Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
Ktrinel spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Iar despre premergator- nu ca as fi pro/contra, pur si simplu nu am nici o parere inca: credeti ca noi, astea care am fost puse in premergator, nu stim sa mergem corect????? Ca doar premergatorul e la moda in Romania de o groaza de generatii. Iar dintre toti cunoscutii de aceeasi varsta cu mine care au stat in premergator, nu am auzit niciunul care sa fi avut nevoie de ortoped ca sa mearga corect.
Raluca, mami deDavid Calin (28.11.2006)
luna a saptea
exact asta vroiam sa va spun si eu...nu sunt nici pro nici contra, nu m-a convins nici o parte...partea cu accdidentele, pardon, da asta m-a convins..dar restul...ce, ca merge un pic copilul pe varfuri la inceput...bine, dar ati mai vazut unul mergand pe varfuri la 10 ani?? eu parca nu...acuma, studii se fac la greu, ca deh, au si savantii o paine de mancat ...dar sa nu fim mai catolici decat Papa...eu nu am premergator, as putea imprumuta, dar mi-e ca Julia o sa mearga repede singurica si nu va mai fi nevoie...da parca tot as pune-o odata de curiozitate..
...si pt 10 min ale mele de frumusete roxanica, ce mai zici? dianarus, cum mai sunteti cu otita?
asiza, ai plecat la sloboslobo...??
Ariadna30 spune:
Hmz....deci daca mesajele nu au o doza de prostie..pardon, prosteala....nu-s interesante. Pun pariu ca pe ale aelitei le citesti pe nerasuflate, Ktrinel, nu-i asa?
(n-am nimic cu ea, doar ca de f. multe ori m-au obosit mesajele ei ![]()
Au fost si zile in care mesajele mele au avut o nota vesela; eu n-am observat sa fi fost citite cu mai mult interes. De fapt, nu mesajele mele reprezinta adevarata problema, nu? Aici e vb. de antipatie. Apropo, esti singura persoana care afirma ca nu are rabdare sa-mi citeasca mesajele/frazele, etc. (nu ma refer doar la acest forum, ca sunt sigura ca imediat ar mai sari cateva care sa-ti tina isonul).
Ce sa zic...n-am mai intalnit nicaieri atatea femei inteligente la un loc; plus optimism, veselie, glume bune...
Si apoi, dupa modul in care am fost intampinata aici, nu stiu cui as putea sa ma adresez..debordand de voie buna.
Pot da "citate" intregi din conversatiile mele cu alte persoane cunoscute tot pe internet, nu seamana absolut deloc cu ceea ce se intampla aici. Si sa nu-mi spuneti ca eu is nesuferita, etc...ca am vazut cum va atacati intre voi si atunci cand lipsesc.
Asa ca, va puteti declara victorioase : ati scapat de mine si de mesajele mele. Probabil, voi mai urmari evolutia catorva fulguleti care-mi sunt dragi, dar cam atat. Daca o sa mai am ceva de zis cuiva, o voi face in privat. Si asa nu prestez prea des.....totusi, imi pare rau pt. timpul pierdut aici; puteam sa fac lucruri mult mai utile in acele ore. Ca sa nu mai pomenesc de mesajele adresate anumitor persoane, care n-au catadicsit sa-mi adreseze macar un cuvant....la frazele lungi pe care le scriam. Evident, era vb. de bebelusi....rareori de alte chestiuni. Cand voi afla cum, o sa-mi sterg copilul de pe lista...ca nu vreau sa cer nimanui vreo favoare. Na, chefuri placute in continuare! Daca n-o sa aveti subiecte, mai adaug eu cate un mesaj din cand in cand...cu corecturile de rigoare. ![]()
Ktrinel spune:
ariadna, unde am pomenit eu cuvantul prosteala, prostie
, asta e imaginea noastra in ochii tai...si in plus am specificat "cateodata" nu te pot citi., nu mereu...de ce generalizezi?? chiar te citesc, dar nu pot sa nu observ cateodata ca esti foarte minutioasa ..lucru care nu ma caracterizeaza , recunosc...
nu fii atat de sigura ca sunt singura persoana care nu iti poate citi mesajele, eu am spus-o, altii poate doar o gandesc, sunt sigura ca nici pe ale mele nu le citeste toata lumea mereu...dar nu am facut un caz din asta.
nu stiu ce iti veni cu aelita. se poate sa nu o fi citit nci pe ea integral alte dati, nu am pretentia ca citesc fiecare cuvintel, ...
eu chiar vroiam sa fim mai destinse, mai vesele...e interzis? nu stiam, ca trebuie mereu sa imi prezint batista si unghiiile taiate si sa pun mainile la spate...e rau sa vrei sa fii vesel in ziua de azi? nu vezi alte discutii unde duc? nu ne putem aduna 2 cu 3 sa fim de acord...acuma nici discutii sterile , inodore si insipide nu as vrea sa avem...dar nici la staif mereu.
