Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
aaaaaaa, alo, tanti educatoare dandusa...a...creca avem o problema...adica eu, nu dumneavoastra ....stiti, a...cred ca o sa iau o scutire pt sapt asta...stiti, trebuie sa plecam in excursie la bunici si...a...s ar putea sa nu venim la intalneala...da' promit ca aduc bilet scris de la mama....e bine tanti, e bine asa? [omulet ingrijorat]
..,pai un' ti-e capu'?...tu crezi ca-i normal sa aduci scutire in ultimul moment?...da' un' te crezi aici?...i-auzi la ea domne'...,unde mai pui ca mi-ai luat si paturica...,io' pe ce stau acuma'?...ha?...zi...,nu mai beli ochii la mine...,zi...Mindrete de Crinuta
fatima spune:
desiree, si noi avem aceeasi problema, cea cu dependenta de tz..cred ca toate mamicile care alapteaza se confrunta cu asa ceva..nu adoarme fara tz, si de aceea nici nu prea manaca altceva..eu una am tot incercat sa o adorm si altfel, adica doar cu suzeta , dar nu prea am rezistat plansetelor..s-a pus pe niste urlete, frate'..nici daca o bateam la fundu gol cu biciu' ud nu tipa asa..asa ca eu am renuntat..eu vreau sa o intarc prin nov-dec, ca intentionez sa ma duc la munca..(la alta munca..)..si voi vedea atunci ce metoda mai adopt..
in privinta diversificarii...perfect de acord..toate mamicile de pe forum sunt suficient de bine informate ca sa faca alegeri potrivite pt. bebeii lor..
alexandra, super faini sunteti...mi-ai facut pofta de-o plimbare..
a_deju, dianocica 

multumim de complimente..si ca orice cioara care-si lauda puiul: in plus, mai zice si "mama", dar nu pot sa o prind pe video, ca zice numai cand vrea ea..nu pot sa zic ca nu mi-s mandra de odrasla-mi..
..dar mi-a si scos peri albi....e nazdravana tare..ma munceste 24/24..scoate tot untu' din mine..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
Teutz spune:
Dandusa, toarna-mi si mie un paharel de visinata, ca merge dupa o ditamai inghetata!
Sa-ti traiasca printesita, manca-i-as dintisorii ei!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
marcelac spune:
mai dau si eu o tura, sa mai dau de veste, poveste
Ana a inceput sa accepte pireurile!!! 

uite asa, deodata, dupa ce vreme lunga le-a refuzat si mi le-a scuipat cu eleganta de cate ori reuseam sa ii infig ceva in gura. Dar de acum, gata! Am ajuns la 1 un sfert de borcan de piure la o masa!! SA NU ZICETI CA-I PUTIN CA O SA PLANG CU TOATE LACRIMILE MELE! Ca pana acum numa sucuri si eventual o lingura de cereale seara.
DRAGELE MELE, RAREORI V-AM CERUT EU CEVA... (e adevarat ca si rareori am ajutat cu ceva, dar nu va ganditi la asta acum) ... SI SIGUR NU M-AM CERTAT CU NIMENI NICIODATA ... VA ROG EU FRUMOS, CITITI AICI MAI JOS SI HEEEEELPUITZIMA SI PE MINE CUMVA PLEEEEEASE
Noi ne pregatim de vacanta! O sa plecam pe 5 din Cluj, si trebuie sa stam in sibiu pana pe 8, inca nu stim nici unde... nici nimic, doar ca vrem sa fim in Sibiu pentru ca filmuletul de animatie realizat de iubitul meu pentru lucrarea lui de diploma a fost selectat la Festivalul European de Animatie de la Sibiu, si deci vrem sa participam. BUUUUUN, toate pensiunile pe care le-am gasit sunt ocupate sau costa peste 1mil pe noapte... BUUUUUN, dupa asta, trebuie sa ajungem in Bucuresti pe 17, ca avem bilete la Rolling Stone si am zis ca intre timp sa ne facem un concediu.
Faza e foarte faina, pentru ca nu gasesc nici o cazare convenabila, nici loc de pus cortu... si unde mai pui ca in cort nu am priza sa bag robotu sa faca suc...
sa nu mai zic ca noi avem un VW Lupo, si pe 2 saptamani plec si cu carucior (imensitatea de Graco) asa ca imi mai incap 3 pampersi si 2 tricouri, ce vorbesc eu de robot sa faca suc...
!
Misto concediu ma asteapta, nu?
Daca stiti vreo magie care sa ma scoata din cosmaru asta, acum e momentul!
fatima spune:
..si mai terminati cu intalnelile astea, v-am zis ca pe mine ma roade invidia rau..io am un amarat de parc in fata blocului, cu un fir de iarba, doua lemne si trei plopi..ca ori ma iau de-un voodoo sa vina ploaia (cand ziceati? maine la ce ora?)..ori ma duc sa ma culc..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
dandusa spune:
daca aveti chef de cumparaturi...www.laredoute.fr/" target="_blank"> aici
Mindrete de Crinuta
marcelac spune:
Nici nu ma mir daca nu ati inteles nimic din mesajul de mai sus...
deci
daca stie cineva vreo pensiune, intr-unul din satele din apropierea sibiului, decenta si sub 1 mil pe noapte camera, pentru perioada 5-9 iulie va rog frumos sa imi trimiteti date aici sau pe PM.
La fel, daca stie cineva, locuri frumoase de vizitat intre Sibiu si Galati (se pare ca intre 12 si 14 vom fi in Tecuci) si mai stiti si pensiuni in aceleasi conditii ca si mai sus, astept cu interes sugestiile voastre.
Am deschis si subiect "ce sa vizitam in Romania" in incercarea de a gasi ceva solutii...
pup
Ariadna30 spune:
Am intrat sa anunt ca am sters numele copilului meu din lista. Puteti verifica, n-am facut alte modificari sau vreo gafa. Bineinteles ca am sters si albumul nostru din mail-ul comun. Cautand pozele noastre prin albumele colective, am avut din nou surpriza sa constat ca disparusera. Multumesc pt. ajutor.
Inteleg ca eu va sunt antipatica, dar ce aveti cu copilul meu?? Ce caracter trebuie sa ai incat sa comiti asemenea gest? (astea-s retorice, sa nu se inteleaga ca astept raspunsuri) Am eu o banuiala cum ca responsabila ar fi rautatea intruchipata a acestei sectiuni a forumului, dar, cum "hotu` neprins e negustor cinstit"....
a deju, Ktrinel, fie cum ziceti voi... Oricum, nu v-am purtat pica nici macar pt. o clipa.
Daca as fi prima care pleaca de aici, as crede ca e ceva in neregula cu mine; cum insa au existat n precedente, e clar pe unde se situeaza dereglarile... ![]()
Ktrinel spune:
marcelac, ce rau imi pare ca nu ne-am coordonat mai bine, ca uite, taica=meu (din sibiu) vine sapt viitoare aici .el v-ar fi putut ajuta ....s=o intrebam si pe Adinazot, ca ea e din Sibiu si mai stie ce misca pe acolo. Bafta si concediu placut!
Donia, exact asta vroiam si eu sa iti semnalez cu ceva zile in urma...am scapat de ragait...adica, acum o face singura (ca un om mare
)..cat am asteptat sa scap de faza asta!
si eu am sarbatorit prin munca...adica am facut mancare ...sa iti spun??? salata de boeuf, vinete si am incheiat cu clatite ...nu au iesit prea bune, nu pofti
...in rest liniste si pace, ca la Canada...a inceput festivalul de Jazz de la Montreal ..poate dam si noi o tura zilele viitoare...si festivalul de artificii...poate la anul ne faci o vizita in perioada asta...sunt multe atractii .
fatima , ce dulce e Eva ...ce-a mai crescut...dar pe tine cant te vedem ?
dandusa , ai cumparat vreodata de la ei? nu cred ca livreaza si la mine...pacat suna foarte interesant
Ktrinel spune:
alexandra, si eu am fost la Barsana !!!!! uitasem ca asa ii zice. foarte frumoase pozele de familie.