Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Laura13

intrebare: pot sa tin piureul cu carnita la congelator 2 zile? adica pt poimaine? ca maine ar tb sa ii dau ou.

eu personal, nu l-as tine...

Mindrete de Crinuta

Eu cred ca daca nu e atins cu saliva, e ok. La urma urmei, nu congelam separat legume si carne? Sau cel putin, eu asa fac- portii pentru 3-4 zile de legume, iar carnita...cred ca am cam 7-8 portii de pui si cam tot atatea de vita.Cum la noi alternanta e de obicei pui-vita-galbenus, asta inseamna ca am rezerve de carne pentru vreo 20 de zile. Nu? Vreo profa de mate nu e pe aici sa-mi dea o linie, in caz ca am calculat gresit?

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Ralumat, portiile de carne le congelezi fierte deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Eu cred ca daca nu e atins cu saliva, e ok. La urma urmei, nu congelam separat legume si carne? Sau cel putin, eu asa fac- portii pentru 3-4 zile de legume, iar carnita...cred ca am cam 7-8 portii de pui si cam tot atatea de vita.Cum la noi alternanta e de obicei pui-vita-galbenus, asta inseamna ca am rezerve de carne pentru vreo 20 de zile. Nu? Vreo profa de mate nu e pe aici sa-mi dea o linie, in caz ca am calculat gresit?

eu nu congelez legumele...,doar vita,ficatul si puiul(crude)...,legumele le fierb zilnic,proaspete,descongelez carne sau ce este in ziua respectiva si gata supica...
din ce zice Laura ,am inteles ca supa este pregatita,adica totul mixat impreuna (carne si legume)si pastrat la congelator pentru doua zile...,eu,personal,nu as face asa...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

dandusa , ce fel de ficat folosesti? pui, vita, vitel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

roana-cu placere
dandusa-am vazut pasta de dinti pe raft la sensiblu si chiar m-am gandit la d mic, ca el foloseste; cum se cheama insa, trebuie sa ne zica dianocica

intrebare: si copiii vostri se apleaca in timpul mesei sa roada marginea castronului sau am eu o odrasla mai speciala?
am lasat-o cu manutele in mancare, si deci totul trebuie sapalat din cap pana in picioare dupa masa, inclusiv fata; a vrut lingurita-mai precis a luat-o din mana mea, bun, i-am dat ei una, deci suntem pe drumul cel bun; dar mancam castronul - i l-am luat din raza vizuala, nu a contat, s-a aplecat un pic mai mult si a inceput sa roada si sa linga scaunul de masa, pe unde sunt urme mai mult sau mai putin uscate ale manutelor bagate in prealabil in mancarica, asa ca am preferat sa o las cu marginea castronasului. mentionez ca nu sunt semne de dinti in curs de aparitie, gingia arata normal, iar comportamentul e neschimbat de vreo 3 saptamani incoace.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

chris80, si a mea face la fel...se infige in castron, desi il tin in mana, nu pe masa,...ca altfel ar fi compromisa mancarea...si tragem amandoua de el, in parte ...ca sa ii tin mainile ocupate, ii dau 2 linguritze cu care se joaca....iar eu basculez cu a 3-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

deci una rece una calda...... hai mai sariti cu pareri. deci am fiert legumele si carnita de vita (eu fac pt 2 zile si pt maine o tin la frigider, in mod normal), sunt pasate impreuna, dar maine ar tb sa ii dau ou. pana la urma, daca nu e bine sa le tin la congelator ii voi da si maine carnita de vita si poimaine ou. nu-i bai, nu?
chris , eu ma distrez cand povestesti, dar cred ca pt tine nu e chiar amuzant. dani isi mai baga manuta in papica, dar nu prea des. lingurita i-am dat, si i-am lut-o, pt ca eu fol lingurita de silicon si cand se prinde ce are in manuta se apuca sa o rontaie si nu mai am pe unde sa ii bag mancarea. dar de ros castronul......... pana acum nu a incercat, dar stii ce zicea ruxandra,ca fetitele sunt mai precoce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Laura, dar daca ii dai maine tot legume cu carne si poimaine ou ? crezi ca se intampla ceva? eu cred ca nu...si rezolvi treaba. data viitoare cand mai faci o sa previi stiind cand ai de dat oul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
[Intrebare: doar Miniblu aduce MaxiCosi in Romania? Ca eu l-as vrea pe ala cu isofix si nu am vazut la ei. Alta intrebare: intre Bebeconfort si MaxiCosi care firma credeti ca o fi mai buna? Barbatu-meu a decretat ieri ca vrea neaparat maxim de siguranta pentru fi-su, deci Isofix obligatoriu la fotoliul de masina, parintii mei il sustin si au donat deja 10 milioane, acum mai trebuie sa ma hotarasc eu ce model sa aleg.

luna a saptea

eu doar la miniblu am gasit... in timisoara au avut acum 2 sapt maxi cosi cu isofix, ca l-am incercat eu pe masina mea... in cel mai rau caz, iti aduc la comanda, mie asa mi-au zis, ca nu0mi placea culoarea la ala ce-l aveau
si iseos si maxicosi sunt f bune si f sigure, iti poti lua linistita oricare din ele
eu cred ca o sa dau o tura prin ungaria, s-ar putea -adica sigur - sa gasesc mai ieftin

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Daca iti mai amintesti...cam cat costa?

Saru-mana tuturor pentru raspunsuri. Am intrat pe siteul maxi-cosi si mi-a placut ce am vazut pe acolo. Cel mai tare mi-a placut ca au si huse de vara, din prosop, pentru scaune, parca la 30 Euro. Dianocica, voi ati vazut la Miniblu? Sau si astea tot la comanda? Cand ies la plimbare, fac si eu o oprire la magazin.

luna a saptea

o nimik toata... 14 mil

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

dandusa , ce fel de ficat folosesti? pui, vita, vitel?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

ficat de pui si vreau sa spun,ca-i place la nebunie...,maninca mai bine decit cu ou sau carne...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput