Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 26
Laura13 spune:
miro deci.... unde au disparut pozele de la semnatura? ce face nora mea? ia pune tu un filmulet cum face Kara bravo! ca mi-e dor de ea!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13
a deju intrebare... verdeata o pui numai la fiert sau o bagi si in blender?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
si la blender. si patrunjel, si leustean, cateva fire... se blenduiesc super, raman doar niste puncte verzui, dar la a doua blenduire (cand bag si carnea), le revedere, nu se mai vad deloc, iese totul o crema super super :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
ia uitati ce nepotica smechera am!
pup, revin mai pe seara, am facut ordine in dulapuri, curatenie prin casa, acum ma duc si eu la baietii mei!
a! mai pe seara dau o bere, ca visinata n-am, azi facem 2 ani de la cununia civila!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
felicitari!! la cat mai multi :) pai tu sarbatoresti cu visinata??? vrei s-adormi exact cand vine vorba de...anti-stres??? :))))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
ce anti-stres, soro........ nu ai citit ca am facut curat azi? abia ma tin picioarele....desi nu de picioare ar fi nevoie
.... ne auzim mai tarziu.... mai relaxata. SPERLaura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by a_dejuquote:
ia uitati ce nepotica smechera am!
pup, revin mai pe seara, am facut ordine in dulapuri, curatenie prin casa, acum ma duc si eu la baietii mei!
a! mai pe seara dau o bere, ca visinata n-am, azi facem 2 ani de la cununia civila!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
felicitari!! la cat mai multi :) pai tu sarbatoresti cu visinata??? vrei s-adormi exact cand vine vorba de...anti-stres??? :))))
ce anti-stres, soro........ nu ai citit ca am facut curat azi? abia ma tin picioarele....desi nu de picioare ar fi nevoiehai ca daca tot e vorba pe asa.... ma duc sa
.... ne auzim mai tarziu.... mai relaxata. SPER
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi

hai laura, suntem alaturi de tine, hai ca poti!!! 

Laura13 spune:
a deju din nefericire galeria facut a de tine nu prea ajuta.......... asa m-am molesit dupa dus.........
. daca mai sar si altele cu galeria..... vedem ce putem rezolva![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dianocica
deci in fata la z la 7?in feeria, orhideea sau pe calea victoriei?
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
He, heeeee
. La Mothercare nu era nimeni in magazin, asa ca am presupus ca nu-s reduceri. La Debenheim erau de 20-25%, dar prea mari preturile....a, si mai sunt si la Kenvelo. Am cascat ochii la slipuri, pentru la anul, dar pana la urma m-am lasat pagubasa, ca nu ma descurcam cu marimile lor.Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)luna a saptea
Ralumat spune:
Apropo de reduceri...la Miniblu cand incep, ca si aia le au substantiale?
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
dianocica spune:
auras bine ai revenit! iar!
si de data asta sa te tina, da? 
dianooo hai, bre, ca asa bine e cu copiii sanatosi....
ia uite ce in forma esti. si ce ochi de vultur...auzi, vazu ea virgula...
. hai ca scapa si marc si gata.
a, acum vad ...5 ani, huh? noi facem 6 la toamna
chris am dat o tura pe la z. groaznic. numai haine de super iarna si de copii pana intr o luna. eu una n am gasit nimic. a, de fetite mai erau. dar de baieti...nici gand....am fost in orhideea
ktrinel sunt tax free. si la redoute si strawberry
laura
io zic sa sarbatoriti cum se cuvine
. muti inainte!
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
danita spune:
buna seara dragelor !
v-am citit pe sarite ......ce am obs ca va certati , va impacati ... noroc cu bb ca ne tzine in forma ! :) pupici la toate !
intrebare : o metoda sa deschida gura la lingurita cu piure de legume ??? ca noi la faza asta suntem .....
in rest totul ok , ne simtit " extrem" de bine cu caldura asta !
pupici
D
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
dandusa - am mai zis,na ca nu ma cititi litera cu litera
(rusine! huo!
) pasta de dinti chicco, speciala pt bebei, de la sensiblu, gust de capsuni, fara fluor, scrie ca nu-i bai daca se inghite. problema e ca e prea buna la gust... ii dai periuta sa o studieze, sa se obisnuiasca cu ea apoi mai incerci. la ianis, pana pe la 4 dinti n-am incercat, recunosc...
ei hooo... si nu ma mai certa...
Crede-ma ca in perioada cind sint activa pe forum,citesc cuvint cu cuvint...,doar cind sint plecata...,fie la C-ta...,fie nu stiu unde...,nu am net...si deci nu pot citi...,iar de recuperat,recuperez,dar pe diagonala...
Nu stiam nimic de discutia cu pasta de dinti...,multumesc de raspuns....

Mindrete de Crinuta

na ca nu ma cititi litera cu litera
(rusine! huo!