Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

editez repede: imi cer in mod oficial scuze ca e asa lung.

am lipsit toata saptamana si am ratat visinate, petreceri, scutece parfumate, copii umblareti, dintzosi, bronzati, samd etc.

marc are asta seara ultima doza de ampicilina si scoatem branula din vena. dau de baut. oricum e a 3-a branula, suntem imuni la suferinta... a mai avut cate una pe dosul ambelor palme, acum o are la incheietura cotului. e aproape sanatos, mai are mucishori si haraie. mananca putin si greu si doarme prost. speram in mai bine. incomparabil, traim normal fata de acum o saptamana.
de acum 1 ora si ceva: uite www.dropshots.com/day.php?userid=304213&cdate=20070702&ctime=173515" target="_blank">branula si www.dropshots.com/day.php?userid=304213&cdate=20070702&ctime=174624" target="_blank">mi-e frig

citesc si scriu in paralel. iese kilometric iar.

laura, danutz... nu facem nimic deosebit, e greu si pt ei, sunt frustrati ca nu pot face ce-si doresc. ne inarmam cu muuuuulta rabdare sa treaca vreo 2 luni si sa-si dea drumu' la taras, la pus in fund, la ridicat, si mai apoi la mers. referitor la premergator (ca si la toate subiectele controversate legate de cresterea copilului) este vorba de RISCURI medicale, nu certitudini (deformarea labei piciorului si a mersului corect sunt cele mai importante). baietzelul de 7 ani al unei prietene merge cu varfurile spre interior, paseste urat de tot, efectiv nu se poate controla. si al lui e premergatorul pe care l-am mostenit (si dat imediat mai departe...)

am ajuns la pagina 7. (faza cu miro).
pana acum n-am comentat niciodata disputele "interne", DAR:

de ce va certati iar fetelor? fiti un pic mai tolerante, nu mai fiti atat de critice (o parte) si nu va mai suparati atat de usor (cealalta parte), va rog eu frumos!
ca eu va citesc si sa mai aflu una-alta, dar mai ales ca sa-mi inveselesc ziua si-mi ramane asa un gust amar din toate disputele astea legate de pareri versus actiuni... parca ar fi concurs si se dau premii care iese invingatoare de data asta... offf...

dianocica, copertina tip "intins" nu e buna ca bate soarele ori prin stanga ori prin dreapta. e buna copertina aia ovala, care protejeaza de soare pe laterale. stiu ce spun ca am 2 carucioare sport, primul e asemanator cu poza ta, dar inglesina si muuuuult mai batran. acum depinde si daca te plimbi cu el prin soare... altfel arata... minimalist

ktrinel, multumim de intrebare, cu otita am scapat, dovada sta mesajul asta lung! si nici marc nu mai ragaie, in sfarsit...

la pagina 9. IAR VA CERTATI! (faza cu ariadna)

ariadna am si eu ceva de zis, liber si sincer, cum spui tu ca preferi: nu te mai agita atat, te rog frumos, mesajele tale poate se vor binevoitoare dar devin agresive. de unde si reactia unor fete de pe forum.

eu una nu am timp sa citesc tot, n-am timp sa ma lalai cuvant cu cuvant. si nu apuc sa vad poze de bebei si regret. si n-apuc sa zic si iar regret. si totusi, daca am un pic mai mult timp dar n-am chef sa citesc pe cineva exista scroll si ignore, exista simpatii si antipatii, trebuie sa accepti asta, asta e internetul, asta e capitalismul, asta e democratia... (na, am cam generalizat)

donia, a trecut mult timp, dar eu imi amintesc asa: in filmul ala unul dintre aia 2 politai se duce la psihiatru si ala il invata sa zica "uuuuussssssaaaaa" cand se enerveaza si tre' sa se calmeze. un fel de "trage adanc aer in piept si numara pana la 10..."

a_deju, la alea cu ce inseamna sa ai copil - am ras cu lacrimi! le vad a 2-a oara dar tot am ras de m-am prapadit. ce pot sa-ti spun cu mana pe inima: nu-i chiar asa rau. e muuuult mai rau! glumesc!!! acuma serios, acolo exagereaza. nu vei gasi dulceata pe perdele pt ca vei renunta la perdele. monede nu-i dai, cuie nici atat, cioco si biscuiti doar cand e pe afara, samd. dar, repet, am ras bine de tot. uffff, stai sa mai sterg o lacrima...

dianocica, ai pus virgula, ha??? sti tu unde... io am reperat-o (intamplator, ce-i drept)... ia zi, asa-i ca se vede ca mi-s sanatosi copiii? (macar ei...)

marcelac, daca te ajuta cu ceva eu te cazez in tg.mures... adica la 3 km de tg.mures. si-ti imprumut si blenderu' cat stai la noi... si-ti dau si dar la sibiu sau bucuresti nu te pot ajuta... despre lupo... naspa, stiu ca e mic de tot, nu puteti imprumuta de la vreun prieten o masina ceva mai incapatoare?

dianocica, fiecare isi batatoreste singur calea... sau mai e aia "cum iti asterni asa dormi"... (ce profunda am devenit...)

alexandra, faine poze. chiar vreau sa vad live locurile alea. la sfarsitul verii iti convine? si pt burta - incearca scobutil.

yagmur, cum e cu teava, ati lipit-o? parca pute pana la mine... si vezi ca w-endu' asta nu's acasa. in caz ca te hotarai sa vii... dar te pup tare de tot si pe tine si pe luca. te sun pt blender zilele astea...

laura - da, eu zic ca poti tine la congelator daca nu a ajuns saliva in el. mie insa nu-mi place cum arata la dezghetat. nu mai e cremos.

dandusa - am mai zis, na ca nu ma cititi litera cu litera (rusine! huo!) pasta de dinti chicco, speciala pt bebei, de la sensiblu, gust de capsuni, fara fluor, scrie ca nu-i bai daca se inghite. problema e ca e prea buna la gust... ii dai periuta sa o studieze, sa se obisnuiasca cu ea apoi mai incerci. la ianis, pana pe la 4 dinti n-am incercat, recunosc...

ce mesaj am bagat... ce ti-e si cu mania asta cu forumu' si mamicile...

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ia uitati ce nepotica smechera am!

pup, revin mai pe seara, am facut ordine in dulapuri, curatenie prin casa, acum ma duc si eu la baietii mei!
a! mai pe seara dau o bere, ca visinata n-am, azi facem 2 ani de la cununia civila!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Laura13

a! mai pe seara dau o bere, ca visinata n-am, azi facem 2 ani de la cununia civila!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

felicitari, sa va iubiti mult !

dandusa, trimis PM.

cris...parca l-ai descris pe Octavian...ii place la nebunie sa imparta dumicatul cu spatarul de la scaun sau cu marginea de la masutza...umblu dupa el cu linguritza caci nu tine deloc capul intr-un singur loc...la inceput ma enervam de toate astea..acum ma amuz.....

apropo de reduceri..nasa lui Octavian si verisoara mea primara, stabilita la New York mi-a povestit ce tzeapa a luat cu reducerile..a cumparat o pereche de ghete fainutze pentru asta micu al meu cu reducere 50 % adica de la 100 dolari la 50 dolari ( tot e mult, parerea mea) ..asa...si era super incantata, abia astepta sa ma sune sa imi spuna..cand a ajuns cu ghetele acasa si-a dat seama ca o gheata era nr 22 si una nr 23..de aia erau asa ieftine..le-a returnat, evident...dar ce faza de 2 lei..cum adica sa incalti copilu cu ghete cu numere diferite? te rad curcile...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ce urat, sa vanda incaltaminte cu nr diferite! pe asta nici aici, in romania, tara tuturor posibilitatilor, nu am auzit-o!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Salutare, gagici!
Multumim mult de urarile de ziua Georgiei!
Si noi, cu intarzierea si scuzele de rigoare, uram tot ce e mai bun Crinutei, Antoniei,Sofiei si tuturor bebelushilor care au mai adaugat o lunisoara. La cat mai multe si La Multi Ani pentru toate mamicile pe care, ca de obicei, le ratez cu urarile,insa voi ma iertati,pentru ca stiti cum sunt eu:.
Observ ca iar v-ati luat la cearta,si nu e bine.Bataita la certaretze!
Of, ce rau imi pare ca nu am timp sa va citesc in intregime, ca nu am timp sa ma delectez cu pozicile bebeilor....
Dandusa,ce mai faci? Ma gandeam la tine zilele trecute si chiar vorbeam cu Kaveh al meu de cate scantei or sa iasa cand o sa fiti impreuna cu Claudiu. Daca gresesc, sa nu ma bati, insa am inteles eu bine ca veniti si pe la Londsra, sau nu? Oricum, ma bucur pentru tine ca mai ai un piculetz si te duci cu papusica aia a ta la tati.
Sper sa mai pot intra pana ce pleci, sa-ti urez "drum bun" si tot ce iti doresti tu.
A mea fetita ma striga prin casa. Se enerveaza uneori si incepe "ma-ma"! si mama vine, iar cand ma vede,zice un "gu" scurt si ma termina apoi cu zambetul ei.
Vrea sa stea in picioare, si isi face o gramada de planuri sa mearga, numai ca fundul e cam greu si ramane la urma. Oricum, e atat de fericita cand face cate un pas mic,mic,ajutata din spate, incat nu-i mai trebuie nimic, nici jucarii,nici sticluta cu apitza.....
Aici e rece, prea rece pentru timpul asta si ploua in reprize, dar la modul ca nu te astepti cand le toarna. Nu servim decat plimbari cu masina, si rar iesiri pe afara, ca ploaia asta ma scoate din minti.
Cand ma gandesc la ce calduri am indurat prin Romania...parca nu imi vine a crede. Aici sunt zile cand trebuie sa dau drumul la centrala, ca altfel mi se fac albastre picioarele. Pe 20 iulie plecam si noi in Madeira, asa ca sper ca barem acolo sa nu-mi fie frig.
In alta ordine de idei,Iasmina mi-a zis ca vrea sa se marite. Scurt. La care mie mi s-au lungit urechile si ochii de nu am putut decat sa ingaim un "ddddd,mmmmmmm,,...wwwwhhhhyyyyy......wwwwhhhoooooo... " si alte chestii nearticulate. Si raspunsul a fost extrem de promt: " pai cu Jan,prietenul meu". "da' de ce asa repede?" "Pai e bine, dorm si eu cu cineva, asa ca tine si ca tati".Am rasuflat usurata ca nu a venit alt raspuns,ca ea a cam inceput sa doarma destul de tarziu,se uita la tv sau dvd-uri, iar camera ei este destul de aproape de a noastra....si mai stii ce mai poate auzi sau vedea.....
Fetele, v-am facut capul calendar, imi cer scuze ,iar acum imi iau catrafusele si ma car iar la facturi, ordine, cecuri si altge k**-uri uri de care m-am saturat pana peste cap.
Pupicei la toata lumea

Cristina, Iasmina si Georgia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pentru sarbatoritii zilei. Noi maine implinim 8 luni - si Doamne ce nu-mi vine a crede.

Laura13 pupici pt nepotica smechera.
La multi ani!!! impreuna. si multi pupici pt voi trei de la noi trei.

desiree un si o pentru tine. Stai pe pace - valijoara era pt o singura persoana. Am eu fire luptatoare - dar la jigniri gratis reactionez urat. pupici.

dianarus78 si pentru voi. Asa-s eu - ce sa fac - o iau prea personal de prea mute ori - ar trebui sa ma mai abtin si eu uneori.

Ruxandra ne e dor de tine.

azi am dat si eu ceva euroi unei prietene sa-mi faca o comanda pe La Redoute. Abia astept sa vad ce iasa - si daca iasa bine am si eu liber de la Dani sa-mi fac card pentru viitoarele comenzi.

pupici la toate

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

quote:
Originally posted by luly

quote:
Originally posted by chris80

quote:
Originally posted by Ralumat

Ktrinel, da, eu le pun gata fierte. Dupa reteta Ruxandrei. Fierb carnea, o portionez, o pun in pungute. Legumele, la fel. Fac piureul, il pun in recipiente Avent, la congelator. Inainte de masa le incalzesc un pic la microunde, pun carnea si mai bag o data blenderul. Iese piureul foarte fin. Asa am facut inca de la inceput. De ieri, de exemplu, am inceput sa congelez telina. Pentru ca gaseam numai radacini imense, mai mult de jumatate aruncam, ca se strica pana-i venea randul sa o pun la fiert.Asa ca am fiert toata telina, am pasat-o si am pus-o in forme de gheata (de-alea haioase de la Ikea- sticlute, stelute, prostioare). Cand o veni vremea de fiert piureul, scot un cub de telina, il arunc alaturi de celelalte legume si gata!

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

dar stii ca esti desteapta, nu m-as fi gandit la chestia asta, desi arunc si eu mult din ditamai capatana de telina!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Si eu congelez legumele ramase, dar crude pt ca-i fac zilnic mancarica. Cand curat legume mai mari (telina, dovlecel, ardei etc) opresc ce-mi tb pt atunci si restul tai bucatele si bag in pungulita in congelator. A 2-a zi nu mai curat leguma respectiva ci folosesc din congelator. Si pt iarna tot asa fac. Toamna imi cumpar eu legumele la preturi rezonabile , le curat, le fac bucatele si le bag in pungi in congelator si astfel nu mai tb sa dau , de exp, 10 RON pe kg de dovlecel, ardei samd aduse nu se stie de unde .

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Dar tine ardeiul curd? Nu se fleoscaieste? (scuzati expresia )
Apropo....cam scumpa sunteti doamna, la vedere. Ia zi-ne ce mai fac printesele.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

eu fac si, si... adica: pregatesc cam 5 portii de supa crema, pe care le bag la congelator. carnea sau ficatelul le fierb in fiecare zi (fiind in prealabil portionate si congelate). cu legumele de talie mare (gen telina, dovleac, chiar si ardei) fac exact ca luly, adica le tai bucatele, sau felii in cazul arediului, pun la pungulite cat stiu ca-mi trebuie pt o supa, si bag la congelat. ba mai nou, la fel procedez si cu verdeata, adica folosesc de ex jumate de legatura de patrunjel, cealalta jumate, hop la pungilita, hop la congelator (...1,5 ron legatura.......jaleeee). ce trebuie precizat este legumele astfel congelate NU se decongeleaza inainte de utilizare, se pun in oala direct din congelator!!! (e cam aceeasi chestie ca si la pungile de legume congelate din comert, care se pun la fiert direct din congelator..) daca se lasa la decongelat, automat se ajunge la flescaiala de care vorbea ralumat :)) va zic io, ca pana s-a deschis si la mine mintea...am sunat disperata vreo 6 mame si 8 bunici sa ma plang ca mi-au vandut stricaciuni aia la piata :))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:

pup, revin mai pe seara, am facut ordine in dulapuri, curatenie prin casa, acum ma duc si eu la baietii mei!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

felicitari! sa va iubiti si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

si uite asa mi-am adus aminte ca pe 13 iulie noi facem 5 (cinci, frate!) ani de la starea civila. sa traim si noi!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

felicitari!! la cat mai multi :) pai tu sarbatoresti cu visinata??? vrei s-adormi exact cand vine vorba de...anti-stres??? :))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a deju intrebare... verdeata o pui numai la fiert sau o bagi si in blender?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput