Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

eu sunt dusa rau cu pluta zilele astea, robotesc toata ziua si nu se vede nimic, poate chiar nu fac nimic...oricum Alyssa isi da silinta sa imprastie toata casa deci muncesc si degeaba.
tati e plecat in delegatie aici in It, din fericire se intoarce deseara...compania unde lucreaza el a cumparat o alta multinationala si directorul general l-a luat cu el in "recunoastere" la firma asta.
nu cred ca v-am spus, ne bate gandul sa ne mutam, stiu ca e sinucidere curata cu toate mobilele si catrafusele pe care le avem (numai cand ma gandesc la astea 2 dulapuri de 3x3m ma ia ameteala) insa ar fi mult mai bine pentru copil sa stam undeva la curte sa poata sa alerge si ea libera. de cumparat nu ne putem permite deocamdata asa ca daca tot dam niste bani pe chirie macar sa imbunatatim situatia. fratele sotului si-a cumparat luna trecuta un apartament nou, o sa plateasca 1050 euro lunar pentru urmatorii 25 de ani!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza, casa de piatra in continuare, fericire, sanatate si ... la cit mai multi pitici.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Iertati-ma ca absentez de o vreme. Sunt in per de training la noul loc de munca..adica sper ca dupa per asta sa fim multumiti cu totii si sa incepem colaborarea.
Am intrat sa va salut, sa va pup, sa va urez sanatate si sa va arat poze de duminica, din Herastrau, cand ne-am intalnit cu Androix si Andutzy

www.dropshots.com/emadina

Cand mai mergeti pela Booboo dati un semn, venim si noi.;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

astazi ne-am hotarat sa plecam in concediu.Asa ca voi absenta ceva vreme de pe 13 iulie pana pe 6 august.Ne-ammluat bilete chiar daca trebuie acum sa imprumutam sa luam lapte si pampers la copil.Asta e viata!!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Onixone, s-aveti o vacanta frumoasa, un concediu placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Oana si unde plecati?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

loreen: venim in constanta pentru 2 zile dupa care plecam sa il vedem pe socrul meu si iar ne intoarcem in ct.

babygirl: multumim frumos.Abia astept sa plecam ...chiar daca avionul aterizeaza la 23:45 , si ii stric programul lui alex dar cel putin suntem toti 3 ...ca pana acum am fost numai eu cu Alex...si era destul de greu.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pai poate va vedeti, Laura si Oana, si aflati in sfarsit de unde va stiti. Sau de unde te stie Laura.
O sa fim si noi in Constanta cam de pe 23 iulie, o saptamana.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Onixone o vacanta super faina.

Oana_c, numai apa plata bea

Oana, mananca iaurturi la greu asa ca as putea sa-l dizolv intr-un iaurt...

Pentru fetele din Bucuresti de pe langa salajan. Joi de la 17.30 pana seara la 19.30 voi fi in Complexul de langa BILLA. Este o sala imensa mare de sport....

noi am fost azi la gratar, super fain, am gasit o padure meseriasa unde se duce tata la pescuit de regula si am stat pana pe la 3 ca deja ne plictisisem...

acuma dormim toti ca bustenii in afara de mine care deh, la calculator.

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Aveti idee cat dureaza o analiza la Medicover? Am dat sa-mi faca Papanicolau cu proba recoltata de lunea trecuta si cica nu au venit!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput