Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si ce daca sunt in concediu? Andrei tot de la ora 6 m-a sculat, sunt cheaunaaaa
Gabi, la munte plecam, la Paltinis.
Iar Andreea si-a inchis contul ca sa se rupa de DC si de PC probabil.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitza- cunosc filmul cu trezitul mai devreme in concediu dar si culcatul multtt mai tarziu aprox pe la 23-24 si daca se poate in patul parintilor( s a dezobisnuit de patut in concediu cat n am fost acasa.

Ieri dupa amiaza am revenit din timisoara am fost la nasii lui cristi, a fost fain .

loreen- ce faci asa devreme la lucru, salariile le ai terminat sunt convinsa de asta... sau ai vrut sa scapi de delia?? sper sa nu ma injuri.
Apropo de cumintenia copiilor sa stii ca bia e foarte rea dar cred ca s a blocat vazando pe a ta .... am fost la tm si la un moment dat nasul lui cristi ma intrebat frumos,, cum naiba rezist sa fiu asa calma mai ales cand si lucrez si a doua parte a zilei tb sa stau in compania biei,, fain nu? ne termina oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete

Ieri am fost la sala si am predat 3 ore si vreau sa va zic ca a fost super ok... Fetele la inceput reticente, ca ele nu cunosc pasii, ca nu stiu ce.. Le-am strans pe toate si le-am explicat ca la fraieri. Uite asa, uite asa... Si cand au vazut ele cat de usor este au stat la toate 3 orele.... La a 3 ora am avut mult mai multe fete decat la primele ore si a iesit super bine ca inca mai vroiau fetele sa repete...Si cu ocazia asta mi-am luat primii bani !

Alex a ramas cu bunica afara si s-au dus la topogane unde si-a intalnit iarasi prietenele lui, niste fetite mult mai mari decat Alex dar cu care se joaca super fain ca au grija de el! Bunica doar statea pe margine si se uita!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Patria imi va fi recunoascatoare si o sa-mi faca o statuie numa buna sa -si faca javra mea nevoile...poate asa nu-mi mai aia toata casa inclusiv routerul de la net...ca l-a rezolvat si pe ala si gata netu acasa...

Vroiam sa va spun ca Monu a ajuns cu bine,Antonia a plans un picut la inceput, Alexia a fost agitata,dar sunt bine si mor de frig ca acolo e tare rece.Au dormit fetele imbracate si cu caciulite in cap.Inca nu au caldura ca centrala nu functioneaza din cauza de stricata ce este...Dar sunt bine...

Si ale mele-s bine...Delia o zapacita iremediabila,pe Bianca m-am suparat foarte tare si e luni am pasat-o in grija lui tac-su definitiv...i-am spus lui tac-su ca este responsabilitatea lui efectiva, toate deciziile ii apartin si pe mine sa nu ma mai implice in nimic...

Ieri am fost cu Delia la un loc de joaca unde s-a intalnit cu pretena Alex...dupa 2 ore storceam apa din a mea iar acasa la 8,30 i-am aratat laptele si s-a conformat degraba direct in camera la ea dupa care a adormit spontan...clar am scapat de dormitul la mine in pat...

Tdi iti spun si eu retroactiv sanatate pentru atomica sa nu cumva sa mai raceasca in urmatoarea perioada...tu cum prinzi o perioada buna te apuci de smotru ca sa bolesti in urmatoarea?!
Io m-am enervat de tot si am cautat pe cineva pentru menaj...singura cu plozii,javrele,piata,facturile, curatenia nu ma descurc...asa ca sunt o duamna ce pielea mea...
Si da am caine ...vreau nu vreau sau mai bine zis vrea nu vrea o sa zburde pe geam...si-asa cand ma vede derapeaza...

Daniela stai linistita ca Delia o depaseste pe Isa ...nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi stat situatia daca stateam la casa...imi scoteam neuronul si ii dadeam foc inainte de a se sinucide el...

Gabitza da tu ce ai vrea sa simti concediu din prima zi?!O sa te relaxezi la Paltinis din plin...sa mergeti la gradina Zoo din Dumbrava...e frumusica...si la parcul de case sau cum s-o chema tot de-acolo
A... si la Bruckental ...este superb muzeul...

Stefania cat ma bucur ca ai mai aparut...te rog io pune poze cu Bumbu ca mi-e dor de ea...

Gabi am terminat salariile,insa restul nu se termina niciodata...de luni se anunta controalele de la Bucuresti ca asa-i in tenis...o sa ma duc cu capul unde simte el nevoia sa se miste...ca de rezistat nu stu cat s-o mai putea...mi-e frica si sa ma gandesc la CO ca acolo mi-o fur cu Delia...

Elisor saptamana viitoare pe vremea asta te prajesti la soare...eheeeee

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Sufletzica, Tdi-merci de gandurile voastre bune. Ii merge bine acolo, nu comentez, dar pe mine ma seaca distanta asta si uneori ma gandesc ce o fi in capul ei cand vede ca apar doar la o saptamana...la mare dupa 5 zile de stat singura cu ai mei cand m-a vazut mi-a sarit in brate si m-a tinut strans de gat, cu ochii inchisi, fara sa zica nimic cred ca 10-15 minute. A doua oara cand a ramas iar singura doar cu ai mei -saptamana trecuta- n-a mai fost asa impresionata de aparitia noastra, adica s-a bucurat, ne-a pupat, dar nu mai era asa coplesita. Cum zicea cineva, prima oara e cel mai greu, dupa aia e doar greu...
Daca tot am "timp liber" dupa -amiaza, adica dupa 6 cand ajung in Bucuresti, bat la greu magazinele cu jucarii iar partea amuzanta e ca nici nu vrea sa se uite la ce-i duc. Vrea sa se joace cu noi si sa ne arate diverse chestii prin curte si prin padure pe care le-a descoperit cat am lipsit...la jucariile noi se uita in treacat, dar mi-a zis mama ca dupa ce plecam se joaca cu ele si ii plac...
In legatura cu merele...da, le-a cules intr-un cosulet si s-a "laudat" la toata lumea cu ce a facut ea...pana la urma le-a mancat o capritza din vecini, cica avea mare grija sa i le serveasca fara coditza si frunze... e fascinata de plante si animale si cred ca citisem pe undeva ca asa sunt toti taurasii...

Deci nu pot sa cred, Monu nu si-a luat calorifer electric cu ea...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Fran as fi vrut si eu sa-ti spun deja ce ai constatat pe pielea ta separatia de copil...poate unde am doi si nu mai simt asa acut,insa ei sunt mult mai adaptabili decat noi...si asta din cauza discernamantului prea ridicat al nostru si limitat al lor...
Ma rog ...una peste alta eiii face bine statul in natura decat in praful Bucurestiului,o ajuta sa se dezvolte armonios,desi dorul si oful vostru nu-l alina nimic...
Eu regret ca nu am unde trimite copii in vacanta la tzara sa cunoasca alta viatza...vor fi simple locatare de bloc si se multumesc cu jumulit menajerie personala...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Hai ca azi ma dau scriitoare...ieri stateam si ma uitam la fii-mea cum alearga ca zapauca de la un joc la altul,sarea se arunca in cap aproape,topaia,dansa ...era cea mai zbantuita de-acolo...pai cum pana mea sa aiba chef de vorbit daca ea 99% e facuta din topaiala...ma gandesc ca trece timpul si ramane in urma cu ciripeala,insa la conditie fizica stam bine...numa fibra si muschi.Sper sa fie asta explicatia ,altfel la 2 ani jumate o car pe la medici ca ceva nu-i la locul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

he he Loreen, to asa e si capritza mea : fibra si acrobatzii...totusi m-am mai linistit ca incet-incet o apuca dragul de comunicarea verbala si renunta la statutul de mic neanderthal...mor de drag cand o vad ca imi explica "mama, tata ete" (adica mama uite, fata are scarpette=papucei), ii place sa rasfoiasca o carte de povesti foarte colorata si plina de animalute si imi povesteste aratand cu degetelul care cine e si ce face, pe limba ei mai mult dar pentru mine e deja suficient...la cat de zbantuita e credeam ca o sa vorbeasca pe la 5 ani.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Tdi mai scapa si a mea cate-o "baco" adica "vaco" din cand in cand...bine naibii ca numa io pricep ce zice ca altfel numa procese de calomnie o sa am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

mey, Lucas nu zicea ca merg pe insula www.evz.ro/article.php?artid=313697" target="_blank">asta in grecia???...cica au fost evacuati turistii din cauza incendiilor! sper ca sunt toti bine...da' naspa vacanta.

Album Alyssa

Mergi la inceput