Copiluti de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 28
Mercedes spune:
laura- fiica mea mai scoate n plus un cuvant preluat de la a ta fata-,,bubu,,si mi arata locurile cu pricina
Tdi spune:

iar febra, de dimineata avea 37.8 iar acum tragem cu un 39.0 de o ora fara sa scada nicicum...se simte si rau ca se agata de mine speriata, acum doarme si stau cu ochii pe ea...
...imi bag picioarele deplin si irevocabil in Mare si nu o mai duc in veci, deja m-am lamurit...anul trecut tot asa am patit, dintr-un copil sanatos tun a devenit o bolnavicioasa inexplicabil pentru luni de zile dupa ce am dus-o la mare.
offf...scuzati lamentarile da' zau ca nu mai pot!
Album Alyssa
gabitzam spune:
Of, Teddy, zau ca te intelegem cat de rau e sa ai copilul cu febra sa nu stii de ce e!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
tdi- ce mai face ALYSSA cum a trecut noaptea la voi? a mai facut febra? probabil a prins ceva viroza... scuze n am prea citit din urma poate ai scris tu din ce cauza
sanatate ii doresc micutei tale!
Noi mergem acum dimi la hajduszoboszlo in tara vecina la un strand gen aquapark fain.Sper sa fac si poze.
babygirl spune:
Noi ne-am gandit sa mergem in dimineata asta la Palatul Mogosoaia. Nu va tenteaza? Gabi ne spunea ca e tare frumos.
gusta spune:
Buna la mamici si pitici.
Recunosc ca nu am citit nimic si nici nu cred ca am sa pot recupera.Multumesc la toate fetele care mi-au tinut pumni cu operatia si mi-au urat sanatate si s-au interesat de mine.Despre mine nu stiu ce as putea sa va zic,sunt cat se poate numi de bine undeva deasupra liniei de plutire.Sper ca in timp sa reusesc sa trec deasupra liniei.
Despre Mara nu am cu sa ma laud.Suntem tot cu pampersi fara vocabular si tot asa.
Nu pot promite ca am sa intru mai des ca nici eu una singura nu stiu ce vreau dar vreau macar sa va mai citesc ca sunt total rupta de voi si tare imi pare rau.
Pup mamicile si copii cei mai cuminti.
Marilena si Mara Augusta
Tdi spune:
Gusta!!!

bine ai revenit! sa stii ca toate fetele te-am asteptat si ne-am gandit la tine!
si noi tot cu pampers suntem si nici o speranta de olita iar cu vorbitul tot pe limba ei...deci nu e singura!
Mercedes si Gabitza.
Alyssa sper ca a scapat, acum doarme deja de 7 ore ca la 5 dimineata abia i-a scazut temperatura spre normal...mi-e tare mila de ea saracutza ca ieri si azi noapte a fost jar si nu-i scadea nicicum, in plus mai are si gatul umflat de respira si inghite greu. ii dau ibuprofen la 6 ore, doza mai mare cu 1 ml decat normal ca altfel nu-i face nimic.
va pupam, revin mai tarziu.
Album Alyssa
monu spune:
TDI, mi se strange sufletul cand aud ca Alyssa iar are freba. pupici
Gusta ma bucur sa aud de tine
Loreen, mii de multumiri ca ai scris la fete de noi.
trimit si revin
cumantu are un pc super virusat si csriu o propozitie si trimit c aaltfel pierd mesajul
aici e frig. azi a fost mai cald ziua dar noaptea brrrr. am imprumutat un calorifer. ca de bnu gaseam cumparam unul. fran ai fost de milioane.
Alex e bine, plange la culcare ca vrea acasa la ea :(, bb ok, a inceput usor sa tuseasca si sa stranute. sper sa nu raceasca ca mor de nervi dupa ce am dat un pumn de bani pe biletele de avion. zborul a fost ok. personalul din avion super naspa. treaba lor cand a fost sa ma ajute l-au facut pasagerii. :(
:)) Alexia s-a facut cu carut noi pt ca soacra l-a uitat in tren, si am realizat asta dupa 3 zile. :))))
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
patriciaRO spune:
Monu, aoleu nasol cu frigul. Ti-ai luat si lucruri mai groase?
Gusta, bina eca ai dat un semn de viata.. pupam si nu te ingrijora cu vorbitul... O sa-si dea drumul!
Alex si-a dat drumul mai bine la vorbit dupa ce a venit in Ro si a auzit multa romana si a inceput sa le zica, altfel in DK numai cuvinte de baza si cate o propozitie din cand in cand!
Tdi, sanatate multa. Nasol cu febra... Doctorii nu stiu cauza?
Beatrice, mami de
Alex pifos