Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)
Raspunsuri - Pagina 6
carminabulina spune:
Va multumesc foarte frumos pentru felicitari si incurajari. Sunt un pic in tensiune avand in vedere ce mi s-a intamplat in iarna. Ma doare foarte rau piciorul stang, la care am fost si operata si va trebui sa merg la dr. Tragedia este ca daca va trebui sa iau tratament acesta nu e compatibil cu sarcina. Ma durea el inainte de a ramane insarcina dar am vrut sa-l ignor. De azi incerc sa ma las si de fumat de tot, atat pentru bebe cat si pentru picior si sper din tot sufletul sa reusesc.
Am vazut si eu pozele, nu stiu daca toate dar am vazut multe. Diana si Roxana, am vazut niste chestii la voi plutitoare, un delfinut si la tine Roxana un fel de colac masina. Voiam sa va intreb daca bebe sta in chestia asta? Daca nu aluneca prin gaura?
Altceva toate cum le siti. Voiam sa va spun ca a dat rezultate chestia aia cu mancarea. 3 Saptamani nu i-am dat decat lapte si iaurt dupa care incet incet a inceput sa deschida gura mare si mananca mai variat decat inainte. Evident cantitatile sunt minuscule dar tot e ceva. Modul in care se desfasoara masa e altul, mult mai relaxat.
Va pup si mai scriu, acum o sa-l culc pe Bambucea ca ma creiereste de cap.
OanaRusu spune:
Adib,
sa treaca buba!
Despre dinti, la Paul i-au iesit pe sarite - cand dinte (incisiv), cand masea, cand canin...
Mai avem numai un canin de iesit - da' maselele de pe dreapta nu-s inca iesite complet, suficient pentru mestecat ![]()
Paul a fost mult mai agitat cand au erup mai multi deodata, poate Raluca are mai multe "pe drum".
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
DianaR spune:
Cami, Oana, mi-a placut la nebunie ce mi-ati scris!

Adib, saracuta Raluca... Bine ca a trecut! Timeea e trecuta la noi in pasaport, ca si Vladut. Daca nu aveti pasaport mai ieftin va iese sa-i faceti ei pasaport, sau numai unuia dintre voi pe care o treceti pe Raluca. Si atunci puteti trece toti trei granita spre tarile UE. Strandul e la Batonnya, la 25 km de Arad, prima localitate din Ungaria de la iesirea din Turnu. Mai sunt stranduri mai sofisticate (cabina personala cu dus, aquaparc, sauna, bazin cu valuri) la Gyula si Oroszhaza.
Carmina, noi avem un avion dar care deja nu-l mai pot folosi la Timi. Are o membrana la fundul orificiului care are 2 orificii ptr picioare. Deci practic sta cu piciorele in apa dar cu fundul pe membrana de care iti zic. Timi sta f bine in ea. La avionul din poze s-a rupt tarasenia dintre picioare. Acum am mai primit o barcuta tot asa in care Timi sta f bine, cu aceeasi schema (membrana cu 2 gauri ptr picioare). Gasesti la magazinele de chinezarii sau prin piete.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Aaka
uraaaaa, mergeee'va mai punem cateva
http://i119.photobucket.com/albums/o122/razadesoare/cutati.jpg
http://i119.photobucket.com/albums/o122/razadesoare/DSC04522.jpg
http://i119.photobucket.com/albums/o122/razadesoare/amcodite.jpg
http://i119.photobucket.com/albums/o122/razadesoare/amtrici.jpg
Adela mami de bambi Tia
pupam
motzata cu codite 
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by A.C
NUMAI BINE TUTUROR !PA!
Poze Delicioase
mai, ce s-a intamplat ?

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
Dragelor,
Maine plec
acasa in
.
Inca nu am terminat cu bagajele, sunt si f obosita pt ca Alex s-a foit toata noaptea ( de cateva nopti nu stiu ce are, se foieste cu ochii inchisi, o ia deabusilea prin pat ...).
Cateva zile nu o sa intru pe net, dar saptamana viitoare cred da o sa fie ok.
Asa ca poate ne si vedem !
pupici si pe curand 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
carminabulina spune:
Diana, multumesc pentru lamuriri. iti dai seama ca daca nu-mi spunei nu ma gandeam la membrana aia, i-as fi cumparat probabil un colac normal
.
Miti, te astept cu drag acasa. in Bucuresti stai, nu?
miti2004 spune:
carmina, da, in Bucuresti. Abia astept sa-l intalnim pe Mihnea Fumusescu' !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
monicutza_bb spune:
Magda drum bun, sa te odihnesti si pentru mine, sa te bucuri de tot ce este frumos acolo (incearca inghetata si papanasii de la terasa "La senat" de care iti povesteam
) si bafta multa, sa iasa ce ti-ai propus. Pupici lui Alexu mic, sa fie cuminte pe drum sa te lase si pe tine sa te relaxezi putin.
Monica
33+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
adriana spune:
Monicutza, dar tu te pregatesti sa nasti la 33 de sapt?
Mai stai mai, ce-ti veni?
Am vazut pozele cu motzata
, cu Raluca cu bubu in barbie
.. DianaR.. ce mai face Timeea?
Mananca sau tot moftu este? a mea parca e mai mancacioasa acum... nu stiu de la ce.. ptiu ptiu sa n-o deochi..
Are 9 kile si 74 cm.. piticanie rau
DAAAAR.. e frumoasa coz ![]()
neah... ce sa fac.. ma mangai si eu cu ce pot.. ![]()
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006