Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
Teutz spune:
Desiree, si eu tai orasul in doua ca sa ajung in Herastrau! Stau in Pantelimon si iau autobuzul 335 de la Piata Delfinului. Dar merita!!!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
Laura13 spune:
as profita eu........ dar exista TV!
asa ca ma duc langa celalalt barbat al meu, care face nani la greu. nu de alta dar maine e luni si iar o luam de la capat, singurei..... cu maraiala de rigoare!
somnic usor!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
desiree spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by desiree
bai, astea, herastroaicelor, ma ofticati cu picnicurile si bucatariile voastre ambulante, asa as veni si eu da mi-e tare greu sa vin pana acolo, ar insemna sa tai orasul in doua,ufff!
ita'...,pai si noi nu la fel?...,plus ca marti vine si Teutz...,ce-o fi asa greu sa pui papica in cosulet...,cosuletul in carut...si carutul in masina...si gata..., te bagi?...Hai s-o punem de un picnic pe cinste...,sa stii ca nu-i chiar asa greu pe cit pare...,masina ne lasa chiar acolo...,plus ca-i mult pina mergi o data...,ca apoi o sa vrei mereu...
Mindrete de Crinuta
ce masina ma poate duce pe mine de pe camil ressu, titan, direct acolo? carutzul meu cantareste o tona, copilul juma de tona..doar sa vin cu taxi..va anunt daca vin, oricum!
desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
Dia1609 spune:
bre, cu pepenele -fie el rosu, galben, verde sau orice alta culoare... mi-a atras atentia socrosenia ( care e pediatra) ca nu se da inainte de 1 an, ca poate strica rauuuu stomacelul, ca fermenteaza urat de tot
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
desiree spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Desiree, si eu tai orasul in doua ca sa ajung in Herastrau! Stau in Pantelimon si iau autobuzul 335 de la Piata Delfinului. Dar merita!!!
Teutzde
Poze Alexia
sunt convinsa ca merita! hai ca vedem !
desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
dandusa spune:
pai haideti fetelor...,doar este ziua lu' fimea...
,luati de beti,sarbatoriti cu mine...
,La multi ani si pentru Antonia si Georgia...,offf ce mai trece timpul asta,domne'...,miine ,poimiine se fac de liceu...
,cu machiaje,cu fustite,telefoane si baieti...,ce ne mai asteapta ,oare?Apoi bocim la "ia-ti mireasa ziua buna..."
,apoi nepotii...,offf,da doamne sa ne bucuram ,sanatosi de aceste momente minunate...,sa fie pace in lume...si ai nostri sanatosi...,restul...tine de noi sa fie asa cum ne dorim...,offff
"ia mai toarna un paharel...,sa ne inveselim nitel...
,asta seara-i seara mare...
"
Mindrete de Crinuta
dianocica spune:
alexandrooooooomama ce ma oftic....ce super poze...
iar e sweet dreams. hmmmm....o fi bine, o fi rau? astea or fi bis urile de final? [omulet care se scarpina in cap si se uita stanga dreapta]
aaaaaaa, alo, tanti educatoare dandusa...a...creca avem o problema...adica eu, nu dumneavoastra ....stiti, a...cred ca o sa iau o scutire pt sapt asta...stiti, trebuie sa plecam in excursie la bunici si...a...s ar putea sa nu venim la intalneala...da' promit ca aduc bilet scris de la mama....e bine tanti, e bine asa? [omulet ingrijorat]
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
dandusa spune:
quote:
Originally posted by desiree
ce masina ma poate duce pe mine de pe camil ressu, titan, direct acolo? carutzul meu cantareste o tona, copilul juma de tona..doar sa vin cu taxi..va anunt daca vin, oricum!
masina 335 ,o poti lua de la titan...,carutul nu-l cari in spate...,il ridici cind il urci in masina si cind il cobori...si gata...
Mindrete de Crinuta
dianocica spune:
quote:si sa nu cumva sa uitam de unde am plecat si sa ajungem soacre nesuferite, ca ma omor cu mana mea
Originally posted by dandusa
pai haideti fetelor...,doar este ziua lu' fimea...,luati de beti,sarbatoriti cu mine...
,La multi ani si pentru Antonia si Georgia...,offf ce mai trece timpul asta,domne'...,miine ,poimiine se fac de liceu...
,cu machiaje,cu fustite,telefoane si baieti...,ce ne mai asteapta ,oare?Apoi bocim la "ia-ti mireasa ziua buna..."
,apoi nepotii...,offf,da doamne sa ne bucuram ,sanatosi de aceste momente minunate...,sa fie pace in lume...si ai nostri sanatosi...,restul...tine de noi sa fie asa cum ne dorim...,offff
"ia mai toarna un paharel...,sa ne inveselim nitel...,asta seara-i seara mare...
"
gata, am ras trei pahare de visinata sutite de la soacra lu' dandusa, ma duc sa ma latesc cu glasu i duios pe fundal ca azi e ultima zi de festival si de maine, gata, iar amaratii aia de greieri...

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
Teutz spune:
Dianocica, nu e bine asaaaa! Pana il revad eu pe d mic live, se face d mare! Ah... sau ti-ai adus aminte ca marti e ziua lui d mic si nu vrei sa faci cinste? Hai, recunoaste, ca nu ma supar!![]()
Teutz
de
Poze Alexia