Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!

a deju, de la celelalte doua chiar n-aveam pretentii, dar din partea ta....nu ma asteptam. Ziceai ca te amuzi de situatie, nu de persoane....uite ca te-ai contrazis dupa doar 2 zile.:) Si apoi, daca tot vrei sa imiti/plagiezi, ironizezi...sau ce-o vrea sa fie comentariul tau, macar fa-o asa cum trebuie. Eu am subliniat asa : ā si am facut-o pt. ca facea parte din cuvantul "romāna", care s-a scris cu ā de la originea limbii noastre materne, cred, indiferent de ortografia adoptata in diverse perioade de timp. Daca tu si celelalte credeti ca ideea de a folosi corect lb. materna poate fi ridicola..... Acu` sa nu intelegi ca iti declar razboi; nu ma asteptam sa participi la "cheful" de zilele trecute. Inca ceva...in ciuda "obsesiei" mele pt. a scrie cat mai corect, am trecut cu vederea multe greseli; am corectat doar daca am fost provocata, ironizata, etc.
Dintotdeauna am preferat sa spun omului in fata ce am avut de zis si, deasemenea, prefer persoanele care se exprima liber si sunt sincere, chiar daca ceea ce au ele sa-mi comunice ma poate deranja in vreun fel. Da, deranjeaza pe moment, dar trece repede; prefer asta decat periaju` in fata, iar in spate...stiti voi ce urmeaza.
Na, in "real life" rareori am avut de pierdut din cauza firii mele, a lucrurilor spuse fara menajamente....aici e aproape opusul. Da` nu-i bai, lumea virtuala ocupa doar o mica parte din viata cuiva, asa ca nu-i grav deloc.
Desigur, sunt si situatii in care nu spun ce gandesc despre o anume persoana, mai ales daca e vb. de aspectul fizic....prefer sa ma leg de altele decat sa ma leg de o chestiune pt. care persoana resp. n-are nici o vina; sau prefer sa ma abtin de la laude daca acestea ar fi mentionate doar de complezenta. In fine...cine vrea sa inteleaga, intelege perfect care e ideea principala.

Pt. fetele care s-au confruntat cu afte - va rog, imi puteti spune ce v-a recomandat medicul pt. vindecarea lor? Stiu ca ati facut-o la mom. resp., dar n-am fost prea atenta si n-am retinut nimic in afara de glicerina. Maine vom face o vizita pediatrei, dar pana atunci...
Multumesc anticipat (daca imi va rasp. cineva).

flore26, Teutz, multumim pt. urari.
Teutz, am vazut ultimele poze...foarte frumoasa domnisorica si...la fel de dolofana. :)

Mergi la inceput

Minunat! Am trimis mes. anterior de 3 ori pt. ca imi dadea eroare la fiecare incercare si ma gandeam ca n-a fost trimis. Acum vreau sa sterg 2 si n-am optiunea resp. Mai incerc mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ariadna ce intelegi tu prin afte? dania a avut candidoza bucala si pt aceea se foloseste glicerina+stamicin sau glicerina + nistatin (parca). afte.... nu stiu

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

ariadna ce intelegi tu prin afte? dania a avut candidoza bucala si pt aceea se foloseste glicerina+stamicin sau glicerina + nistatin (parca). afte.... nu stiu

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

la fel am patit si eu, dar numai de 2 ori!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Doamna profesoara,da' v-ati enervat rauuu,de-ati trimis trei mesaje cu acelasi "continut"...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Doamna profesoara,da' v-ati enervat rauuu,de-ati trimis trei mesaje cu acelasi "continut"...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

,io' chiar nu-s nervoasa...,da' tu,Laura?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Laura, nu sunt sigura daca sunt afte...asta mi-a venit in minte in timp ce scriam, asa m-am exprimat si in scris. De vreo 3 zile Andrei are buzele descuamate sau nu-sh` cum sa descriu...La inceput avea o mica "rana" pe buza inferioara...si asa a ramas 2 zile la rand. Incepand de aseara s-a inrautatit situatia, si buza de sus e "decojita". Se pare ca si limbuta e incarcata...nu ma lasa sa ma uit cu atentie si nici sa-i pun glicerina.

Nu intelegeam de ce manca atat de putin in ultimele zile....bietul copil avea motive intemeiate; cred ca ustura destul de tare ceea ce are el.:(

Mergi la inceput

dandusa, nu cred ca mai e cazul sa dau explicatii, nu?

Se pare ca e vb. de defectiuni tehnice....

Mergi la inceput