Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 21
roana spune:
Multumesc chris. de acum am sa stiu.
Eu merg spre casa si vb maine atunci, ca acasa nu am net.
va pup si o dupa amiaza racoroasa
alexandra_25 spune:
Buna fetili...vad ca deja ati luat-o pe visinata de aseara....asa ca azi va fi chef mare...!!!...
Multumim de aprecieri..
..si va invit sa vedeti "live" locurile de pe aici!
Marcela...felicitari pentru iubitul tau...poate veniti cu un premiu....cred ca te poate lamuri Adinazot....
Ktrinel...ai fost pe aici?cand?...mai vi?hai ca te duc la o tropotita de dragul vremurilor bune.....
A_deju....super tare cursul...
Dandusa...inscrie-te la concurs!!!!!Noi te sustinem!!!!
Asiza...unde esti?ce faceti?
Roxanica....hai mai zi-ne de voi!
Dianocica...
...sti pretul la caruciorul ala fain?
Ca sa dispara misterul va anunt ca azi mi-a venit CM...asa ca o las pe Dandusa sa se apuce de inca un BB si apoi eu....![]()
Ariadna....singurul lucru care vreau sa-l spun fara sa ma apuca sa despic firul in 4...ca nici una dintre noi nu ar face asa ceva...sa se bage in albumul tau si sa stearga pozele...chiar asa de rele nu suntem...au fost si sunt probleme cu pozele din yahoo...fara sa ai o certitudine nu este frumos sa ne acuzi!
Gata.....ma duc sa trag si eu o gura de visinata(nu asa de buna ca si a Dandusei...)...ca tare rau ma doare burta...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by Ralumat
[Intrebare: doar Miniblu aduce MaxiCosi in Romania? Ca eu l-as vrea pe ala cu isofix si nu am vazut la ei. Alta intrebare: intre Bebeconfort si MaxiCosi care firma credeti ca o fi mai buna? Barbatu-meu a decretat ieri ca vrea neaparat maxim de siguranta pentru fi-su, deci Isofix obligatoriu la fotoliul de masina, parintii mei il sustin si au donat deja 10 milioane, acum mai trebuie sa ma hotarasc eu ce model sa aleg.
Raluca, mami deDavid Calin (28.11.2006)
luna a saptea
eu doar la miniblu am gasit... in timisoara au avut acum 2 sapt maxi cosi cu isofix, ca l-am incercat eu pe masina mea... in cel mai rau caz, iti aduc la comanda, mie asa mi-au zis, ca nu0mi placea culoarea la ala ce-l aveau
si iseos si maxicosi sunt f bune si f sigure, iti poti lua linistita oricare din ele
eu cred ca o sa dau o tura prin ungaria, s-ar putea -adica sigur - sa gasesc mai ieftin
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Daca iti mai amintesti...cam cat costa?
Saru-mana tuturor pentru raspunsuri. Am intrat pe siteul maxi-cosi si mi-a placut ce am vazut pe acolo. Cel mai tare mi-a placut ca au si huse de vara, din prosop, pentru scaune, parca la 30 Euro. Dianocica, voi ati vazut la Miniblu? Sau si astea tot la comanda? Cand ies la plimbare, fac si eu o oprire la magazin.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)luna a saptea
carla2005 spune:
INTREBARE:copii vostri au picioarele drepte? Ca Alexuta le are cam strambe de la genunchi, imi e frica sa nu ramana cu picioarele strambe! Am vorbit cu pediatra si dabea vineri poate sa o vada si sa imi dea trimitere la un ortoped...pana atunci mi s-a pus pata pe problema asta!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
Yagmur spune:
Deci... am citit doar 4 si 1/2 pagini.. si nu cred ca mai am timp restu de X pag..... 

Am retinut ca Daniel de Laura papa bine (Luchitza baga la greu dimineata si seara 260 laptic) plus cate inca 100 dupa masa de fructe si inca 100 dupa legume.. si eu sint cam speriata... ce ziceti? il trec la cura?
Si tot citind am ajuns la postarea Dianocicai: deci... il las pe Luca cu voi cat stau la capitala
(eu merg la bebe cu baietii)... nu de alta, sa va saturati de el... 
Fug la treaba (azi omor un departament intreg, ptr ca ieri am lucrat de acasa: colegii mei au spart o teava de gaz si eu am tras belelele
)
Pupici de la mamica muncitoare
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
madaluta spune:
Aparem si noi dupa 3 zile de petreceri...vineri -botez, sambata -nunta, duminica -aniversare...de-abia imi revin..Am vazut k si voi ati petrecut pe-aici...bravo...Mai usor cu visinata pe caldurile astea...Haideti s-o dam pe bere rece...
ce ziceti?
Cred k de la calduri s-au incins si spiritele...
Si sa nu credeti k scapati asa usor..pleaca o profa..dar ramane alta
....Eu nu va spun nimic pe moment , dar notez toate greselutele, iar la sfarsit nu veti primi coronita...na! O sa vedeti voi...
Asaaaa.....
Noua tot nu ne-au iesit dintii, dar cred k or sa-mi iasa mie peri albi pana atunci...Vrea toata ziua in picioare, sa meraga...nu stiu cum sa il mai tin jos, sus, in pat, sub pat, in scaun, sub scaun( Inconul cu smulsul parului din cap)..k el vrea numai in picioare: una k deja sunt cocosata de-atatea aplecari si a doua k mi se pare prea repede pt sportul asta Voi ce ziceti?
M-a tentat si premergatorul pe care l-am primit la botez si am incercat sa il folosesc doar pe post de scaunel( se suspenda rotile), dar nu-l pasioneaza....tb sa il tin eu de manute...iar el chiuie nevoie mare....Nu l-am vazut niciodata mai fericit decat atunci cand merge
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
marcelac: de la Sibiu puteti cobori spre pitesti fie pe valea Oltului, fie pe Transfagarasan ( sunt rutele alese de noi pt concediul asta), dar cu cazarea nu stiuc e sa spun. Noi nu il vom lua pe darius si ne vom caza pe la pensiuni,fara rezervari prealabile, desi eu mi-as dori cu cortul...Sa vedem pana la urma, caci tocmai pe 21-21 e plecarea
Carla: si al meu e cracanat de la genunchi in jos, da asa sunt aproape toti copiii. M-am convins dupa ce am fost si la pediatru si la ortoped si la chirurg pediatru
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ce liniste...ati plecat toate sa neteziti calea?
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

dandusa
quote:
sarna'......,deacum tre' sa ma comport frumos...,sa ma votati...
da' poti?
mai mai..... iar ati baut aseara.... se vede!
intrebare: pot sa tin piureul cu carnita la congelator 2 zile? adica pt poimaine? ca maine ar tb sa ii dau ou.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
dandusa spune:
Carla,
fata mea pare ca are picioarele drepte...,uneori sta cu ele foarte intinse...,de obicei cind se enerveaza...,sau cind se plictiseste...,asa am observat si eu ca sint foarte drepte...Nu te ingrijora,pina sa mergi la doctor...Noi ,nu cred ca ne putem da seama asa usor...,pentru ca muschii gambelor nu sint dezvoltati...,asa ca oricum par ca sint un pic cracanati...Dr,stie cel mai bine...,cind mergeti la el?
Fetelor,ati folosit periuta de dinti?...cum reactioneaza bebe?...,eu nu reusesc sa-i perii nici un dintisor...,nu ma lasa sa-i bag periuta in gurita...,cum sa o pacalesc?...,imi apuca mina...,se uita sa vada ce am in mina...si apoi ma impinge...
Ce pasta de dinti ati cumparat?
Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
intrebare: pot sa tin piureul cu carnita la congelator 2 zile? adica pt poimaine? ca maine ar tb sa ii dau ou.
eu personal, nu l-as tine...
Mindrete de Crinuta