Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Alexandra,
superbe pozele cu voi...,foarte fericiti,sinteti trei frumosi...aaaa si peisajele ,minunate...
super...,parca este alta lume...,mai buna...,asa este?
Fatima,
Eva sta singura in picioare?...si merge ...,vaaaiii si face pa-pa...,vaaaiii,mor de dragul ei...,superrrrrr,felicitari pentru progrese...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!

va ca iar ne certam....... ei lasa ca va trece....
donia bad boys2. vad ca ti-a rasp dandusa. super filmul. cat despre baba nebuna.... nu imi dati apa la moara, numai cat o vad si ma apuca cheful sa ii dau vreo doua, niciodata nu am reactionat asa la fata unei persoane, asta ma dispera efectiv, azi am plecat de langa ea cand se incisese atmosfera, ca fara gluma, mai avem un pic si ii dadeam una. stateam si ma gandeam.... va creste dani, va face nazbatii si cred ca daca se va lua de el..... sa ne fereasca D-zeu ce poate iesi!
alexandra am vazut pozele cu mark......... super pustiul si peisajele la fel! bine.... mai tare pustiul decat peisajele!
fatima calc meu e de kk, dar am vazut-o pe eva facad pa-pa, e scumpica foc!
dandusa asa deci.... hranesti copii prin parc... pai hai mami si la iasi, ii dai tu sa pape lui dani ca pe mine incepe sa ma dispere, el ar manca saracul, dar atata da din maini si picioare ca nu mai reusesc sa ajung cu lingurita la gurita! e agitat.... tati ii spune "duracel"
dia 16 mil??????? pai pe mine m-ar da afara din casa si m-ar pune sa dorm in carut! dar daca va puteti permite..... bagati-va si luati ce e mai bun pt oana!
noi am fost azi in copou, cu surioara mea, cumnatelul meu si fetita lor, dani in brate la surioara mea, noi trei o fugaream pe stefi cu o farfurie zburatoare, ea alerga si radea de se prapadea, Dani radea in brate la Andrea de se scuturau sunculitele pe el. mi-ar fi palcut sa mai fie cineva sa ne filmeze.... ei, a fost unul din acele momente care bti se imprima in suflet. familia mea.
cam atat de la iasi..........a! m-am intalnit cu lorym si rianna in parc, rianna e mai bine, de cand a inceput tratamentul nu mai vomita deloc! erau bine amandoua, erau si cu iuly si nasii riannei. va pupa pe toate! si eu la fel!
a! dandusa...... pt crinuta si pt toti sarbatoritii zilei de azi. dar sa revenim la dandusa...... ne imbatam? cu visinata? hai ca eu am dormit 2h la pranz (de fapt toata familia, ca niciodata) sunt fresh!
p.s va rugam iertati eventuale greseli de ortografie, gramatica, literatura, etc

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bai.. super tare.. in revista baby pe iulie (hmm..da, nu m-am lasat de prostii de-astea :)) ) e un soi de supliment de la bonnisan, cu sfaturi ca sa supravietuiesti perioadei de colici, si ma rog, mai multe chestii, printre care si niste bule umoristice, ceva de genul "testeaza-te sa vezi daca esti in stare sa cresti un copchil"... sa vedeti urmatoarele:

1. goliti un pepene si faceti in mijloc o gaura de marimea unei mingi de golf. suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stanga la dreapta. dintr-o farfurie de supa (foarte plina) incercati "sa hraniti" pepenele (care e in miscare), jucandu-va de-a avionul cu lingurita. continuati exercitiul pana cand farfuria e pe jumatate goala, varsati restul..pe genunchii dvs.. bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! pentru a avea o idee despre ceea ce se va intampla cand va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, asezati o bucata de peste congelat in spatele televizorului si lasati-o acolo timp de o luna, sau doua...

2. repetati de cel putin 5 ori tot ceea ce spuneti.

3. nu sperai ca veti mai avea o masina curata si stralucitoareca in ziua cand ati cumparat-o. luati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord.. introduceti o moneda in casetofon (sau cd player)... sfaramati un pachet de biscuiti sau de ciocolata pe scaune.. in final, zgariati fiecare portiera cu un cui. perfect!!

4. (preferata mea) mergeti la supermarket insotit de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta, de preferinta. daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

5. recomandare: inainte de a face copii, vizitati-va prietenii care au deja. criticati din plin metoda lor de educatie, lipsa lor de rabdare sau de autoritate. permiteti-va sa le dati sfaturi asupra orei de culcare, lipsa bunelor maniere la masa, etc.. intr-un cuvant, ajutati-i sa-si rezolve problemele si, in acelasi timp, profitati bine de situatie: este ultima oara cand detineti solutiile corecte...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

lumeeeeeeeeeeeeeeee !!!
lumeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

bine am revenit si bine ca mi-am gasit timp sa va scriu !

aici is..pentru cine isi facea griji ca m-am muiat de caldura ! s-a racorit my ass ca la etaju 7 e la fel ca pe vremea caniculei

sunt chiauna..am fost la o nunta...mi-am chemat mama sa stea cu teroristul mic..si cred ca a doua oara nu mai vine :)...dupa 2 ore dupa ce am plecat m-am intors..m-a sunat mama in spume ca urla de atunci, ca o trage de bluzaca nu poate sa il adoarma pt ca vrea tz...copilul fiind mancat destul de bine..am venit..il dovedise pana la urma..dormea ca un ingeras in patutzul lui, oftand si cu lacrimi in ochi..concluzia: copilul meu e dependent de tz sa adoarma...asa ca am luat o decizie: de azi il adoarme tat-su seara, dupa tz de rigoare...in brate, in pat, pe jos, whatever necessary..important sa nu mai depinda de tz ca sa adoarma...sa nu ma intelegeti gresit: ador sa il alaptez, am lapte slava domnului, dar vreau sa incerc macar sa il invat putin independent, sa pot sa il mai las cu cineva vreodata si sa nu imi fac griji ca il voi gasi oftand si plangand...pana la urma cat timp il voi mai alapta? cateva luni..si apoi ce fac? in fine...se pare ca oricum si la mesele zilnice, Octavian prefera tz decat fructe,legume sau cereale, le mananca, dar nu se omoara cu cantitatile, papa ce papa, cere tz sa se sature,asa ca deocamdata diversificarea noastra e cu pasi de melc...

bai fetelor, iar va gasesc tensionate? io nu ma mai joc !miro, e logic ca nu suntem toate egale si la fel de simpatizate, pai unde erati cand tzipam io de una singura pe aci ca mi-e dor de odisee, ca parca acolo nu se faceau asa mari diferente intre noi, ca eram mai pasnice, mai unite, si o mare parte de "vina" pentru asa o atmosfera o purtai tu, a fost in mare parte meritul tau! daca acum nu se mai poate, asta e! NE ADAPTAM !la faza cu diversificarea, asta e o polemica fara capat, acesti copii ai nostri, toti, fara exceptie, mai mult ca sigur ca mai devreme sau mai tarziu vor manca si zahar,si biscuiti cu gluten ( m-ati omorat cu glutenu, nici nu stiam ca exista pana sa citesc pe forum), vor gusta si un danonino cu fructe yamm yamm,,dar momentul cand incep difera...de la mamica la mamica..tindem sa exageram uneori din prea multa dragoste pt ei, si atunci le blamam pe mamicile care, in conceptia noastra fac greseli...hai te rog, ia lucrurile asa cum sunt, sunt convinsa ca ceea ce facem este ca ei sa fie bine hraniti si sa creasca armonios...sper sa nu ne parasesti, tu esti o fire bataioasa de felul tau!

fatima, m-ai omorat cu filmuletzele tale, e superba eva!

ariadna, zau ca esti prea serioasa, nu ca iau eu apararea cuiva, eu ma abtineam sa iti zic ceva ca nu prea stiam cum sa o fac ca sa nu te simti deranjata de remarcile mele, dar zau ca nu a fost nimic cu rautate facut la adresa ta..dar nu mai oferi motive de "misto", fii naturala asa cum spui tu ca esti cu alte persoane de pe net si ai sa vezi ca o sa ai mai mult de castigat!

bai, astea, herastroaicelor, ma ofticati cu picnicurile si bucatariile voastre ambulante, asa as veni si eu da mi-e tare greu sa vin pana acolo, ar insemna sa tai orasul in doua,ufff!

editez pentru ca am pus o virgula inainte de "si" si nu se mai intelegea nimic
desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Fatima, cat de dulce este Eva!!! Mooor... imi vine sa o mananc! Cum se ridica singurica in picioruse si cum face ea pa-pa!
Alexandra, m-ai bagat in boala cu pozele alea! Ce peisaje, ce locuri superbe! Iar Mark a crescut, scumpul de el, vad ca are deja succes la fete, dar nici nu ma mir, la ce barbatel bine e! Sunteti foarte frumosi cu totii!
A_deju, super bulele umoristice!
Ktrinel, n-am putut sa facem poze cand pregateam masa, pentru ca eram amandoua cu mainile pline de zeama de la piersici si caise!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia f fain caruciorul. il stiu, l am vazut si eu pe un gri bleu f misto. noi cautam insa ceva care sa incapa in masina fara sa ocupe un loc intreg, pt plimbari in afara orasului...ala vechiu' e super, tine copilu' perfect si are o gramada de gadgeturi, chiar daca nu arata beton, adica cu 3 roti . dar ocpa muuult prea mult loc in masina. maine cred ca dau o fuga sa vad cat se pliaza asta micu', si cum arata d in el. e vreo 4 mil. sa vedem...
ralumat or fi ele toate vitaminele in coaja (nu ca n ar fi si in fruct,,,,) da' coaja aia mai are sirol de protectie a fructului. adica mai filtreaza din chimicale. care raman, deci....fix intr insa....(era o vorba tare, fara legatura...si cu dansa intr insa si cu sufletu n ceruri nu se poate )
donia apropo de duminica la 8, duminica la 8 mi am adus aminte total offtopic de 1 banc:
un nene isi ia un tablou.
cu ce e nene tabloul asta?
cu lupi.
in fund sa ma pupi. hi, hi. vezi, asa poti sa faci misto de toti musafirii tai...
cu lupi. in fund sa ma pupi. cu lupi. in fund sa ma pupi. ajunge la nevasta.
nevasta uite ce tablou am luat.
mda, cu lupi.
sa ma pupi in fund

quote:
Asa ca, va puteti declara victorioase : ati scapat de mine si de mesajele mele. Probabil, voi mai urmari evolutia catorva fulguleti care-mi sunt dragi, dar cam atat. Daca o sa mai am ceva de zis cuiva, o voi face in privat.
drum bun, cale batuta!

fac o pauza sa ingioi za moment si sa mai ascult niste marilyn manson la geam si revin

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

fac o pauza sa ingioi za moment si sa mai ascult niste marilyn manson la geam si revin

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

mi-a luat aproape un min sa ma prind ce vroiai sa zici.... visinata bat-o vina, dar nu ca am baut prea mult..... ci din cauza asteptarii..... dandusa numai s-a laudat ca ne da..... ne tine pe USCAT!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by desiree

bai, astea, herastroaicelor, ma ofticati cu picnicurile si bucatariile voastre ambulante, asa as veni si eu da mi-e tare greu sa vin pana acolo, ar insemna sa tai orasul in doua,ufff!

ita'...,pai si noi nu la fel?...,plus ca marti vine si Teutz...,ce-o fi asa greu sa pui papica in cosulet...,cosuletul in carut...si carutul in masina...si gata..., te bagi?...Hai s-o punem de un picnic pe cinste...,sa stii ca nu-i chiar asa greu pe cit pare...,masina ne lasa chiar acolo...,plus ca-i mult pina mergi o data...,ca apoi o sa vrei mereu...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

referitor la pepene galben am placerea sa va spun ca Octavian de cateva zile mananca supa de legume indulcita cu zeama de pepene galben si dimineata la fructe, 2 felii bengoase de pepene galben date la blender impreuna cu celelalte fructe..ii place la nebunie si pentru mine asta inseamna ca ia cateva linguritze bune de legume...o noua metoda de schimbare a gustului supei, cu mar nu am avut succes decat 2 zile...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mda. racorit cu roace tari. vad ca lumea cam trage chiulul. dandusa a lasat o moale cu bautura , pe laura o banuiesc ca se duce sa profite de sotul odihnit asa ca nu mi ramane decat sa ma retrag in dormitorul conjugal sa ascult linistita restul concertului. daca, evident, nu apareti la interval la refresh

acum e sweet dreams

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput