Copiluti de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
onixone spune:
uite ca am revenit si eu.Am avut computerul stricat...si de abia ieri l-am reparat.Noi sutem bine, Alex sanatos iar eu m-am tuns scurt.Acum incerc sa upload niste foto.
gabitzam: multumim ca ne-ai transferat pozele.
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/745404411/in/set-72157600515762396/" target="_blank">eU TUNSA
Am mai pus cateva poze cu alex ...vreo 4 doar.
Am vazut pozele de la Neptun.MI-ar fi placut si mie sa fim acolo.Copii sunt niste dulci.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
gabitzam spune:
Oana englezoaica, arati SUPER!!! ![]()
Am fost de dimineata la o cununie civila, dupamiaza mergem la biserica si restarant.
La sectorul 2 unde s-a tinut cununia cred ca aveau azi 60-70 de cununii pe putin, era ditai listoaia pe usa. N-am vazut asa ceva, pe banda rulanta, o vrei, o iei, il vrei, il iei, pa, urmatorii. Azi cica pentru ca este 07.07.07 e nebunie cati s-au programat nuntile azi. La cei de azi initial trebuia sa le fim noi nasi, dar intr-un fel sunt usurata ca nu am mai fost noi.
Andrei a fost smucit si plangacios, n-a vrut sa manance nimic, l-am sculat si dis-de-dimineata sa ajungem la cununie. De-abia acum spre prinz a ciugulit ceva si l-am facut sa adoarma. Dupamiaza vine bona sa stea cu el, ca nu aveam nervi sa-l duc si la nunta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Andutzy, am facut public si albumul tau. Pina in 20 septembrie mai sunt pozele vizibile pe yahoo. Se face usor mutarea. Du-te pe contul tau de poze si daca incerci sa mai faci upload o sa-ti zica de mutare si-ti ofera alternativa unde sa te muti. Daca te tuci cu pozele pe flickr poti folosi acelasi cont si parola ca pe yahoo. Dupa ce optezi unde vrei te anunta ei cand sunt gata mutate. Eu le-am mutat pe ale copilutilor la flickr iar pe ale mele personale le-am mutat pe photobucket, ca aveam deja cont.
Denisa, imi pare rau de rezultatul tau negativ...![]()
monu spune:
Ola,
Denisa, imi pare rau. data viitoare
Eu sunt muci de nervi. Alexia nu face altceva decat sa urle isteric. Daca o culc, urla, daca nu stau cu ea pana adoarme urla, daca nu ii dau noaptea lapte din care bea 2 guri urla. nu mai stiu ce sa fac. de ce e asa isterica? plus ca daca urla asa cate o ora are gatul praf. nu mai pot fetelor. spuneti-mi ca e de la varsta si ca o sa treaca. ca de nu ... nu imi vine sa cred ce copil ciufu am
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Mercedes spune:
Salutare fetele!
In sfarsit acasa - cele care sunteti pe acasa si inca nu ati fost in concediu cred ca ma considerati auiurea dar chiar asa simt, abia am asteptat sa ajung acasa la casuta mea.
Am fost la mare daca nu pun la socoteala algele plutitoare din apa, pietrele din apa si scoicile si mai ales drumul lung pot spune ca a fost fain.
Faina a fost si intalnirea realizata zic eu si multumesc si public laurei cred ca fara ea n ar fi fost posibila aceasta intalnire deoarece eu vorbisem doar cu ea si cu cornelia( dar provbabil n ai putut raspunde cand te am sunat si viceversa e valabila), mi ai facut o surpriza.
Ah si sa nu uit de nelia agata si tudora - ne am intalnit intamplator intro farmacie din apropierea hotelului, ele erau inauntru si la un moment dat nelia o striga pe agata si parca mi s a aprins un beculet- in acel moment lasand rsinea la o parte , am intrebato ,, nu esti cumva nelia de pe dc??,, restul va dati seama si voi.... coincidenta sau nu intrarea in aceeasi farmacie nu stiu dar important este ca a doua zi a venit si ea la intalnire.
Nelia- imi pare rau ca a doua zi dupa intalnire nu am mai iesit la plaja dar bia era un picut arsa de soare si sotul la fel pe laba piciorului.
Poze de la mare
http://good-times.webshots.com/album/559785019PUoTej
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
patriciaRO spune:
Salutici la fete
Noi ieri am fost la Valcea la bunica mea si Alex a fost in culmea fericirii frate. A tras pisica de coada, s-a pupat de ea, a alergat dupa gaini, l-au alergat cocosii, a stat c puii in brate, i-a pupat pe toti, ce sa mai il face mama taran.. Dar este inebunit dupa animalute si pasari...
Am cateva poze:
http://www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/?saved=1
nu stiu cum sta treaba cu Flickr asta. am vrut sa pun pozele in albumul meu si mi le pune in alta parte. In fine. Gabitza daca te uiti am eu senzatia ca nu sunt la locul lor si eventual sa le muti tu la Pifos...
Beatrice, mami de
Alex pifos
Mercedes spune:
denisa- imi pare rau pentru tine si nici nu stiu ce as putea sa ti spun
.
Am uitat sa va multumesc pentru harta , pana la urma n am mai fost la acel magazin deoarece era ceva de mers pana acolo si ... m am saturat de aglomeratia din bucuresti.
monu- cum stai mergi la sighet cu copilasii sau inca nu s au decis?
gabitza- si eu merg la nunta azi de fapt imediat -oare e obligatoriu sa mi iau ciorapi la o rochie de gala acum pe caldura asta? stau si meditez ce sa fac..
elisor- in principiu a fpst fain dar daca ma luam dupa primul impuls in momentul cand am pasit pe plaja in dupaamiza zilei in care am sosit era sa facem cale intoarsa. Nu stiu in ce statiune vei merge dar daca vei merge cumva in neptun unde e si nelia acolo e faina plaja o portiune din ea.Daca ai intrebaeri iti raspund cu placere
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
patriciaRO spune:
Unde sunteti fetele? Nimeni la cafea? 
Eu m-am trezit de pe la 7 ca Pifosul a vrut la olita si atunci ne-am trezit, plus ca nu mai puteam de cald!
I-a uitati pozitie de somn la Pifos aseara:
http://img106.mytextgraphics.com/photolava/2007/07/07/img0173-472mjsstm.jpg
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Beatrice, Alex al tau este absolut delicios cum doarme el din toate pozitiile.
Danelutza spune:
'neata, m-am prezentat la cafea
, multumesc Bea
Bea ce mi-as dori si eu sa adoarma Isabella pe unde apuca, dar n-am norocul tau. E delicios Pifosul cum doarme, iti vine sa-l papi, nu alta.
Oana lu'Alex arati de milioane tunsa, dar mai ales te admir ca esti slaba, ceea ce eu nu voi mai reusi niciodata 
Denisa
si fii optimista, bucura-te de ingerasul care-l ai, nu putem face nimic daca Doamne-Doamne nu vrea.
Ioana lasa fata in pace c-o sa trancaneasca. S-o vezi pe Isabella ce vorbeste pe limba ei, ride, explica, numai ea intelege tot ce spune, danseaza si cinta de una singura ![]()
Monu cum mai sinteti astazi ?
Elisor rezultatul ? ![]()
Dispar, sper sa mai revin pe seara ![]()