Copiluti de mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Laura, ai un talent la scris, de rid cu lacrimi!!! E bine ca faci haz de necaz!

Monu, aoleuuuuu, dar ce faci, deschizi o farmacie???

Gabitza, cind am fost nanny aici, acum vreo 5 ani, si baietelul respectiv se tragea de obiect, dar i-a trecut. Incearca sa ii distragi atentia cu jucarele pe care sa le tina in mina, atunci cind il prinzi. Superba poza cu perechea. Mi s-a facut dor de tara, de felul cum ma imbracam acolo. Aici totul este foarte lejer, m-am saturat de asta, vreau ceva mai elegant!

Bea, multa sanatate lui Alex. Da, e mai bine sa il duci la dr si sa vezi ce are. Ce fel de apa ii dai?

Danelutza, bine ca rezultatele au iesit bune! Sa fie sanatoasa de acum inainte!

Cu luatul in brate, si Eva a trecut prin faza asta, din cauza socroseniei, care o cara asa peste tot. Eu i-am spus ferm fiica-mii ca ori merge singura, ori in carut; nu am luat-o absolut deloc in brate in momentele respective, chiar daca se punea pe zbierat de nervi. I-a trecut foarte repede, cind a vazut ca nu are nici o sansa.

Eu nu stiu ce sa mai fac; pe unde o duc pe Eva, nu se poate ca un copilas de virsta ei sa nu se ia de ea. Saptamina trecuta, un chinez mititel (de virsta ei), jumatate cit Eva, a inceput sa o impinga pe fatza, cu palma. Apoi a inceput sa o zgirie pe brat, de i-a lasat urme foarte urite. Si asta in citeva secunde, pina am ajuns eu la Eva, iar mama chinezului mititel la el. Saraca femeie si-a cerut scuze de o mie de ori si era foarte rusinata, iar eu suparata ca exista canibali de copilasi pe lumea asta.
De citeva zile, Johnny, prietenasul pe care il consideram cit se poate de pasnic, a inceput sa isi dea in petec. Ba o impinge, ba o trage dupa el, ba o plesneste peste fatza, ba ii baga degetele in ochi. Si toate astea cu un zimbet si o bucurie pe fatza lui de copilas. Se vede ca ii place mult de Eva si ca nu o face cu rautate, dar de multe ori o altoieste cam tare pe fiica-mea, ca la cit e ea de dura se apuca de plins de nu mai poate. Azi, au fost in vizita la noi, si razboinicul mititel a stat in time out de vreo 10 ori in 2 ore pentru ca o pocnea pe Eva.
Chiar nu stiu ce sa mai fac. Cum de se iau toti de fiica-mea??? Si ea le tot spune, ca asa am invatat-o, "don't do that, you hurt me" ... Si sta, saraca, si se uita la ei mirata ca ea stie ca oamenii care se iubesc si se plac isi dau hugs and kisses, nu se altoiesc unul pe altul, asa cum fac ceilalti copilasi.
Sint cam de aceeasi virsta, dar Eva este mult mai solida decit ei. Cu toate astea, ea e cea care o incaseaza.
Ce sa fac? Ma gindesc deja sa ii spun sa ii pocneasca inapoi ... Nu vreau ca sa ajunga la scoala si sa fie sacul de bataie al unor copilasi.
Oricum, daca are o jucarie si alti copilasi o vor, o tine strins, ca sa nu i-o ia, atunci cind un copilas incearca sa o traga. Atunci e cind unii copilasi incep sa o pocneasca; imparte jucariile cu ei, dar numai dupa ce se joaca si ea putin, nu e chiar asa de tolomaca sa le dea jucaria imediat, dar o si incaseaza pentru asta. As invata-o sa ii pocneasca inapoi in cap cu jucaria, la cit de suparata sint.
De unde, naiba, invata copilasii aia sa bata si sa se poarte asa??? In cazurile recente toate mamele au intervenit si au tras copilasii lor (vinovati) deoparte si au vb cu ei (spre deosebire de mama Ameliei, cu care nu ne-am mai intilnit la joaca).
Stiu ca v-am mai necajit cu asta inainte, dar efectiv nu stiu ce sa fac. Pe de o parte o invat sa se poarte frumos si sa fie prietenoasa (cum si este de la natura), iar pe de alta parte vede ca ceilalti copilasi se poarta urit cu ea, chiar daca o fac cu toata bucuria si zimbetul pe fatza.
Si nici nu pot sa o tin inchisa in casa, ca sa o feresc de toate astea, pentru ca va merge la gradinita si la scoala si va trebui sa stie ce sa faca.
Acum, in momentul asta, m-as simti foarte bucuroasa daca fiica-mea le-ar intoarce palma, pumnul sau degetele inapoi in fatza, in loc sa stea ca prostovana si sa le spuna razboinicilor alora sa fie nice ...
Ce sa mai fac? Copilasii vostri cum sint? Cum ii invatati sa fie?

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Oana, sincer invatat-o pe Eva sa bata! Cat despre farmacie nu mai am mult si chiar deschid una la cate car dupa mine.
Laura, cum mai rezisti? Vezi ca daca vrei sa faci zoo vin astia de la protectia animalelor ca nu ai suficient spatiu pentru ele. Multa putere si rabdare cu fetele. Eu cu Alexia mi-am pierdut-o de mult si o cam ating cand e isterica.
Beatrice, sanatate multa lui Alex.

Noi in stilul nostru de familie grijulie ne-am petrecut seara
la G Alex. Am fost cu bb la ortopod. In final e bine, se vad mugurii dar mai sta in 2 pampersi pana la sf lui septembrie. Ne-a zis sa ducem bb la mare ca o sa ii faca bine. Si daca tot eram in zona am zis sa o vada si un pedi cu febra ei. A noastra dragutza s-a tirat in concediu, nu ne-a zis nimik si nici nu raspunde la tel. Asa ca stai la coada. Erau tare multi copilasi. Au intors-o, au gadilat-o, bb nu are la prima vedere nimik. Ne-a trimis sa facem psiu in punga pentrua analize. Si de aici distractia. Nu a vrut bb sa faca pisu si am stat la spital pana pe la vreo 12 si ceva noaptea cand a binevoit sa se pisu. Acum sa vedem ce ne zice analiza.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Nu stiu cat haz de necaz fac insa ceea ce-am spus exprima la modul cel mai real viatza din jurul meu...

Am dezvatat-o pe Delia de dormit in pat la mine...a trecut o saptamana de cand mergem frumusel la ea in camera si dupa baie facem nani in pat la ea ...la inceput am stat cu ea dar acuma o pun in pat pupatura de rigoare si gata ies din camera si ne mai vedem cand ne intalnim...
Cu pampersul treaba devine enervanta pentru mine din cauza banilor pe care ii arunc aiurea pe incapatanarea ei...face si dupa aia imediat vine si spune,insa nu ar face pe oala nici cu rugaminti...va trebui sa-mi iau concediu sa o dezbar de asta...

OanaC nu stiu ce sa-ti zic cu violenta copiilor...de exemplu si fii-mea este uneori usor violenta,dar am observat ca asta deriva din bucuria revederii...sa fie violenta in mod voit nu este...dar am observat de cand am copii ca violenta este invatata din mediu fie familiar fie de la desenele care sunt din ce in ce mai razboinice...cred ca n-ar fi deplasat sa ai o discutie mai voalata cu parintii copiilor respectivi...

Elisor azi e 10... ai zis ca faci bilantul curei de slabire...eu am stagnat la 60 punct...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daca v-a placut poza cu mine si hazbandu', sa va mai arat una, facuta exact acum 3 ani pe 10 iulie Uitati aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza sa aveti fericire maxima inca 50 de ani de aici incolo...viatza linistita si imbelsugata...si hai pe cand surioara?!
Scuza-mi sinceritatea ( stiu ca nu te superi) insa dupa 3 ani ori te-a implinit maternitatea,ori casatoria,dar arati mult mai bine...desi toate miresele sunt frumoase...

Monu ma ingrozesti cu ce povestesti despre spitale...eu mai pot,insa daca as trai prin ceea ce treci tu as ceda de mult...sper sa aveti parte de o refacere totala la Sighet...si sa nu ne uiti...cand si cand daca ai ocazia sa dai un semn de viatza

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Maine fac punctia sa-mi scoata doar un chist de 2 cm caci celalalt e prea mic si nu poate.Iau anticonceptionale luna asta si luna viitoare poate fac iar transferul.Va spun maine cum a fost la punctie.
Cristian e bine, nu ia mai iesit anemie,insa el e totusi galben.M-am uitat si de viermisori,dar eu nu vad nimic.Usturoi mananca foarte mult si daca ar fi fost vreun prontozaur pe acolo ar fi iesit,nu?

Va pupic dulce, dulce pe toate!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni

Mergi la inceput

Multumesc de urare. Si normal ca nu ma supar,Laura. In ziua aceea a fost cred ca cea mai caniculara din vara aceea, erau 39 de grade cand m-am dus la biserica, imi susurau rauri pe sub rochie Plus emotii din plin. Seara dupa ora 8 a fost o rupere de nori cu trasnete si fulgere, se zice ca ai noroc daca iti ploua la nunta. Pina acum se pare ca s-a adeverit, multumesc Celui de sus
Dupa nunta am ajuns la trei noaptea acasa, ploua de rupea, nu am gasit loc de parcare, am pus masina la 100m de bloc, m-am descaltat de sandale care erau muci oricum, am saltat poalele rochiei in sus si cand am ajuns in fata usii l-am pus si pe saracu' Costi sa ma salte in sus peste prag. Iar parul meu era ca de fier beton, cu un tub de fixativ turnat in el, zici ca era bazorelief pe capul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Gabitza, multa fericire si iubire! Si vb Laurei...surioara cand? Ca tare bine iti statea si cu o fetita in brate. Noi tot 3 ani de casatorie facem anul asta, pe 18 septembrie.

Beatrice, ma bucur ca Pifosul e mai bine, Bioticsul cred ca poti sa-l dizolvi in apa sau mancare, dar cred ca cel mai bine e intr-un produs lactat, iaurt mananca? Off..imi pare rau ca te-ai hotarat sa nu mai vii in Cta. Daca as fi fost in concediu as fi dat o fuga pana in Bucuresti sa particip la o sedinta de aerobic condusa de tine...bravo tie ca te mobilizezi oriunde! Mi-e dor de miscare dar sunt atat de stoarsa de puteri ca abia imi misc degetele pe tastatura.

Denisa, bafta maine la interventie si sa dea DD ca luna viitoare sa se prinda!

Oana, Eva e un copil cuminte si de bun simt dar se pare ca nu se mai poarta in zilele noastre. Alex a fost si ea dragutza cu alti copiii pana si-a furat-o si i-am explicat ca trebuie sa stie ce-i al ei si sa isi apere interesele. Nu vreau sa ia la bataie copiii, dar nici sa stea cand altii o lovesc sau ii smulg lucrurile din mana. Am vazut multi copii violenti, eu nu sunt in preajma ei tot timpul sa o apar si prefer sa riposteze decat sa fie tinta loviturilor. Sa mai creasca un pic si o inscriu si la cursuri de autoaparare.

Monu, nu vreau sa-mi inchipui cu cate bagaje te cari dp tine. Am vazut si luunga lista de prod farmaceutice, iti doresc doar sa nu ai nevoie de ele. E bine ca ati ales avionul, drumul va fi mult mai scurt si mai putin obositor, pe Alexia o va distra (cel putin Alex a fost foarte incantata de zborul cu "nononul"), iar cu Antonia nu cred ca vei avea probleme. Sper ca te vei relaxa si tu un pic si poate mai scapati de problemele de sanatate cu care v-ati tot chinuit in ultima vreme.

Eu sunt multumita ca Alex s-a acomodat cu femeia, e linistita, plimbata, odihnita, mananca bine (cu toate ca am impresia ca o cam indoapa). Cam in fiecare seara facem lungi plimbari cu tricicleta prin Mamaia, ca sotzul are program de fotbal in zona. Alex vorbeste din ce in ce mai mult si mai corect, si-a dat drumul brusc in ultimele saptamani.

Eli, astept cu mare nerabdare raportul tau final. Esti un exemplu de ambitie si perseverenta. Poate ma mobilizez si eu, ca in ultima vreme am trecut la cura de ingrasare, sunt mereu in pofte, rontzai la birou tot ce-mi trece prin mana, mai nou m-a prins obsesia eugeniilor (avem chioscul Dobrogea chiar la poarta institutiei).

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Gabitza draga, pai daca poza de acum 3 ani e in 10 iulie asta inseamna ca sarbatoriti, nu?! Casa de piatra si sa fiti fericiti si impliniti inca 100 de ani!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Multumesc, Teddy
Nu sarbatorim anume azi, o lasam pe weekend ca suntem deja plecati in concediu si mai relaxati.

Mergi la inceput