Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

miro deci.... unde au disparut pozele de la semnatura? ce face nora mea? ia pune tu un filmulet cum face Kara bravo! ca mi-e dor de ea!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Laura13

a deju intrebare... verdeata o pui numai la fiert sau o bagi si in blender?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

si la blender. si patrunjel, si leustean, cateva fire... se blenduiesc super, raman doar niste puncte verzui, dar la a doua blenduire (cand bag si carnea), le revedere, nu se mai vad deloc, iese totul o crema super super :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

quote:

ia uitati ce nepotica smechera am!

pup, revin mai pe seara, am facut ordine in dulapuri, curatenie prin casa, acum ma duc si eu la baietii mei!
a! mai pe seara dau o bere, ca visinata n-am, azi facem 2 ani de la cununia civila!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

felicitari!! la cat mai multi :) pai tu sarbatoresti cu visinata??? vrei s-adormi exact cand vine vorba de...anti-stres??? :))))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

ce anti-stres, soro........ nu ai citit ca am facut curat azi? abia ma tin picioarele....desi nu de picioare ar fi nevoie hai ca daca tot e vorba pe asa.... ma duc sa .... ne auzim mai tarziu.... mai relaxata. SPER

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:

ia uitati ce nepotica smechera am!

pup, revin mai pe seara, am facut ordine in dulapuri, curatenie prin casa, acum ma duc si eu la baietii mei!
a! mai pe seara dau o bere, ca visinata n-am, azi facem 2 ani de la cununia civila!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

felicitari!! la cat mai multi :) pai tu sarbatoresti cu visinata??? vrei s-adormi exact cand vine vorba de...anti-stres??? :))))

ce anti-stres, soro........ nu ai citit ca am facut curat azi? abia ma tin picioarele....desi nu de picioare ar fi nevoie hai ca daca tot e vorba pe asa.... ma duc sa .... ne auzim mai tarziu.... mai relaxata. SPER

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

hai laura, suntem alaturi de tine, hai ca poti!!!

Mergi la inceput

a deju din nefericire galeria facut a de tine nu prea ajuta.......... asa m-am molesit dupa dus.......... daca mai sar si altele cu galeria..... vedem ce putem rezolva

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

deci in fata la z la 7? in feeria, orhideea sau pe calea victoriei?

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

He, heeeee , pai pana sa-mi raspundeti am fost sa vaz cu ochii mei.La Mall Vitan. 50% la orice produs din magazin. Initial m-am pacalit, ca erau unele reduse mai putin, care aveau etichete rosii si am crezut ca numai alea sunt reduse. Dar noroc ca am intrebat- si mi-a zis 50% la preturile de pe etichetele albe. Asa ca l-am procopsit cu 2 perechi de pantaloni si un pulover pentru un an - da, are si groase, chiar si geci - precum si vreo 3 bodyuri Andreea Esca asa, de fitze .Total : 114 RON . La Mothercare nu era nimeni in magazin, asa ca am presupus ca nu-s reduceri. La Debenheim erau de 20-25%, dar prea mari preturile....a, si mai sunt si la Kenvelo. Am cascat ochii la slipuri, pentru la anul, dar pana la urma m-am lasat pagubasa, ca nu ma descurcam cu marimile lor.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Apropo de reduceri...la Miniblu cand incep, ca si aia le au substantiale?

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

auras bine ai revenit! iar! si de data asta sa te tina, da?
dianooo hai, bre, ca asa bine e cu copiii sanatosi.... ia uite ce in forma esti. si ce ochi de vultur...auzi, vazu ea virgula.... hai ca scapa si marc si gata. a, acum vad ...5 ani, huh? noi facem 6 la toamna
chris am dat o tura pe la z. groaznic. numai haine de super iarna si de copii pana intr o luna. eu una n am gasit nimic. a, de fetite mai erau. dar de baieti...nici gand....am fost in orhideea
ktrinel sunt tax free. si la redoute si strawberry
laura io zic sa sarbatoriti cum se cuvine . muti inainte!

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

buna seara dragelor !

v-am citit pe sarite ......ce am obs ca va certati , va impacati ... noroc cu bb ca ne tzine in forma ! :) pupici la toate !

intrebare : o metoda sa deschida gura la lingurita cu piure de legume ??? ca noi la faza asta suntem .....

in rest totul ok , ne simtit " extrem" de bine cu caldura asta !
pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

dandusa - am mai zis, na ca nu ma cititi litera cu litera (rusine! huo!) pasta de dinti chicco, speciala pt bebei, de la sensiblu, gust de capsuni, fara fluor, scrie ca nu-i bai daca se inghite. problema e ca e prea buna la gust... ii dai periuta sa o studieze, sa se obisnuiasca cu ea apoi mai incerci. la ianis, pana pe la 4 dinti n-am incercat, recunosc...

ei hooo... si nu ma mai certa...
Crede-ma ca in perioada cind sint activa pe forum,citesc cuvint cu cuvint...,doar cind sint plecata...,fie la C-ta...,fie nu stiu unde...,nu am net...si deci nu pot citi...,iar de recuperat,recuperez,dar pe diagonala...
Nu stiam nimic de discutia cu pasta de dinti...,multumesc de raspuns....

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput