Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
fatima spune:
nu stiu ce-am facut..adineauri mergea..mai incerc..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
alexandra_25 spune:
Am aparut si eu....am apucat sa citesc tot dar nu am timp sa va raspund!
Ktrinel.....am jucat si pentru tine...i-auzi ai fost la nunta de moroseni...wow...
Dianocica...m-ai bagat in boala cu caruciorul ala...super tare....cat costa????
La nunta a fost fain...am stat pana la 3 dimineata,Mark a ramas cu bunicii...!
Azi am fost iar intr-un loc tare drag mie...am vrut sa-l duc si pe Mark...am facut multe poze si daca aveti chef le puteti viziona aici
Astazi Mark s-a lipicit de o fetita...a fost total...a zarit-o si a inceput sa rada si cu manuta ii facea sa vina la el...o sa vedeti si pozele cu Mark care flirtra....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi
Donia spune:
Vaaai fatima, ce draguta e Eva facand pa-pa! Nu-mi vine sa cred, astia-s bebelusii nostri? Nou-nascutii nostri???
alexandra, pozele astea le-ai pus special pentru mine, nu?
Ce peisagii, ce minunatii! Si Alex s-a lipit
, ce ochi dulci ii facea fetitei...
Ktrinel, cum sarbatoresti? Eu, prin munca... mai tarziu poate imi castig dreptul sa ma duc in parc
, ca la prima tura a evadat sotul.
Am uitat sa-ti spun ca si Cristi respecta programul fulguletilor la nap-uri: 30 min, vreo 2 ore, 30 min.
Si ma mai gandeam la tine azi cand Cristi a ragait sanatos dupa ce a supt, fara sa-l mai bat pe spate. Mai stii ca intrebasei tu mai demult cand se va intampla asta? La Julia cum e?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
fatima spune:
hai ca am reusit...
..in sfarsit..
lipa-lipa
lipa-lipa2
narcisista..cu buf-buf la final
copacel
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
a_deju spune:
ariadna... sincer, habar nu am ce te-a suparat asa tare, si la ora asta..mi-e asa de leneeeeeeee sa caut in urma.... banuiesc ca e faza cand am corectat-o pe dandusa??? ma rog, mie mi s-a parut amuzanta toata SITUATIA, la fel cum am mai spus, nu am facut misto de nimeni, nu am ironizat nimic (..mai mult decat propria persoana..pt ca mai mult nici nu mi-as permite..) iar daca vrei copyright pt a cu caciulita, cu mare placere, ca sa mor daca stiu cum se face :)) in rest... chiar nu era motiv de suparare, cu atat mai putin de retragere de ambasade... si la modul cel mai sincer, daca as avea ceva cu tine, sau cu oricine, sau cu toata lumea, nu as ezita sa o spun clar si raspicat (in sensul ca nu m-ar apuca deodata subtilitatile...vezi si cazul porumbita)...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by fatima
hai ca am reusit.....in sfarsit..
lipa-lipa
lipa-lipa2
copacel
fatimade
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
nu merg decat lipa lipa 2 si copacel... dar fac toti banii :)))) e super cool eva :)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
vazut si poze cu mark, un cavaler bine :) frumooooooooosss si blooooond :)) mor de drag :) bine... tre' sa recunosc ca in momentu' in care s-a deschis aia in care tragea din bibele de lapte mi-a venit sa scot instant laptopu' din priza (de ciuda, evident....),da' noroc ca mi-a trecut repede, si bine-a facut, ca altfel ratam mandrete de flacau :)
fatima spune:
hai ca mai prestez o data..
si
lipa-lipa
daca nu, cand intrati pe oricare dintre cele care se vad, le vedeti pe toate in dreapta sus..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
Ce-i usssaaa asta, domnule?
nu pot sa-ti spun decit atit: ia filmul"Bad boys 2" si ai sa intelegi...
te vei indragosti de Will Smith,asa cum am facut si eu...,dar iti va trece repede...
cea mai tare comedie ,pe care am vazut-o eu...,plus ca a jucat si Will,sexosu'
...Mindrete de Crinuta