa ea prin casa cu paharul steril si sa prind pipi din zbor am abandonat-o. in fine, urina e negativa, exudat aici nu se face decat in cazuri speciale ca oricum 40% din copii sunt purtatori de streptococi si inca 30% de stafilococi, chiar daca unu ia tratament si scapa de ei se poate reinfecta oricand, deci analize si tratament doar la cei ajunsi in conditii proaste.
la noi inainte cu febra situatia era foarte prevedibila, puteam sa-ti spun cu exactitate ce temperatura va avea ziua urmatoare la ora cutare, cand ii scade si cand ii creste, etc, stiam dinainte ii trece bolesnita...acum e totul aiurea. Iepu de cate zile are febra???
Aly a inceput la mare, acum 3 saptamani, a fost ok doar vreo 4-5 zile. Toxoplasmoza ma indoiesc sa aiba, se ia doar din contactul cu kk de pisica infestat si parca boala se manifesta ca o raceala puternica, cu ganglioni inflamati si dureri musculare. eu am avut toxo dar nu-mi aduc aminte cand am luat-o, sunt fan pisici si dormeam si mancam bot in bot, le ingrijeam cand erau bolnave si curatam dupa ele deci...

Album Alyssa

Mergi la inceput

moama, haideti fetelor ca lesina subiectul nostru!
cine deschide capitol nou???

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, aiic e cald si bine, fetele stau la aer. totul o pna ala alexia care azi a facut iar crize cu urlete daca nu ii fac pe plac. si mai nou cand e nervoasa si plange si e frustrata face ciudat din degetele. inchide si deschide degetele si [parca le framanta. de nervi?!!! sunt un pic speriata ca parca e prea mica pentrua sa ceva. plus ca mai noiu se plange ca o doare jos+burtia. sper sa nu fie vreo raceala sau infectie. maine duc pipi la analize. cam atat de la noi
sanatate multa la bolnaviori.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Hai ca se mai aduna fetele dragi
Beatrice, la multi ani, sa fii sanatoasa is fericita, sunteti o familie faina.
Olgutelor, va pupacesc, ma bucur ca scrieti mai mult desi mai vad si vesti nu prea grozave.
Vedeti daca vin rar? Ce are Tony?
OlgaM, cat mai stai in Bucuresti? Poate prindem un week-end si ne intalnim mai multe intr-un parc.
Fran, mie mi-a zis o dr la Budimex ca nu e musai in nu stiu ce recipient daca nu poti lua pipilica. Cand eram noi copii nu mai exista asa ceva, punea in sticluta oparita. Eu am spalat bine de tot olita si am oparit-o si am luat cu seringa noua si am pus in borcanel de la farmacie si gata., analiza a iesit buna.
Tdi, sanatate multa puiului! Nu inteleg cum nu gasesc doctorii cauza febrei. Ma gandeam al maselute dar e cam mare totusi.

Sa va mai zic vreo doua vorbe de Teodora. A inceput si ea cu figuri, de doua ori la interval de o saptamana mi-a facut crize in parc ca nu am lasat-o unde vroia ea. Acum o saptamana in Cismigiu m-am si carat cu ea, era prima data cand facea asa ceva , se uita lumea la noi ca la urs. Asa ca am luat-o in brate daca am vazut ca nu sta nici macar sa discut cu ea, m-a facut varza pe haine dand din picioare dar am mers direct la masina. Am stat in masina pana s-a calmat si si-a cerut iertare: "iarta-ta"
In rest nu am treaba cu ea. e isteata si mor de dragul ei cu ce scoate din gurita. Vorbeste suficient cat sa ne intelegewm, spune toate cuvintele mai bine sau mai putin bine, propozitii face ca Ioda :))))
Adica " face mamaie lapte " in loc de "mamaie face lapte" etc
Mai nou ii plac desenele cu Donald, Micky mouse si restul gastii, e patrunsa rau de povestea cu cei trei muschetari cu personajele astea.
Ii plac si povestile in continuare, striga "cucurigu, mari" din povestea cu Punguta cu doi bani, preferata a ramas cu Scufita rosie
La capitolul nu prea bune: iar nu mananca, de fapt nu mananca mancare gatita si in special supe si ciorbe ca in rest se hraneste, e constipata desi pana la doi ani avea scaune dese si moi si ne luptam si mai tare cu asta daca nu papa ciorbe si fuge de copiii de varsta ei. Cel putin de verisoara ei fuge de fiecare data cand vrea sa se apropie de ea desi stie ca mergem sa ne vedem cu ea. Imi spune mie: "te iubeste Ilinca" pentru ca asa i-am spus mereu insa o ocoleste si a inceput sa faca asa si cu alti copii. Nu stiu ce sa fac in sensul asta, a prins teama si se joaca numai cu cei mai mari decat ea.
Cand o intreb cu cine ne-am intalnit in parc imi spune de mama si de tatal Ilincai, pe ea o pomeneste mai la sfarsiut daca insist si o intreb cine mai era. Ca sa vezi ce e in capul ala mititel.

Moama m-am pus pe scris nu gluma.
Va pup, poate mai am timp acasa sa mai intru.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput