Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

pt afte este la farmacie o solutie cu valabilitate de 72 de ore, continand glicerina, stamicin, anestezina, vitamina A si vitamina E. Se badijoneaza gurita de vreo 3-4 ori pe zi cu varful degetului mic invelit in compresa sterila si inmuiat din belsug in solutie. Efect garantat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Dorsilia, multumesc. Cand ai timp, descrie, te rog, in 2-3 cuvinte cum arata aftele; banuiesc ca la Andrei e vb. de altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

pt afte este la farmacie o solutie cu valabilitate de 72 de ore, continand glicerina, stamicin, anestezina, vitamina A si vitamina E. Se badijoneaza gurita de vreo 3-4 ori pe zi cu varful degetului mic invelit in compresa sterila si inmuiat din belsug in solutie. Efect garantat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

dandusa, nu cred ca mai e cazul sa dau explicatii, nu?

Se pare ca e vb. de defectiuni tehnice....

Bogdan Andrei (29.11.2006)

nu trebuie sa dai explicatii,draga mea...
esti prea serioasa!!!...mai rizi si tu...,fii mai optimista..,ti-am mai zis acum o perioada de timp...,mai lasa si tu putin de la tine...Nu te cunosc eu ...,dar tie chiar ti se potriveste nick-ul asta "doamna profa"...,zauuu...,esti foarte exigenta si prea calculata...,viata nu este chiar asa...,sint mult mai placute momentele in care faci totul la intimplare si nu pentru ca asa trebuie sa fie...,serios...,bucura-te de viata mai mult...si lasa momentele cu critici deoparte...,ca sintem si noi oameni...si gresim...,chiar si tu...,da,da...,am vazut sincer vorbind si la tine greseli ,chiar in penultimul mesaj...,greseli care ies usor in evidenta...,dar ce conteaza...?...eu am inteles sensul cuvintelor si altceva chiar nu ma intereseaza...,ca-i virgula ca nu este...,pielea mea...,nu toti sintem facuti de aceeasi mama si nu toti sintem la fel de inteligenti...,sau poate unele dintre noi...,chiar n-au chef/timp sa stea sa reciteasca mesajul,cautind greselile...,hai sa fim serioase...
Si ,ma rog...,"chefurile" de pe aici,ce au in neregula?!?Data viitoare alatura-te si tu la o dusca de visinata...si ai sa vezi ce dulce este viata...Mai facem si noi haz...,viata este frumoasa...,n-ar fi pacat sa tecem prin ea...,asa fara distractie si voie buna?...

Si dupa cum ziceam...,azi sarbatoresc 8 lunisoare de viata ale printesei mele,scumpe...,am motiv de chef asa ca am sa chefuiesc...,cine mai vrea cine mai doreste visinata...,haideti repejor cu paharele..."Hai sa bem un paharele,sa ne inveselim nitel...,asta seara-i seara mare...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

si eu ca dianocica, vad ca ne-a apucat deodata .. pasiunea pt carucioare (altele decat cele din dotare ) .. am fost ieri la miniblu cu o prietena care vroia sa-si schimbe caruciorul... eu cu oana cu caruciorul, ea cu fetita in brate... fetita ei a adormit si am luat-o pe oana in brate si pe a ei am pus-o in caruciorul nostru... si asa a inceput... am pus-o pe oana in locul fetitei ei in diverse carucioare, sa-si dea seama ce si cum... si am pus-o si in quinny buzz ... bai, nebunie, ce bine statea, ce comfortabil ear... si cum arata... sunt inebunita de-a dreptu', si-l vreau! si asta n-ar fi o problema daca nu ar costa 16 milioane! da-l vreau tare... nu degeaba imi zicea o prietena ca e mertzanul carucioarelor... nu mi s-a parut nu stiu ce asa uitandu-ma la el... dar cand am pus copilul in el si am dat o tura prin magazin, am inebunit... zau ca nu seamana cu nimic (si eu n-am o gioarsa de carucior) ... deci daca mergeti pe la miniblu nu ratati ocazia si puneti copilul in quinny buzz ca n-ati mai vazut asa ceva... ce numai eu sa-l vreau?
ia uitati-l www.buzz.quinny.com/" target="_blank"> aici ... da' nu va dati seama ce si cum pana nu-l incercati

