Copiluti de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 26
Tdi spune:
Stefania, ma bucur sa vad ca ai mai dat un semn de viatza! felicitari pentru kilele pierdute si succes in continuare, 55 e si tzinta mea...din pacate urc in loc sa cobor!
NewMami, si pe voi va invidiez pozitiv ca sunteti asa plimbaretzi...cred ca sunteti primii din trupa la excursii!
poate imi dai si mie retzeta ca noi sigur suntem printre ultimii...sunt atatea locuri frumoase de vazut si in italia, unele la 2 pasi si nu ne mobilizam defel. cu Aly ai dreptate ca nu iarta nimic
, toate bolile le culege! nu stiu ce sa mai fac cu ea, o ingrijim ca pe ochii din cap, a zis si medicul ca arata a copil care n-a suferit in viata ei de foame, sete, frig, grija, etc (te cred, la 1m si 16 kile chiar ca arata bine!
) dar e suficient sa treaca pe langa un copil bolnav si s-a molipsit rapid...si apoi din orice amarat de virus iese ditai febra si balamuc o saptamana.
Album Alyssa
Tdi spune:
Fran...a cules merele din pom?!
ce dragutz!...te inteleg cu sentimentul, ma gandesc si eu cum o fi dupa ce tai cordonul ombilical...acum abia astept ca m-am saturat de stat acasa insa stiu c-o sa-mi para rau.
Alyssa a pictat aproape toti peretii cu carioci!
....
.
Album Alyssa
sufletzica spune:
Salutare mamici dragi
Intru rar, dar incerc sa citesc.
Acum am intrat ca am vazut-o pe Fran necajita ca este Iepu plecata la tzara.Noi o avem pe Sara plecata la tzara din mai cu o pauza prin iunie cand am fost cu ea la mare.Stiu cum este sa nu ai omuletzul langa tine si o inteleg pe Fran perfect.Mai ales ca este pt prima data pt ea
Dar eu ma gandesc la sara..este atat de fericita acolo...sta in curte mai tot timpul, mananca de rupe, se joaca la groapa ei cu nisip, alearga pisica, admira cocosii si gainile de la vecini prin ulucile gardului.Ce mai...este super fericita.
In plus noi mergem la ea in week-enduri.Cel putin la 2 saptamani mergem sa o vedem.Uneori in fiecare saptamana.Si ne incarcam bateriile.Si vorbim cu ea la telefon.Imi spune toate noutatile din viata ei.Cand nu stie, o da pe limba ei...de ex la intrebarea "ce faci?" imi raspunde ceva de genul "akahjgfttrrdcbh".dar cel mai dulce este cand imi trimite pupici prin telefon...ma termina
Asa ca Fran...curaj si rabdare! Bucura-te de timpul liber pe care il ai acum si bucura-te de bucuria ei acolo.
Noi am scapat de pampers ziua si cred ca in curand renuntam si la ala de noapte pt ca face pisu inainte si dupa ce se scoala ai pampersul este uscat in 99% din cazuri.
Mai facem insa caca in pantaloni...nu are rabdare sa stea prea mult pe oala sa iasa caca si face in chilotei si spune imediat dupa.Dar remediem asta in curand.
cam atat de la noi
va pup pe toate
adela
andutzy spune:
Tdy, cezariana, ca la DRagos au fost nevoiti sa ma taie ca a fost pelvian!
Andra
Sapt37 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
NewMami spune:
"La Multi Ani !", Tamar, sanatate, fericire alaturi de toti cei dragi tie.
Fran, la daycare-ul de care vorbeam logopedul facea exercitii separat cu fiecare copil, dar deoarece daycare-ul e recunoscut ptr. acest serviciu, copii care il frecventeaza au mai mare nevoie de logoped decat Patrick. Nu e rau sa intrebi personalul inainte de o inscrie pe Iepu.
Un alt aspect cu daycare-ul e ca si eu iau tot ceea ce adduce Patrick acasa iar la el systemul imunitar a inceput sa fie mai strong iar la mine e zero barat si nu scap de una dau de alta
.
ChrisDun, initial am crezut ca e vorba de Transfagarasan, dar m-am documentat si e intr-adevara frumos si aventuros. Bine ca nu i-am spus sotului inainte de documentare ca si asa ma bate la cap sa facem Transfagarasanul. Daca ii spun de asta sigur isi inchiriaza un Jeep pe cateva zile. Eu tot ce imi doresc in tara e slow down si sa stau cat mai mult cu cei dragi.
Tdi, e tare simplu – asa o experta am devenit in facut si desfacut bagaje incat am ajuns la performanta sa nu mai uit nimic acasa. Nu stiu exact cum se face, dar la noi cum se apropie weekendul ne intrebam unde iesim sau ce putem face. Ne-am si adunat doi plimbareti iar Patrick vad ca ne seamana. Faptul ca in timpul saptamanii petrecem putin timp cu Patrick, ne determina ca in weekend sa uitam de toate si incercam sa ne dedicam lui cat mai mult timp posibil. Iar daca stai acasa intotdeauna e si altceva de facut.
Olguta, nu ne spui nimic despre vacanta, pleaseeeeee.
andutzy spune:
Olga Tarziu, ai idee de cata vreme cautam inregistrarile astea?? NOua ne-au facut deliciul acum vreo 4 ani cand in emisiunea lui Dinescu de pe atunci era mare vedeta acest nene cu Mambo Siria. I-am si tras atunci pe o caseta video la care cred ca ne-am uitat de zeci de ori si am ras cu lacrimi. Chiar ne intrebam de unde am putea sa-i gasim!
Saru mana mult de tot!

Andra
Sapt37 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Tdi spune:
e mortaaaaaaaal moshu!![]()

![]()
...vai, m-am shokat iremediabil dar am ras cu lacrimi si sughitzuri!
![]()
Album Alyssa
Tdi spune:
azi m-a lovit o harnicie de-mi merg fulgii...2 ore am smuls buruieni pe langa casa da' cu stil frate, adica majoritatea cu unghiile de printre dale...la ora asta gatesc ca am dezghetat un pui si am uitat de el.
NewMami, ai dreptate, daca stai acasa gasesti tot timpul cate ceva de facut! la noi problema e ca eu stau toata ziua cu Aly acasa, sotzul la serviciu de dimineata pana seara tarziu deci rezolvatul problemelor ramane pe sambata iar duminica mergem la socri ca ne asteapta...sigur, mai e nevoie si de vointa sa te mobilizezi si de curaj, ca eu sunt tare stresata cu drumurile.
apropo de drumuri, sambata am condus pe autostrada!...
moama ce emotii am avut, imi tremurau picioarele cand m-am dat jos
...merge tare bine cu sofatul, doamne multam, deja umblu zilnic pe aici prin zona cu Aly la purtator si nici emotii nu mai am...cand ma gandesc ce frica imi era inainte (teroare) imi vine sa rad.
Album Alyssa
Mercedes spune:
Salutare!
se vede ca sunt inca in concediu ( azi e ultima zi din primul calup) si ma prin mai greu...
gabitza- concediu placut iti doresc, unde mergeti?
N-am inteles de ce si a inchis andreea contul, poate imi spuneti voi.
elisor- am citit pe sarite ce i drept dar n am vazut postari de ale tale in ultimul timp, esti bine?
Prin Oradea nu vine nimeni in concediul asta?