imi pare f rau ca te-ai suparat.
quote:
Originally posted by Ariadna30
Hmz....deci daca mesajele nu au o doza de prostie..pardon, prosteala....nu-s interesante. Pun pariu ca pe ale aelitei le citesti pe nerasuflate, Ktrinel, nu-i asa?(n-am nimic cu ea, doar ca de f. multe ori m-au obosit mesajele ei
Au fost si zile in care mesajele mele au avut o nota vesela; eu n-am observat sa fi fost citite cu mai mult interes. De fapt, nu mesajele mele reprezinta adevarata problema, nu? Aici e vb. de antipatie. Apropo, esti singura persoana care afirma ca nu are rabdare sa-mi citeasca mesajele/frazele, etc. (nu ma refer doar la acest forum, ca sunt sigura ca imediat ar mai sari cateva care sa-ti tina isonul).
Ce sa zic...n-am mai intalnit nicaieri atatea femei inteligente la un loc; plus optimism, veselie, glume bune...Si apoi, dupa modul in care am fost intampinata aici, nu stiu cui as putea sa ma adresez..debordand de voie buna.
Pot da "citate" intregi din conversatiile mele cu alte persoane cunoscute tot pe internet, nu seamana absolut deloc cu ceea ce se intampla aici. Si sa nu-mi spuneti ca eu is nesuferita, etc...ca am vazut cum va atacati intre voi si atunci cand lipsesc.
Asa ca, va puteti declara victorioase : ati scapat de mine si de mesajele mele. Probabil, voi mai urmari evolutia catorva fulguleti care-mi sunt dragi, dar cam atat. Daca o sa mai am ceva de zis cuiva, o voi face in privat. Si asa nu prestez prea des.....totusi, imi pare rau pt. timpul pierdut aici; puteam sa fac lucruri mult mai utile in acele ore. Ca sa nu mai pomenesc de mesajele adresate anumitor persoane, care n-au catadicsit sa-mi adreseze macar un cuvant....la frazele lungi pe care le scriam. Evident, era vb. de bebelusi....rareori de alte chestiuni. Cand voi afla cum, o sa-mi sterg copilul de pe lista...ca nu vreau sa cer nimanui vreo favoare. Na, chefuri placute in continuare! Daca n-o sa aveti subiecte, mai adaug eu cate un mesaj din cand in cand...cu corecturile de rigoare.
Bogdan Andrei (29.11.2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Dia1609
ia uitati-l www.buzz.quinny.com/" target="_blank"> aici ... da' nu va dati seama ce si cum pana nu-l incercati
adevarul este ca-i belea...,dar 16 mil...,zau...,parca nu merita...,ce naiba stie sa faca la banii astia?
se lasa spatarul de tot?se stringe umbrela?are husa de picioare,ceva?...pentru anotimp mai rece?...sau este doar de vara si gata?...Macar daca il iei,sa il poti folosi si la al doilea copil...si daca bebe nu sta in fundulet...,cum ai sa faci?...
Si mie imi plac carucioarele...si parca m-am plictisit de asta...,dar n-as da 16 mil,pe mertzan,pentru simplu motiv,ca s-ar putea sa ma plictisesc si de el...si poate intr-o zi cu soare...,se plictiseste si Claudiu al meu de ele si mi le arunca pe toate...
,sau pe mine...
Mindrete de Crinuta
nu se strange umbrela ca io nu le suport pe alea.. se pliaza dintr-un buton de la maner, se lasa jos... si se deschide singur cand il butonezi, nu trebe sa tragi de el si sa-l deschizi mecanic... are el nush ce mecanismu lu' peste care-l deschide..
are huse de ploaie, de vant, de tantari, de iarna, etc... are 5 pozitii la spatar si cand sta pe spate oana statea ca un boier (really, du-te neaparat sa probezi unul ca sa vezi despre ce vorbesc, ca nici mie nu mi se parea nu stiu ce pana n-am pus-o pe oana in el), in pozitia in fund oana sta beton, materialul nu e din ala de fas, culori nu mai zic,... aaaa si ce mi-a placut maxim, cand se plictiseste copilul (la oana cam des
da, merge folosit si la bb2, ca poti sa-i cumperi separat landou, dar eu sincer nu-s adepta landoului, l-as folosi linistita asa, ca se face complet drept cand e pe spate, eu asa am folosit si caruciorul de acuma (graco)pt oana de la 5 zile ... si mai are o gentuta care se ataseaza jos in care poti sa cari diverse, mai ales ca are marele dezavantaj ca nu are cos, dar cu gentuta aia cam rezolvi totul
ktrinel, de acord cu tine, cand cautam carucior, nici nu l-am luat in calcul, tocmai pt ca nu-mi placeau asea asa futuriste... naiba m-a pus sa-l probez cu copilul in el ca sa-mi plece mintile aiurea si sa n-am stare
si acuma serios, mergeti sa-l probati numai de curiozitate ca sa vedeti cum e si o sa intelegeti despre ce vorbesc...
oricum, am dezlegare sa-l cumpar daca il vand pe asta din dotare, care fie vorba intre noi e ca nou... sper sa reusesc, ca e travel system, si numai bine ca Oana nu mai incape in cosulet si oriucum luam alt scaun de masina
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
doradora spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Bogdan Andrei (29.11.2006)
sa iti traduc: se cheama ,,ignore", asa cum am stabilit la un moment-dat referitor la tine. cine vrea sa iti raspunda, e liber sa o faca, iar celelalte ,,cateva" probabil ca fac acelasi lucru ca si mine, adica trec de obicei peste postarile tale.
chris +
alexandra varsta alexandra
bebeii nostri
Teutz spune:
Adinazot, Ariadna, multumim pentru aprecieri!
Dia, super carutul! Dar si 16 milioane… scump, nene, scump!
Dianocica, super de super si carutul tau! Sper ca nu e tot 16 milioane!![]()
Ktrinel, cand iesim in parc stiu ca o gasesc pe Dandusa cu jumatate de bucatarie (poate un sfert totusi) desfasurata pe banca, ii pregateste masa Crinutei.
Asa s-a intamplat in ultimele trei zile. Bineinteles ca Alexia a inceput sa baleasca, deh, ii era pofta, asa ca Dandusa ii dadea o lingurita Crinutei, o lingurita Alexiei. Sa o vezi pe Crinuta ce da din picioruse si din manute cand o vede pe Dana ca-i da si Alexiei sa pape! Se enerveaza, dom'le! E mancarea ei! Chestia e ca fetele mananca foarte bine in parc. Azi o sa-i fac si eu mancarica afara, sa nu-i mai haleasca mancarea fetei.
Am fugit in parc! O zi buna tuturor!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
Ktrinel spune:
Dia, trecand peste look=ul futurist, imi place cum suna, dar sper sa nu ma puna necuratul sa il incerc si sa ma indragostesc si eu
...bine ca m-ai pus in garda.![]()
teutz, ce frumos e la picnic la voi...sa puneti si poze cu dandusa razuind maru'...![]()
Donia spune:
dandusa, ce frumos ti-ai facut tu timp sa-mi raspunzi pas cu pas, multumesc... desi m-am speriat putin inainte sa citesc
, ma gandeam mama, ce prostii am scris de ma corecteaza dandusa cu rosu, ca la scoala, s-a molipsit si ea
pentru Crinuta, ce repede a trecut timpul, incredibil ca are 8 luni! Eu tot pe la 4-5 luni ii vad pe fulguletii nostri...
dianocica si Dia, multumesc pentru zeama de carne
, buna mai e! Trebuie sa caut si eu explicatii mai amanuntite pe undeva, ca vreau sa stiu despre ce toxine vorbim, eu am nevoie sa despic firu-n paispe ca sa ma lamuresc bine de tot.
Laura, jap, jap, ti-ai revenit?
Daca da, mergi cu jap, jap din partea mea si la baba nebuna!
danutz, citeam ieri de 90% ai lui Rares, asta inseamna ca e avansat, Cristi cade in nas sau pe laturi in 99% din cazuri. Nu-mi fac griji, ca si Roxana a stat in fund pe la 7 luni, dar ma amuza ca acum ma gandesc la voi de cate ori il pun pe Cristi in fundulet.
Nu are sens olita, crede-ma, daca tot vrei sa incepi mai devreme fa-o dupa vreun an si jumatate.
Ce-i usssaaa asta, domnule?
Dorsilia, citeam de solutia contra aftelor si am vrut sa iti spun ca aici se cam evita anesteticul atat la adulti cat si la copii pentru ca pot sa-si muste limba si obrazul, din cauza ca nu le mai simt prea bine. Iar cand se foloseste anestetic la dentist, copiilor li se recomanda cu putere sa nu manance 2 ore tot din acelasi motiv. Aveti grija si voi.
asizaaaa! Ajutor, nu pleca inca! Spune-mi te rog, daca stii, caruciorul tau incape in portbagaj la Dacia Logan? Ca avem carucioare identice si in Romania o sa ma folosesc de Dacia Logan.
O sa revin, mai fac o tura de curatenie.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
fatima spune:
hai ca umpluserati iar 10 pagini tot plangandu-va ca nu e nimeni pe aici in week-end, ca iar ma lua ameteala, ca iar n-am timp sa citesc..
noi am fost la tara, asa cum mergem in fiecare sfarsit de saptamana..maimutzica e fascinata de pui, pisici, dar mai ales catei..daca n-am fi atenti, le-ar baga manutele in gura..
incercare
pa-pa
editez, c-am mancat o litera si se intelege altceva..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
fatima spune:
A MERS!!..nu-mi vine sa cred..mai am vreo 2, dar mai dureaza pana le incarc..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)