Copiluti de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 29
Tdi spune:
Vai Monu...nu stiu ce sa-ti zic da parca' sunteti neam cu noi, vorba ardeleanului, toate pe capul vostru...cum frate a uitat carutul in tren?
sper sa nu raceasca iar aia mica...offf...iar despre Alexia nu-ti fa griji ca dupa 2-3 zile se acomodeaza si o sa fie ok, si Aly cand dormim altundeva face la fel, ne ia de mana sa plecam acasa.
Beatrice, se pare ca e un virus...cu diferentele astea de temperatura de la o zi la alta nu e de mirare ca ni se intoarce pe dos sistemul imunitar...in plus Aly are talent la "adunat" toate cele...sper sa scapam odata!
Album Alyssa
Tdi spune:
Loreen, ma gandeam zilele astea la tine si la cutzu
(l-ai invatzat sa derapeze deci!?
)...deci ziceai ca e de rasa si l-ai gasit vagabond pe afara, in plus are un frumos obicei de a trasforma casa in wc...ai prins ideea?![]()
Gabitza, cum e in concediu?
Mercedes...distractie placuta si asteptam poze de la balaceala!
apropo de poze, mi-am amintit ca nu v-am aratat inca nimic.
Album Alyssa
Cloreta spune:
Hello mamici!
Va pupam si va imbratisam, copilasi si mamici deopotriva
Gusta, mai avem vesti de la tine, spune-ne mai multe.
Monu, am citit de peripetiile tale, nu stiu cum faci fata, tot respectul meu. Foarte bine ca ati plecat din Bucuresti, mori aici in caldura si praf, or sa se acomodeze fetitele repede la aer curat chiar daca e mai rece.
Tdi, sanatate multa Alyssei, sa scapati repede de febra. Noroc cu tine, Gabitza, Monu ca tineti forumul in viata pentru chiulangioaice:)
Pe Beatrice vreau sao felicit pentru reusita, mai tarziu un pic dar merita. Esti intr-o forma extraordinara, plina de energie.
Am mai citit zilele trecute dar nu imi amintesc mare lucru ca sa raspund![]()
Am citit de Androix ca si-a inchis contul, oricum nu se rupe ea de noi
. Am vazut poze cu piticotii, Georgia a crescut tare de cand am vazut-o eu.
Andutzy, esti o frumoasa si o vesela, radiezi in poze ca si in realitate dealtfel.
Florentina ce mai face?
Elisor inteleg ca a inceput munca si nu mai are asa mult timp, sa speram ca intra in ritm si ne scrie iar, mi-e dor de mesajele ei.
Onixone, te-am vazut tunsa, apoi draga esti frumoasa orice ti-ai face
Loreen, cu tine ma mai agat la vreun mesaj doua ca altfel eram rupta rau. Un mare pup pentru tine si fete.
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
omustata spune:
Buna fetelor!
Am venit si eu miercuri la pranz din Tunisia si de atunci parca am intrat in priza. Mai am numai 11 zile de stat in tara si nici nu stiu ce sa fac mai intai.
In Tunisia a fost frumos, dar obositor. A fost mai greu cu Maya anul asta decat anul trecut pentru ca avea ideile ei calre despe ce vrea sa faca, care binenteles ca nu coincideau cu ale noastre de nici un fel. Plus ca face atatea crize intr-o zi incat uneori simt ca sunt la limita maxima cu nervii si cu lipsa de rabdare. In plus, la mare mi-a venit din a doua zi si vreau sa va zic ca si acum, in a opta zi, tot mai am putin de tot si vroiam sa va intreb daca vi s-a intamplat vreodata sa aveti un ciclu mai lung dupa ce ati fost la mare. Mie marea pe vremuri imi dadea dereglari de fiecare data, dar nu de felul asta si sunt extrem de ingrijorata. Oricum miercuri ma duc la o ecografie pe care o aveam programata mai demult si voi vedea, dar nu-mi arde de nimic.