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

si eu ca dianocica, vad ca ne-a apucat deodata .. pasiunea pt carucioare (altele decat cele din dotare ) .. am fost ieri la miniblu cu o prietena care vroia sa-si schimbe caruciorul... eu cu oana cu caruciorul, ea cu fetita in brate... fetita ei a adormit si am luat-o pe oana in brate si pe a ei am pus-o in caruciorul nostru... si asa a inceput... am pus-o pe oana in locul fetitei ei in diverse carucioare, sa-si dea seama ce si cum... si am pus-o si in quinny buzz ... bai, nebunie, ce bine statea, ce comfortabil ear... si cum arata... sunt inebunita de-a dreptu', si-l vreau! si asta n-ar fi o problema daca nu ar costa 16 milioane! da-l vreau tare... nu degeaba imi zicea o prietena ca e mertzanul carucioarelor... nu mi s-a parut nu stiu ce asa uitandu-ma la el... dar cand am pus copilul in el si am dat o tura prin magazin, am inebunit... zau ca nu seamana cu nimic (si eu n-am o gioarsa de carucior) ... deci daca mergeti pe la miniblu nu ratati ocazia si puneti copilul in quinny buzz ca n-ati mai vazut asa ceva... ce numai eu sa-l vreau?
ia uitati-l www.buzz.quinny.com/" target="_blank"> aici ... da' nu va dati seama ce si cum pana nu-l incercati

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

adevarul este ca-i belea...,dar 16 mil...,zau...,parca nu merita...,ce naiba stie sa faca la banii astia?
se lasa spatarul de tot?se stringe umbrela?are husa de picioare,ceva?...pentru anotimp mai rece?...sau este doar de vara si gata?...Macar daca il iei,sa il poti folosi si la al doilea copil...si daca bebe nu sta in fundulet...,cum ai sa faci?...
Si mie imi plac carucioarele...si parca m-am plictisit de asta...,dar n-as da 16 mil,pe mertzan,pentru simplu motiv,ca s-ar putea sa ma plictisesc si de el... si poate intr-o zi cu soare...,se plictiseste si Claudiu al meu de ele si mi le arunca pe toate...,sau pe mine...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

hheelloo.....vvaadd ccaa ssee rreeppeettaa mmeessaajjeellee.......iiaa ssaa vvaadd ssii eeuu ...ssii llaa mmiinnee oo ffii llaa ffeell?

dianocico, lasa-ma cu gloria...nu vreau eu glorie....feri-m-ar St JeanBatista de glorie....pai ce, eu am timp de glorie....s-o slefuiesc toata ziua, s-o dau cu shmac, s-o plimb pe strasse...nooo...io vreau incognito!

dandusico, mama, dar a ramas vreun loc la lumea asta "neinsemnat" de voi amorezilor?

ariadna, si mie imi pari prea serioasa, prea minutzioasa, sincer eu nici nu pot sa iti citesc mesajele cateodata pana la capat...ca prea le detaliezi...nu te supara, simt ca esti fata simpatica ...hai , mai relaxata...si nu te mai omori atat cu limba romana...e grea...pe cuvant de togolez

dia, mie sincer nu prea imi plac carutzele astea futuriste...pur si simplu nu ma pot obisnui cu ideea lor...parca imi cade copilul din carutz,numai cand ma uit la ele...or fi comode, nu zic, calitate buna, usor de condus, dar nici cu pegperegoul meu nu ma plang. si scump rau...adica daca il luai de la inceput ziceam, dar acum dupa ce ai dat banii pe unul ...eu as trece la ala tip umbrela, direct

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

dandusico, mama, dar a ramas vreun loc la lumea asta "neinsemnat" de voi amorezilor?

,cred ca nuuu...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna tuturor!

Crinuta! Sa cresti mare si sanatoasa, sa ii bucuri pe mami si "ubita" .

Noi am fost lenesi rau azi, am dormit toti 3 la greu- cu mici pauze de mancare, stat in piscinuta, ga-ga-it, in general a fost somn. Se vede ca e mai racoare afara.

Dupa ce mi-am incurcat ochii prin discutii- pro si contra diversificari si altele, mi-a bubuit si mie o intrebare: de ce curatati coaja la caise/cirese/piersici, alte fructe cu coaja moale? Eu mergand pe teoria maica-mii "mananca mama si coaja, ca aia are cele mai multe vitamine", i le-am dat intotdeauna cu coaja. Bine, cirese nu inca, pentru ca nu am gasit nici un lot fara viermi si am renuntat.....

Iar despre premergator- nu ca as fi pro/contra, pur si simplu nu am nici o parere inca: credeti ca noi, astea care am fost puse in premergator, nu stim sa mergem corect????? Ca doar premergatorul e la moda in Romania de o groaza de generatii. Iar dintre toti cunoscutii de aceeasi varsta cu mine care au stat in premergator, nu am auzit niciunul care sa fi avut nevoie de ortoped ca sa mearga corect.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput