Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
roana spune:
salut fetelor,
Lipsesc si io o saptamana si pac...cand intru ce vad? iar va certati, dispar unele nervoase, altele isi spun parerea altele tac.
De multe ori si pe mine m-au ignorat pe aici unele...altele mi-au raspuns dar nu m-am atact deloc niciodata pentru ca asa e normal. sa fii interesant pentru unii si total neinteresant pentru altii. Si chiar nu am chef si timp sa imi bat capul cu astea...
Imi pare rau ca unele iau totul prea personal si se supara din te miri ce. fiecare face ce vrea, cum vrea. aici doar ne spunem parerea cerem sfaturi, etc.
Pot spune si eu ca atunci cand am zis ca dau lapte de vaca copilului toate ati satir pe mine, dar iaurt si branza de vaca e voie? ca multe altele au zis ca dau. dar nu conteaza. eu am intrebat pentru copilul meu si chair am ascultat
. si cred ca e mai bine. si multumesc pentru asta Dia si cine a mai adus argumente foarte pertinente. dar daca tot scriem pe un forum public trebuie sa ne asumam si faptul ca nu toti sunt de acord cu noi.
referitor la limba romana corect folosita, eu zic ca nu trebuie sa se faca caz de care e mai desteapta ca si care ca scrie mai corect romaneste. fiecare scrie cum poate. nu cred ca se accepta pe forum numai destepti ca Ariadna sau ca mine (doar sunt doctor in stiinte ce naiba?) Si nu cosnider ca e asta un criteriu de apreciere sau ba a unui frumist. in primul rand ca poate scrii cu copchilu in brate sau esti rupe de somn si esti mai incoerent. dar pb asta s-a rezolvat.
Noi suntem bine, Alex mult mai bine doar ca ii curge nasul. dar e un scump. zice mamamama si ma topesc, ma pupa cu toata gura si iar ma gat....deci totul bine.
Dandusaaaa, baga-te la concurs ca votul meu il ai....
Cam asta gagici, mi-am zis si io oful dupa ce pe 15 pagini v-ati tot ciondanit
.abea asteptam sa va citesc si ce vad?
va rog io(intentionat nu eu) hai sa nu mai fim asa "afectate" unele cu altele.
va pup
roana spune:
Am mancat la litere sau am inversat in mesajul anterior de numa
.
dar eram tare hotarata sa scriu ce simt si ma grabeam. sorry si sper sa intelegeti
Nu stiu sa editez.....ca o faceam ...![]()
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roana
Dandusaaaa, baga-te la concurs ca votul meu il ai....
sarna'...
...,deacum tre' sa ma comport frumos...,sa ma votati...Mindrete de Crinuta
Ralumat spune:
Eu in tura de la pranz, ca pana epuizez plimbare/mancare/curatenie, iar ma prinde miezul zilei. Doamne, multumesc ca e invatat copilul si doarme cu zgomot, pentru ca la noi zici ca se darama blocul. S-au vandut vreo 15 apartamente de pe scara (au primit unda verde chiriasii sa le cumpere pe nimic de la minister), iar acum toate se renoveaza, si bocane toti de o iei razna. abia astept anunturile, care probabil vor aparea in toamna. Pai cum nu, mai nene, cand au cumparat garsonierele cu maxim 5 mii si le vor vinde cu peste 50 de mii????? De ce sunt invidioasa, nu stiu. Ce-am avut si ce-am pierdut, dar asa sunt eu, ofticoasa, ca la unii le merge bine si mie deloc. Asta e alt subiect, pe care n-are rost sa-l detaliez aici. In fine.....
Intrebare: doar Miniblu aduce MaxiCosi in Romania? Ca eu l-as vrea pe ala cu isofix si nu am vazut la ei. Alta intrebare: intre Bebeconfort si MaxiCosi care firma credeti ca o fi mai buna? Barbatu-meu a decretat ieri ca vrea neaparat maxim de siguranta pentru fi-su, deci Isofix obligatoriu la fotoliul de masina, parintii mei il sustin si au donat deja 10 milioane, acum mai trebuie sa ma hotarasc eu ce model sa aleg.
Si hai sa zic eu azi
Meniul zilei:
6.00 - lapte
10.00 - o para, 3/4 de mar, 2-3 scafe de cereale amestecate cu suc de fructe de la nestle
14.00 - ardei umplut
( adica piure din ardei rosu fiert, orez fiert, piept de pui, rosie fiarta, amestecate cu o lingurita de iaurt)
18.00 - cereale Milupa cu mar si morcov
22.00 - lapte
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
dianocica spune:
ce liniste...ati plecat toate sa neteziti calea? ![]()
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
doradora spune:
quote:
Originally posted by roana
Am mancat la litere sau am inversat in mesajul anterior de numa.
dar eram tare hotarata sa scriu ce simt si ma grabeam. sorry si sper sa intelegeti
Nu stiu sa editez.....ca o faceam ...
sus,in dreptul numelui tau,deasupra mesajului postat, inainte de mesaje private(scris cu rosu), este un icon cu o foaie de hartie si cu un creion. asta e edit.
chris +
alexandra varsta alexandra
bebeii nostri
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
[Intrebare: doar Miniblu aduce MaxiCosi in Romania? Ca eu l-as vrea pe ala cu isofix si nu am vazut la ei. Alta intrebare: intre Bebeconfort si MaxiCosi care firma credeti ca o fi mai buna? Barbatu-meu a decretat ieri ca vrea neaparat maxim de siguranta pentru fi-su, deci Isofix obligatoriu la fotoliul de masina, parintii mei il sustin si au donat deja 10 milioane, acum mai trebuie sa ma hotarasc eu ce model sa aleg.
Raluca, mami deDavid Calin (28.11.2006)
luna a saptea
eu doar la miniblu am gasit... in timisoara au avut acum 2 sapt maxi cosi cu isofix, ca l-am incercat eu pe masina mea... in cel mai rau caz, iti aduc la comanda, mie asa mi-au zis, ca nu0mi placea culoarea la ala ce-l aveau
si iseos si maxicosi sunt f bune si f sigure, iti poti lua linistita oricare din ele
eu cred ca o sa dau o tura prin ungaria, s-ar putea -adica sigur - sa gasesc mai ieftin
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ce liniste...ati plecat toate sa neteziti calea?
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

...personal,ma rugam pentru o lume mai buna
...si apoi ma mai rugam sa n-o asculte pe Fatima...,nu vreau sa ploua miineeeeeeee
Mindrete de Crinuta
dianocica spune:
am descoperit una din cauzele supararii...e o liniutza maaare alba in dreapta sus. da' si cand o iesi...
daca o mai prind pe oana pe mess ii rup urechile...deci de la ea a invatat d toata porcariile...ntz ntz ntz..cum imi strica copilul...
ralumat da, doar sensiblu(pardon, miniblu). si d sta in el ( maxi cosi tobi e al nostru)muuult mai bine daca scaunul e pus in masina decat daca e in casa, pe podea. in casa statea prea in fata. de unde ma gandesc ca poate asta e si ideea. adica sunt gandite pt masina, si majoritatea au bancheta un pic inclinata in jos in spate, pt confortul pasagerilor, evident....ma gandesc, nu stiu ce sa zic.
mai aducea lyada dar cica nu mai aduc acum...
editez ca a ramas un post liber de dna profesoara (pfiu...) si cica deja avem aspiranti. 
diana si david 03.12.06
a_deju spune:
dianocica, editeaza repede, ca se-apuca lumea sa le injure pe tantile de la sensiblu ca de ce n-au scaune de masina .... :)))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"