Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hello!
Daca nu scriu acum un rand cred ca ne uitati cu totul (desi intrebarile voastre despre noi imi dovedesc contrariul: Laura, Anca, Teddy, Daniela, OlgutaM, Mercedes, Fran, Clara )
Am citit tot ca sa fiu cat de cat la curent, sa stiu cum va mai este (speram ca bine, dar vad iar copilasi bolnavi), dar de scris nu mai apuc. De la servici nici nu se pune problema ca oricum nu am net la pc-ul meu, dar la cat trage sefa de mine nici n-as avea cand. Mi-am dorit sa incep serviciul, dar sunt incarcata de atata stres si mai ales oboseala incat nu-mi mai arde de nimica. Incerc sa las munca la usa biroului, dar foarte greu ma detasez si vin cu ele in cap acasa, cand mai vad copiii si ca se fugaresc prin casa sau ca tipa sau harjonesc zau ca-mi vine sa-i bat pe amandoi, desi de abia astept sa ajung acasa la ei.
Ma gandeam ca fara 8 ore de somn nu o sa rezist, se pare ca se poate, sunt zile in care in 8 ore de birou nu mananc nimic si ajung lesinata acasa, cu prietena cafeluta ma intalnesc spre pranz cand profit ca sefa mananca.
Gata despre mine si serviciul meu de cosmar.

Analizele lui Dan i-au iesit nesimtit de bine la ce diagnostic hepatic ii pusese doctoreasa de la eco, s-a mirat si ea ce sanatate de invidiat are sotiorul, desi la eco vazuse altceva. Ne-am linistit.

Bianca rupe tot mai bine cuvintele si propozitiile, inca nu foloseste predicat, dar pune 3-4 cuvinte in propozitie. Face cate-o pasiune pentru cate-un cuvant si il tot repeta, pe lista zilei e cocosul si papucul.
Cand e cu mine spune cand face pipi, kk il tranteste tot unde stie ea mai bine.
Cu bunicul se intelege bine, desi lasa de dorit capitolul ordine si curatenie, gasesc dezastru cand vin acasa.

Mai am 2 zile de servici si gata , rasfat la mare scrie pe mine, de abia astept!!!
Sper sa ma intalnesc cu trupa (Laura mersi de telefon, sper ca sunteti bine)

Am ajuns la 58.5 kg, cred ca nici in visele mele cele mai frumoase nu speram sa ajung aici.

OlgutaM mi s-a mai intamplat si mie la mare sa mi se deregleze ciclul, ce-i mai ciudat ca ultimul mi-a venit dupa aproape 45 zile, asa ca sper sa sar la mare peste el. Sa mai imi trimiti invitatie la poze din Tunisia ca o data si o data si-o data tot imi fac timp.
Sunt in urma atat de mult cu pozele, forumul, singurul la care n-am facut rabat e timpul rezervat cupilului cu iesitul afara (tura doi). Fran cand spuneai cum e cu serviciul, ma gandeam ca totusi mie sigur iimi va fi mai bine, ca nu fac naveta, dar iti dau dreptate, timpul pentru mine si casa s-a comprimat. Sanatate lui Iepu! sa treaca febra si sa se bucure de "tara" ca ii prinde bine.

Daniela ma bucur ca ati scapat de scarbosi, desi tare ciudat mi se pare ca s-au petrecut lucrurile, cam rarut pe-aici...

Tedyy sanatate lui Aly, ma sochezi cat de des se imbolnaveste, dar imi amintesc ca asa era si Andreas si uite ca acum s-a imunizat si raceste o data pe an. Sper sa nu am probleme cu pitica din toamna ca si moare sefa daca imi iau medical.

Monu vacanta placuta in Maramu', sa va simtiti bine si sa fiti sanatoase.

Stefania ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. O poza cu Bumbu pe cand? Succes cu dieta!

Anca ati fost la Lionsafari pana la urma? Poze...mai aveti un pic de tot...

BeATrice LA MULTI ANI sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata, frumos tortul! E scump feribotul Germania-Danemarca? E legatura si cu trenul?

Tamar LA MULTI ANI si tie!

Gabitza concediu placut! Ne intalnim la mare, ce zici? In 23 suntem si noi prin zona.

Clara si matza mea e in greva cu masa, ca i-am promis ca nu scapa de-o ciorba sau felul 2 pus in cositele-i blonde cat de curand ca am ajuns sa stam si 3/4 h la masa in conditiile in care de la micul dejun de dimineata nu mai mananca nimic.

OlgaT tin pumnii cu analizele si cu noua tantica!

Andra nastere usoara daca nu mai apuc sa intru!

Hai ca m-am intins mai mult de-un rand , dar am profitat ca azi a iesit Dan cu ea afara si m-am relaxat si eu putin...pana maine dimineata

Va pup, va doresc sa fiti sanatoase cu puituii la fel, sotii, parintii...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gusta ma bucur ca ai reaparut, daca esti disponibila in jumatea a doua lui august mi-ar face placere sa ne intalnim o data, trimte-mi pm cu nr., daca vrei.

De Raluca mai stiti ceva?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Iepu nu a mai facut febra de ieri de la pranz, poate totusi a avut doar rosu in gat si i-a trecut. Tdi-de vineri de la pranz facea febra, cu intermitenta, dar maxim 38,6. Cand aud la voi de 40 ma apuca pe mine frisoanele...desi se spune ca cei care fac de obicei temperatura mare lupta mai "activ" cu boala. La noi e invers, Iepuretelui ii merge de minune la mare si are si pofta de mancare...
Cloreta-merci de ideea cu recipientul pentru urocultura. Ma gandesc sa pun o sticluta mai putin inalta in sterilizatorul electric...
Cu pungutza am incercat dimineata si nu a mers...si-a dat si pamers-ul si pungutza jos
Monu-si Iepu flutura la un moment dat cam ciudat din degetele de la maini. Apoi a inceput sa inchida si sa deschida pumnul...noua ne-au zis ca e un tic, ca cei mici fac din astea in perioadele de stres dar sa nu le bagam in seama si or sa-i treaca. Nu e ceva neobisnuit si noua chiar ne-a trecut...Eu zic sa nu-ti faci griji si sa nu-i atragi atentia sa nu "mai faca asa", probabil e de la schimbarea locului, o sa-i treaca si asta
Elisor-imi pare rau ca ti-e greu la serviciu, si mie imi e nasol. Adica nu serviciul in sine, aici totul e ok, problema e ca nu sunt in acelasi timp si acasa si vad ce face Iepu , sa o duc in parc, sa-i dau sa manance... Geamurile de langa automatul de cafea dau spre un parculetz, ma doare stomacul la propriu cand vad cum se joaca copiii acolo...
Concediu placut daca nu mai apuci sa intri pe aici !
Andutzy-hai semneaza condica sa stim cum stai...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

va invit sa continuam la capitolul 23.

sper sa mearga, mi-am cam prins urechile!

Album Alyssa

Mergi la inceput