Soacra mea este in spital pentru ca a muscat-o un caine la munte rau de tot. Atat de rau incat la unul din picioare (ca a muscat-o la amandoua) a trebuit sa-i puna o grefa. Asa ca alergam si la spital in fiecare zi (mai mult Mircea, ce-i drept).
Sunt foarte in urma cu cititul, asa ca raspund numai catorva fete. Dar trimit asta acum si revin ca mi-e frica sa nu-l pierd.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
La multi ani, Beatrice! sa fii sanatoasa si sa ramai mereu la fel de plina de viata si de optimism ca pana acum!Am vazut pozele cu Pifosul si este bestial cum doarme el in orice pozitie. Biserica de lemn, dar mai ales sala de la Billa sunt foarte aproape de mine. Insa atunci cand ai dat tu anuntul eu eram in Tunisia, si acum nu am timp nici sa respir. Sotul meu merge regulat la sala de la Billa si este multumit de ea.
Fetele din Constanta, Nelia, Mercedes-am reusit sa vad pozele voastre. Foarte frumoase, ca de obicei.
Eli-multumesc mult ca te gandesti la mine
.
Ioana-distractie placuta in concediu. Si Maya si-a dat drumul la vorbit bine de tot. Acum face si propozitii din doua cuvinte, dar putine. Multumesc ca ma consideri fidela forumului, dar mie mi se pare ca scriu rar, doar ca atunci cand am timp scriu mult.
onixone-foarte bine iti sta tunsa.
andra-chiar ma gandeam daca ai nascut sau nu. Ieri am trecut cu masina pe langa parcul de pe Plantelor si ma uitam sa vad daca va zaresc. Parca acolo mergeti voi, nu?
monule-imi pare rau ca ai probleme cu Alexia din nou. Dar tu te uiti in gatul ei sau iti zice ea ca o doare. CXa mie mi se pare de multe ori ca Maya are gatul rosu, dar nu mi s-a plans niciodata de dureri de gat. M-am inatlnit joi cu mama ta si mi-a zis ca plecat la Sighet, dar nu stia cand. Bine ca mergeti ca in Bucuresti va fi jalnic saptamana asta.
Cam atat deocamdata. Va pup si revin.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Tdi spune:
Ciao!
La multi ani BEATRICE, mami de Pifos!
Cuscra, multam de mesaj!
OlgutaM, bine ai revenit! imi pare rau de soacra ta, sper sa-i treaca repede si sa nu faca complicatii. cu crizele de personalitate ale Mayei te inteleg perfect, la fel eram si eu in urma cu o saptamana la capatul rabdarilor si urlam la bietul copil si-mi venea s-o iau la bataie
, ei uite ca s-a imbolnavit si am devenit calma si intelegatoare, de o saptamana trag cu ea si tare mi-as dori sa fie ca inainte!![]()
Cloreta, chiar ma gandeam la voi...ce mai zice Teo?
Danelutza, nu mai zici nimic? esti consemnata la gradina probabil!
Elisor, de ce nu mai scrii? esti in concediu? sper ca e ok cu Dan!
Album Alyssa
Tdi spune:
tot eu...am uitat sa ma "laud"
...si azi avem febra, 38.8°C...de maine incepem iar cu doctorii.
Album Alyssa
patriciaRO spune:
Tdi, o fi rosu in gat de nu-i trece cu nimic! foarte nasoala treaba!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Tocmai am primit un tort de la parintii mei. Ia-uitati:
veniti?
http://img104.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/15/img0278-1ieyjvwx.jpg
http://img104.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/15/img0279-1ieyjvwy.jpg
http://img103.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/15/img0280-1ieyjvwz.jpg
http://img101.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/15/img0281-5fw96si.jpg
http://img105.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/15/img0282-1ieyjvx1.jpg
Beatrice, mami de
Alex pifos