Copiluti de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 21
patriciaRO spune:
uitati un Pifos cu bunicul cum il ajuta la gratar:
http://piticii.multiply.com/video/item/31
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
La Centrul Medical Unirea un papanicolau dureaza cam 2 saptamani.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Gabitza, LA MULTI ANI pt 3 ani de casnicie! Sa fie si de acum incolo la fel de frumos totul si sa va iubiti mereu la ca inceput! Si de ce nu, poate o surioara lui Andrei? ![]()
Bea, la sala la voi primesc si gravide gata sa nasca?
Tare am chef de un fitness.....
Onixone, concediu placut!
Adina, saru mana de poze! Am admirat inca o data fetitele...
Andreea, georgia seamana cu tine, asta mi-am dat seama din poze, in realitate nu prea m puteam pronunta!
Andra
Sapt37 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
patriciaRO spune:
Andutzy, eu te primesc sa stii! poti veni daca poti dansa este ok!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
I-a uitati aici si filmuletul cu pestele...
http://piticii.multiply.com/video/item/32
Beatrice, mami de
Alex pifos
ChrisDun spune:
'Seara buna!
In fine am reusit sa intru iarasi pe DC
Am avut o zi cumplita, si la ora asta Emi inca n-a adormit
Asta pentru ca am ajuns amandoi tarziu acasa, i-am facut baie tarziu, etc.
Monule, multumesc pentru link 
Gabitza, da, www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/771376248/" target="_blank">se vad Bucegii de la Snagov (noi am fost la complexul Astoria). Uite si o poza facuta ziua in amiaza-mare, unde se ghicesc pe fundal www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/771376200/" target="_blank">Bucegii. De fapt, joi si vineri, cand a fost cerul senin, s-au vazut si din Bucuresti, dar n-am avut aparatul foto la mine, ca sa le fac poze meseriase. Le-am facut insa ceva poze cu telefonul, care nu sunt prea reusite... Oricum, si asta iarna au fost cateva zile cand s-au vazut muntii, si, spre disperarea mea, cumnatzika n-a vrut sa ma creada nici cand i-am aratat pozele (cu telefonul, ce-i drept) 
Onixone, drum bun si vacanta placuta !
Nelia si Olga M, distractie placuta! ... de-abia astept sa vad poze ![]()
Loreen, nu pot sa cred ca "ti-ai luat" si caine! 
Androix, imi place de tine ! Felicitarile mele pentru ca ai renuntat la contul pe DC! In alta ordine de idei, am vazut pozele de la ultima intalneala ... a mai crescut Georgia, manca-o-ar mama pe ea, iar Filipetele are o freza mese, de-abia acum am vazut.
Andutzy, imi place burtika ta, si imi place cum iti sta in verde... 
Gata, trebuie sa ma apuc de niste situatii timestriale, ca in ultima vreme am cam neglijat serviciul, si acum mi-am carat de lucru si acasa ![]()
Noapte buna !
@later edit: ora e de-abia 22.45, si postarea mea are ora 22.54 ![]()
Danelutza spune:
Laura mie a vrut un prieten sa-mi dea un catel pentru Isabella, dar nici n-a apucat sa termine ce avea de spus si i-am spus "nuuuuuuuuuu" de l-am speriat pe saracul om. Pisica nu vreau, ca le urasc de cind eram mica, aveam una acasa care se baga sub pat si facea kk iar dupa aia trebuia sa curatam.
Cit despre Delia, hmmmm, si Isabella s-a dus astazi in camera la ea, a facut kk pe covor si pipi pe parchet, dupa care m-a chemat si-mi arata ca-i era greata de la kk
, asta dupa ce ieri toata ziua a facut doar la olita. Am certat-o iar pipi a facut doar la olita. Am intrat puternic in ea, ca prea o vedeam cum se tine cu mina de pasarica si nu vroia la olita.
Elisor sper ca sinteti bine si mai sper ca rezultatele sotului au iesit bune.
Oana C, Isabella a inceput sa se fereasca de copiii care lovesc, ca sint si aici destui. Doar ca eu nu vreau s-o invat sa loveasca si ea, mai bine dau lectii, gratis, de comportament sau ii prind de mina si nu-i las sa o loveasca. De spus nu mi-a spus nimeni nimic pina acum, dar si daca ar incerca...
, glumesc bineinteles, dar fac observatii doar la copii carora mamele nu zic nimic cind ei lovesc.
Raluca, Cuscra pe unde mai sinteti, nu v-am mai vazut de foarte mult timp.
Oana lu'Alex vacanta placuta si vreme buna.
Teddy la cit costa chiria, mai bine va cumparati casa, chiar daca trebuie sa platiti 25 de ani, macar stiti ca e a voastra si a piticutei, sau a piticilor care vor mai aparea
. Si noi tot in rate platim casa, avem banutii pusi deoparte, dar sint investiti, si cum statul ne crede saracuti, profitam si noi cit putem ![]()
Mai vroiam sa scriu dar am uitat tot, asta mi se trage de la frecat covoarele, mai am unul si am spalat tot ce era covor prin casa, iar pina la Craciun nici nu ma gindesc sa le mai pun, asta ca sa invete si mita )a se citit Isabella) sa faca pipi si kk la olita si nu pe linga
.
Aaa, uitam sa va povestesc, intra in baie prinde fixativul si fixeaza tot ce prinde, a scris cu creionul ecranul calculatorului si biroul, si-a facut ieri masaj pe picioare cu pasta de dinti iar astazi a rasturnat iaurtul din borcan pe parchet si a inceput sa-l frece, ca sa straluceasca
. Noroc ca spalasem la prinz covorul, altfel imi imaginez covor uns cu iaurt.
Si ai vostri plozi, tot asa de zbintuiti sint, ca a mea ma omoara cu obrazniciile.
Uitam sa zic, a aruncat pe jos pamint de la un ghivei, iar dupa aia a fugit in camera ei, a luat farasul si maturita (astea fiind ale ei) si a maturat pamintul apoi cu farasul a aruncat tot in gradina. ![]()
Gata, v-am innebunit cu povestile, mai revin ![]()

monu spune:
Ola, neatza!!!!! Aici e bine si racoare si nori multi!!! Poate da si o ploaie.
Sa va zic de plastilina - nu mai e buna.
Dupa o saptamana se usuca, pica, si moare.
Am aruncat-o. Si play doh cica ar fi la fel. Asa ca am revenit la vechea, buna noastra plastilina romaneasca de pe timpul nostru.
Si daca ma tot laudam ca a mea face la wc, ieri mi-a tras un super pis pe canapea.
Noroc ca am sters repede.
Raluca,Elisor, Gusta, restul fetelor, nici un semn de viata? ![]()
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
fran spune:
Buna !
Monu-nu plecati azi? Ca intrasem sa va urez drum bun...
Plastelina aia se mai inmoaie la loc cu putina apa si pusa la rece in congelator...dar nu se mai face chiar ca la inceput. Cred ca ideea e sa modelezi ceva si apoi sa o lasi sa se intareasca, am vazut ca la play-doh sunt si un fel de set cu borcanelele de plastelina si un fel de cutiute transparente in care sa pastrezi apoi "creatia". Dar poti sa modelezi cu ea si apoi sa o pui la loc inchisa in borcanel se pastreaza binisor.
Oana_C- subscriu la ce a zis Danelutza vis-a-vis de batausi. Si eu ma iau de puradeii care o imping pe Iepu' mai ales la topogan, pana acum doar o bunica a reactionat cand i-am certat nepotul( de fapt l-am luat de o aripa si l-am dus la scarile topoganului ca nu intelegea sa nu se urce pe unde coborau toti ceilalti)-a zis ca bine i-am facut, ca uite ca supara pe toata lumea in parca si pe ea nu o asculta...in fine, nici tanti aia nu era chiar in firea ei, dar asta e, daca iesim din casa ne asumam riscul de a ne intalni cu diversi ciudati si trebuie sa supravietuim cumva printre ei. Daca mai sunt copii care ii iau jucariile si o imping eu intervin si ii cert, daca parintii nu intervin si aia insista cu imbranceala o iau de acolo si ii spun copilului respectiv(da fata cu Iepu) ca nu e frumos ce face si nu o sa se mai joace nimeni cu el.
Dar rabdare...ieri imi spunea o colega cu un baietel de aproape de 3 ani pe care pana acum toti il imbranceau si ii luau jucariile si surpriza...ieri l-a plesnit si el pe unul din astia in parc...
Eu am inceput sa citesc temeinic subiectul cu gradinite, ma gandesc sa aleg una cu logoped si sa vorbesc sa mergem si noi cu Iepu din toamna -in ideea de a face la inceput doar sedintele de logopedie acolo si apoi de anul viitor sa mearga propriu-zis si la gradi. Numai ce am citit postarea unei mamici care zicea ca pana acum intr-un an si jumatate de cand merge la gradi fetita ei nu a avut mai mult de 4 zile consecutiv in care sa nu se imbonaveasca...viitorul suna bine...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Fran, azi trebuia sa plecam daca plecam cu trenul. dar cum noi ne-am trezit tarziu, nu am mai gasit bilete la tren. asa ca am luat bilete de avion si decolam maine seara.![]()
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia