Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

quote:
Originally posted by chris80

quote:
Originally posted by Ralumat

Ktrinel, da, eu le pun gata fierte. Dupa reteta Ruxandrei. Fierb carnea, o portionez, o pun in pungute. Legumele, la fel. Fac piureul, il pun in recipiente Avent, la congelator. Inainte de masa le incalzesc un pic la microunde, pun carnea si mai bag o data blenderul. Iese piureul foarte fin. Asa am facut inca de la inceput. De ieri, de exemplu, am inceput sa congelez telina. Pentru ca gaseam numai radacini imense, mai mult de jumatate aruncam, ca se strica pana-i venea randul sa o pun la fiert.Asa ca am fiert toata telina, am pasat-o si am pus-o in forme de gheata (de-alea haioase de la Ikea- sticlute, stelute, prostioare). Cand o veni vremea de fiert piureul, scot un cub de telina, il arunc alaturi de celelalte legume si gata!

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

dar stii ca esti desteapta, nu m-as fi gandit la chestia asta, desi arunc si eu mult din ditamai capatana de telina!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Si eu congelez legumele ramase, dar crude pt ca-i fac zilnic mancarica. Cand curat legume mai mari (telina, dovlecel, ardei etc) opresc ce-mi tb pt atunci si restul tai bucatele si bag in pungulita in congelator. A 2-a zi nu mai curat leguma respectiva ci folosesc din congelator. Si pt iarna tot asa fac. Toamna imi cumpar eu legumele la preturi rezonabile , le curat, le fac bucatele si le bag in pungi in congelator si astfel nu mai tb sa dau , de exp, 10 RON pe kg de dovlecel, ardei samd aduse nu se stie de unde .

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by luly

quote:
Originally posted by chris80

quote:
Originally posted by Ralumat

Ktrinel, da, eu le pun gata fierte. Dupa reteta Ruxandrei. Fierb carnea, o portionez, o pun in pungute. Legumele, la fel. Fac piureul, il pun in recipiente Avent, la congelator. Inainte de masa le incalzesc un pic la microunde, pun carnea si mai bag o data blenderul. Iese piureul foarte fin. Asa am facut inca de la inceput. De ieri, de exemplu, am inceput sa congelez telina. Pentru ca gaseam numai radacini imense, mai mult de jumatate aruncam, ca se strica pana-i venea randul sa o pun la fiert.Asa ca am fiert toata telina, am pasat-o si am pus-o in forme de gheata (de-alea haioase de la Ikea- sticlute, stelute, prostioare). Cand o veni vremea de fiert piureul, scot un cub de telina, il arunc alaturi de celelalte legume si gata!

luna a saptea

dar stii ca esti desteapta, nu m-as fi gandit la chestia asta, desi arunc si eu mult din ditamai capatana de telina!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Si eu congelez legumele ramase, dar crude pt ca-i fac zilnic mancarica. Cand curat legume mai mari (telina, dovlecel, ardei etc) opresc ce-mi tb pt atunci si restul tai bucatele si bag in pungulita in congelator. A 2-a zi nu mai curat leguma respectiva ci folosesc din congelator. Si pt iarna tot asa fac. Toamna imi cumpar eu legumele la preturi rezonabile , le curat, le fac bucatele si le bag in pungi in congelator si astfel nu mai tb sa dau , de exp, 10 RON pe kg de dovlecel, ardei samd aduse nu se stie de unde .

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Dar tine ardeiul curd? Nu se fleoscaieste? (scuzati expresia )
Apropo....cam scumpa sunteti doamna, la vedere. Ia zi-ne ce mai fac printesele.

luna a saptea

Mergi la inceput

Mai stiti ceva de Ama.lia? M-a apucat cititul la odisee....pana se trezesc baietii mei.

Dandusa, cinspe mii de buchete de flori, ca mi-ai deschis ochii. Eu vreau sa ma inscriu la un curs de Inspector resurse umane care incepe la sfarsitul lui iulie si tot amanam. In seara asta merg sa ma inscriu, ca sa nu patesc ca tine...imi pare rau, apropo. Nu exista o alta varianta?

luna a saptea

Mergi la inceput

Sunt reduceri la Z? Ceva interesant?

luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

azi au anuntat reducere de 50%

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

apropo de cumparatul on-line...dar voi ati cumpara tzoale asa...fara sa le probati? sau pantofi...chiar si pe nr respectiv, poate nu vine turnat..mhhh??? cum faceti?

dianocica, de unde si in ce fel ai vazut de la adidas? pe site-ul oficial?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

apropo de cumparatul on-line...dar voi ati cumpara tzoale asa...fara sa le probati? sau pantofi...chiar si pe nr respectiv, poate nu vine turnat..mhhh??? cum faceti?

dianocica, de unde si in ce fel ai vazut de la adidas? pe site-ul oficial?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

pe quelle si pe laredoute. ii probez in magazin, stiu modelul si nr

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

buna ...dupa o mie de ani
in primul rind tuturor fulguletilor care au mai implinit o luna (eu nu am mai apucat sa-i felicit de citeva saptamini )
crina
antonia
georgia
isabel & stephanie
alin
ana maria
dacian
sofia

noi ieri ne-am intors din concediu ...am fost la nisipurile de aur si am venit incintata ...a fost o saptamina de vis ...fetelor le-a fost foarte bine ...ancuta a fost mult mai cumiinte de cit ma asteptam , nu mi-a fost deloc greu cu ea , a fost incintata de nisipul care ii aluneca printre degete , de valurile care ii veneau pe picioruse , de luminitele care se aprindeau seara ...de kiki ce sa va spun ...s-a bucurat de fiecare clipa ...e cea mai bronzata dintre toti desi a stat numai in apa , a incercat toate trambulinele , a savurat inghetate si clatite si a plins cu suspine ieri cind am plecat ...in masina ne-a spus ca o doare burtica si s-a culcat imediat ce am iesit din statiune ....de fapt era prea trista si nu vroia sa vada drumul de intoarcere ....acum asteptam si o vacanta la munte cind va putea vio

miine vom face in sfirsit vaccinul de 6 luni ,vaccin pe care l-am tot aminat din cauza scaunelor proaste pe care le avea bubu ...sper ca nu va avea reactii adverse ...am ramas pe lapte de soia si probabil saptamina viitoare vom merge la budimex pt testele de toleranta la lactoza

nu cred ca voi putea citi prea mult in urma dar voi incerca sa citesc macar paginile recente....acum s-a sculat mindra cea mica, bubu , si se jeleste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

deci in fata la z la 7? in feeria, orhideea sau pe calea victoriei?

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, ai facut vreo simulare pe site, cat e iti iese livraison-ul pana la Bucuresti ? aparte de pret...

Mergi la inceput