Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aseara si Andrei a tras un pipi pe parchet. M-am si mirat, ca el vine si cere olita si pentru o lingurita de pishu. Dar avea in mana un telefon si era preocupat si am senzatia ca s-a tinut pina in ultima clipa si a uitat de el cu grija telefonului si si-a dat drumul. Si se uita foarte mirat cum face pipi pe parchet. Dupa aia l-a certat taica-su si a facut un bot cat casa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

ma inscriu si eu la facut pisu pe cananpea.Tocmai ieri l-a tras asa ca am profitat si am spalat canapeaua cu Vanish peste tot de a trebuit sa ma culc la ora 22:00 ca nu puteam sta pe canapea ca era umeda.

Multumesc pt urari.Abia astept sa plecam, desi ma gandesc cu groaza la aeroport cu "viitorul" atentat din 21 iulie e un dezastru pe aeorporturi.Multa lume isi pierd bagajele, le recupereaza dupa o saptamana...sper sa nu fie cazul nostru.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Meeey, asa o lene si o amorteala am in mine...Parca nu mai trec odata zilele astea, azi si maine, si sa intru in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! fetelor, va rog si va dau permisiunea sa-mi trageti o palma peste ochi daca ma mai plang vreodata de pitika mea...acum e bolnava iar! in ultima vreme se facuse super crizata si neascultatoare si eram complet la pamant, drept urmare m-am plans la toata lumea care a stat sa ma asculte...azi noapte a miorlait prin somn de n-spe ori apoi la 3.30 s-a trezit urland, cu febra 39 si vomita de zor...din fericire i-a scazut febra dupa paracetamol si n-a mai revenit dar acum e palida si cu cearcane de mi se rupe sufletul cand o vad.

scuze ca nu raspund nimic acum dar cum n-am dormit nimic azi noapte am o durere de cap cumplita si nu-mi mai amintesc nimic din ce-am citit.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Tdi, multa sanatate la pitica. dar ce are de a vomitat?

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am scapat de punctie,a scos chistul,a durut putin doar cand a bagat acul si nu a durat nici 2 min.Am vazut cum a scos lichidul incolor si cand la masurat avea 7 ml.De maine incep anticonceptionalele impreuna cu aspirina de 100mg(din cauza riscului de tromboza) si sambata plec spre Romania in concediu,cand ma intorc sper sa fie totul bine inauntru si sa incep ultimul et. Pupici dulci la mamici si copiluti!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni

Mergi la inceput

Of, Denisa, ca prin multe mai ai de trecut!
Trebuie sa iasa bine pina la urma, musai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Salutare la fete si copiluti

Imi este tare dor de voi, dar nu mai ma timp sa citesc si imi este jena sa va scriu despre noi fara sa stiu mare lucru despre voi, dar daca am apucat sa intru ...

Alesia (Bumbuta) este o mica terorista nu sta 3 secunde in loc e super obraznicuta, in rest sanatoasa, cu mancatul tot asa, are 10500 g si 86 cm, vorbeste mult si destul de clar, face pisu la olita daca are chilotei pe ia, daca e cu pampers nici nu spune si face in ei, kk numai la olita, eu am inceput sarbiciul si sta cu buni (mama) si cei doi verisori ai ei, cu care acum se pupa acum se ciufulesc.
Eu am reusit sa slabesc 4,6 Kg, mai precis am 75,4 Kg, tinta fiind 55 Kg.
Cam atat ca trebui s-o intind spre casa, va pup si va doresc multa sanatate si concedii odihnitoare si incantatoare. Sanatate maxima la copiluti.

Mergi la inceput

Ce bine imi pare ca ai mai intrat, Stefania!!
Intra oricum si zi-ne despre voi cand ai timp, si mai arata-ne poze cu Bumbuta piitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy sanatate multa Alyssei. Poate ar trebui sa faceti o vacanta la munte, sa schimbe aerul, ca prea des face febra. Vino la mine, e si lacul si muntele. am mai spus eu, ca, cu apa de aici de la munte mi-am rezolvat rinichii.

Stefania bine-ai revenit. Asteptam poze cu bumbuta.

Oana lu'Alex sanatate multa si bucurati-va de concediul in Ro.

Mai fetelor, astazi i-am articulat doua la fundulet Isabellei, s-a ascuns iar in camera la ea, a facut kk pe covor, doar asta mai era curat in toata casa, dupa care s-a asezat in fata usii si-mi spunea nu, nu, nu si facea si cu minuta, adica nu acolo se face kk. Dupa ce am certat-o a facut pipi la olita. Am zis ca intru puternic in ea, ca altfel vine toamna, frigul si trebuie sa-i pun pamperas, ca deh, acolo il face fara probleme si nu vreau si la iarna sa tot spal kk de la curutul ei.
Astazi m-am luat de-un plod de vreo 3 ani jumatate, care se daduse la Isabella sa-i traga in fata cu o masinuta, fara ca Isabella sa-i faca ceva. Dupa ce l-am certat, arunca cu bucati de lemn in mine. I-am spus ca tura viitoare ii fac fundu' rosu si-l trimit la mamasa.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput