Copiluti de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
onixone spune:
danelutza, gabitzam: multumesc mult pt aprecieri, sunteti niste dragutze
beatrice:mor dupa Alex cum doarme el in toate pozitiile.Ce n-as da si eu sa doarma Alex al meu asa.El daca nu are patul lui, nu doarme nici taiat.DAca mergem in concediu am noroc ca am in rom patutz ca aici ca altfel nici vorba sa doarma cu noi.Am incercat de 100de ori si nu vrea...si pace!!!Sa adorma in brate, nici chip.Pe jos....hmmm...as vrea sa traiesc sa vad si eu clipa astaa!!!
Oana lu'Alex
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
Danelutza spune:
... nu mai este nimeni prin zona ? 

andutzy spune:
Seara buna! NOi am fost prin Herastrau unde ne-am intalnit intamplator cu Adina si Andreea, asa am cunoscut-o si eu pe dulcika Georgia. Asta la Roata mare, unde l-am distrat pe Dragos dandu-l in masinutze, tobogane si tot ce mai era pe acolo.Poate reusesc sa pun si niste poze, dar mai intai ar trebui sa am rabdare sa ma dumiresc cum e cu noul program de care imi povestea Gabitza. Multumesc Gabitza oricum pt informatii!
Andra
Sapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Neatza! mey dar s-a subtiat prezenta rau d etot la subiectul nostru!![]()
Andra
Sapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Mercedes spune:
salutare!!
Am vazut ca filmuletul de la mare pus de mine pe webshots nu se incarca. Ma ajutati cu o varianta, unde sa l pun sa l vizionati si voi?
am intrat pe flikr pus de tine gabitza dar am vazut doar poze si acolo deci cand aveti vreme ajutati ma.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
gabitzam spune:
Gabi, pentru filmulet poti sa pui pe Dropshots. Se face cont foarte repede, daca nu ai deja. Singura limitare e ca filmuletele tre' sa aiba max 2 minute. Truncheaza ei automat ce depaseste 2 minute.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Am si eu o chestiune care ma framanta la ora asta
De cand nu mai poarta Andrei pampers are o preocupare noua, se trage de putzulica zici ca e de zgarci
Nici nu stiu prea bine cum sa reactionez. ii zic sa nu mai traga, pe moment ia mana de acolo dar il vad ca face ce face si tot cu mana acolo e.
Saptamana cat a fost bolnav a slabit aproape un kilogram, ca n-a mancat mai deloc. Cred ca antibioticele ii taiau pofta de mancare. Acum am inceput si cu Septilin si parca a inceput sa manance iar bine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
gabitza- multumesc am sa mi fac cont si acolo.
Despre andrei lasa l in pace isi exploreaza corpul asa mi a facut si cristi acum cativa ani si bia la fel face la fel, e mult mai rau daca intervii.