Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 27
dianocica spune:
la-u-ra
[la-u-ra 
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
a_deju spune:
am luat nenedent, aia de zicea si dianocica, cu periuta degetar inclusa... sa vedem ce si cum... la sensiblu, 25 ron. da' cica ajunge mult timp tubul (ar fi si cazul, la banii astia...).
si ca tot vorbim de ce-am mai achizitionat... am cumparat si ultimele doua suzete din latex de la chicco (alea, model vechi, urate ca dracu'), care se mai gaseau prin oras... ma rog, n-am incercat la real, de unde am luat-o pe prima, e posibil sa mai fie... le-au scos mai frate din magazine, si din farmacii, si au bagat stocul cu minunatia asta noua, care n-are nicio treaba cu asta veche, de care e motanu' superinamorat.... si cum am primit atentionare cu dintii, m-am gandit sa-i fac stoc, sa fie :)) asa ca daca mai cauta cineva in cta, si nu mai gaseste...ha haaa.. sac-sac :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
marcelac spune:
ei bine, dupa lungi si indelungi cautari.. telefoane, telefoane si telefoane... Iaca cum se prevede vacanta noastra:
5-9 iulie - Gura Raului cu naveta zilnica la Sibiu
9-11 iulie - 14 Scaune (undeva la intrarea in jud. Buzau, dinspre Brasov)
11-13 iulie - Tecuci (la socru)
13-18 iulie - Bucuresti (la neste preteni) cu iesiri de o zi prin imprejurimi
sa mai vedem la intoarcerea de la Bucuresti sa mai dormim o noapte pe undeva. Cred ca o sa venim pe Transfagarasan ca sunt satula si de Valea Oltului si de V. Prahovei, chiar daca nu le-am mai vazut de un an.
Merci frumos de invitatia la Tg. Mures, promit sa o onorez cu prima ocazie.
Mai fetelor, cand va aud ce dati de mancare bb-ilor, ma ia cu o invidie... eu nu ma descurc de nici o culoare! Cand aveti timp sa le pregatiti pe toate? si cum reusiti sa ii faceti sa pape? Ca uite, pe cand ma bucuram ca maninca si Ana ceva pireuri, in seara asta iar mi le-a scuipat cu eleganta...
Si inca ceva, mai e vreun bbl care sa prefera sa manince fructele muscand din ele? decat pasate sau blenduite? Ca Ana numa asa maninca ciresele si piersica o prefera daca i-o dau din mana... ???
Deja sunt ingrijorata, meniul nostru contine: mar, persica, morcov, cirese, eventual cereale Milubrei dar nici pe alea nu le mai vrea, si borcanel de banana cu mar, si ATAT!
Am incercat branzica dar nu vrea nici cu piure de fructe, nici cu cereale...
Iar legumele mi le-a scuipat gratzios cateva zile la rand si nici nu am mai incercat

a_deju spune:
ma duc la nani..nu conteaza ca dus n-am mai apucat (..de 3 zile...).. eh, poate maine, ca tot o zi e (tanti o'hara...
)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dandusa spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
Dandusa,ce mai faci? Ma gandeam la tine zilele trecute si chiar vorbeam cu Kaveh al meu de cate scantei or sa iasa cand o sa fiti impreuna cu Claudiu. Daca gresesc, sa nu ma bati, insa am inteles eu bine ca veniti si pe la Londsra, sau nu? Oricum, ma bucur pentru tine ca mai ai un piculetz si te duci cu papusica aia a ta la tati.
Sper sa mai pot intra pana ce pleci, sa-ti urez "drum bun" si tot ce iti doresti tu.
scintei ca ,scintei...,da sa vezi ce foc de tabara incingem...,de-or sa strige astia COD BRAVO pe vas...

o sa ajungem in Londra ,dar pentru max o ora..,pentru ca de acolo luam bus-ul pina in Dover(de acolo ne imbarcam)...si oricum am inteles ca esti plecata pe 28 Iulie...,altfel...,stai linistita,ca faceam cumva sa ne vedem...,m-am gindit eu si la asta...Puuupam si noi tare...si voua "Drum bun" la Madeira

Mindrete de Crinuta
adinazot spune:
quote:
Originally posted by marcelac
ei bine, dupa lungi si indelungi cautari.. telefoane, telefoane si telefoane... Iaca cum se prevede vacanta noastra:
5-9 iulie - Gura Raului cu naveta zilnica la Sibiu
9-11 iulie - 14 Scaune (undeva la intrarea in jud. Buzau, dinspre Brasov)
11-13 iulie - Tecuci (la socru)
13-18 iulie - Bucuresti (la neste preteni) cu iesiri de o zi prin imprejurimi
sa mai vedem la intoarcerea de la Bucuresti sa mai dormim o noapte pe undeva. Cred ca o sa venim pe Transfagarasan ca sunt satula si de Valea Oltului si de V. Prahovei, chiar daca nu le-am mai vazut de un an.
Merci frumos de invitatia la Tg. Mures, promit sa o onorez cu prima ocazie.
Mai fetelor, cand va aud ce dati de mancare bb-ilor, ma ia cu o invidie... eu nu ma descurc de nici o culoare! Cand aveti timp sa le pregatiti pe toate? si cum reusiti sa ii faceti sa pape? Ca uite, pe cand ma bucuram ca maninca si Ana ceva pireuri, in seara asta iar mi le-a scuipat cu eleganta...
Si inca ceva, mai e vreun bbl care sa prefera sa manince fructele muscand din ele? decat pasate sau blenduite? Ca Ana numa asa maninca ciresele si piersica o prefera daca i-o dau din mana... ???
Deja sunt ingrijorata, meniul nostru contine: mar, persica, morcov, cirese, eventual cereale Milubrei dar nici pe alea nu le mai vrea, si borcanel de banana cu mar, si ATAT!
Am incercat branzica dar nu vrea nici cu piure de fructe, nici cu cereale...
Iar legumele mi le-a scuipat gratzios cateva zile la rand si nici nu am mai incercat
marcelade Ana (8.12.2006)
Marcela,daca veniti la Sibiu,poate ne vedem.trimit PM
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.flickr.com/photos/9359777@N06/?savedsettings=631065412#photo631065412" target="_blank">Alessia luna 8
a_deju spune:
marcela... daca bea lapte... ai tot respectul si toata invidia mea.. stai linistita, ca se vor rezolva toate. incet incet, o sa doreasca sa presteze si la friptane... eventual, tineti-o tot timpul cu voi la masa, si incearca sa-i dai in timp ce mancati si voi (din mancarea pregatita special pt ea, evident :))) ). se pare ca e mai bun daca e la gramada :)
si valabil pt toate fetele... pe bune, e muuuuuuuuuult mai nasol sa te confrunti cu refuzul laptelui, decat cu o mica opozitie la alimente la inceput (care de altfel, e foarte normala...). stiu ca pentru fiecare din noi orice chestie din asta (nu vrea mar, dar vrea para, nu vrea branza, dar vrea cereale, nu vrea carne, nu vrea legume, etc...) par capat de tara. dar atata vreme cat inca isi mananca portia de lapte, inseamna ca undeva, in "computerul" din creierasul lor, bipaie o fereastra ca aia de messenger, in care scrie mare: nu am inca nevoie, multumesc, ma satur doar cu astea, dar tu mami, mai incearca, si iti promit ca intr-o zi o sa accept :) pe cand...daca pur si simplu a zis adio la lapte (caci...intr-un final, intarcatul prin asta se traduce mot-a-mot), muuuuuuuuult mai greu sa-l faci sa accepte din nou... nu stiu care din ele e mai nasoala.. pt ca sunt direct implicata, normal ca inclin sa cred ca a doua :)
alexandra_25 spune:
Hop si eu inainte de culcare...tot cu durerile...v-am citit dar nu am buna dispozitie......!
Dianarus...doamne saracutzul....cu branula in manuta aia mica a lui...bine ca scapati de ea...multi
si va astept cu mare drag oricand...!
Laura....
si multa fericire....
..!A si apropo...

.....!Hai curaj!
M-as apuca eu de ceva da.......![]()
Dandusa...eu cred ca o sa fie si artificii pe vapor...
...dar ce faceti cu Crinuta intre timp...
..
Dianocica...
...pe mine m-ai ocolit azi...vezi ca scot biciul...cat e caruciorul ala bengos?????
Gata am plecat la nani...
..noapte buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi
dandusa spune:
Laura,
hai curaj...

La multi ani,sa fiti fericiti si impliniti pina la adinci batrineti...
Mindrete de Crinuta
desiree spune:

laura,baga mare !!!![]()
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;