Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)
Raspunsuri - Pagina 7
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by adriana
Monicutza, dar tu te pregatesti sa nasti la 33 de sapt?
Mai stai mai, ce-ti veni?
Pai de fapt maine intru in 36 de saptamani, dar mi-a fost lene sa schimb semnatura. Ma pregatesc, ca pe Alex l-am nascut la 36s si 1 zi, iar acum nu ma menajez deloc.

Monica
36+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
adib spune:
buna dimineata
multumim pentru compatimirile legate de buba. deja abia daca se mai vede.
Diana R multumiri pt lamuriri. poate incercam si noi. trebuie sa-i facem Ralucai pasaport mai inainte.
Nu in ultimul rind
LA MULTI ANI!!! pentru A.C. si Carmencita, chiar daca e cu intirziere (pentru ziua de ieri).
sper ca nu am gresit data.
Carmina te felicit pentru hotarirea de a lasa tigarile. eu iau aceasta hotarire in fiecare seara. sint din grupul celor cu eticheta "nu faceti ca noi". sper ca tu sa reusesti, mai ales ca mai ai un motiv in plus. succes!
numai bine va dorim.
DANUTU spune:
salutam livada.uite ca am mai intrat si eu putin pe aici,cu cafeluta langa mine binenteles.toata lumea pleaca in vacanta,eu trebuie sa ma apuc de renovari.
.vad ca mai sunt si alte ciresele care se muta si mai au si altele pe cap,asa ca nu sant singura
tuturor acelora care plecati in vacanta va doresc sa va distrati,sa va fie bine si voua si piticilor.
cu piticii
camelia.t spune:
Buna dimineata livada!
Pe la noi au inceput ploile, e racoare bine....e super!Ardeiu e tot mai activ,trebuie sa fiu cu ochii in 4 toata ziua, trage tot de pe mese, incepe sa fie tot mai incapatanat ( il are profesor bun pe fratesau!)...Am zile cand imi pun mainile in cap ca nu mai stiu ce sa fac cu ei.Ieri a fost una din zilele alea.....sper azi int-una mai linistita!
Va dorim tuturor o zi buna si copii cumintei.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by adib
Carmina te felicit pentru hotarirea de a lasa tigarile. eu iau aceasta hotarire in fiecare seara. sint din grupul celor cu eticheta "nu faceti ca noi". sper ca tu sa reusesti, mai ales ca mai ai un motiv in plus. succes!
numai bine va dorim.
Iti multumesc din suflet pentru felicitari. In fiecare seara iau si aceiasi hotarare, ce usor, deh inainte de culcare, oricum nu mai fumez in timpul noptii si e usor. dar cand vine dimineata....ehe, atunci e mai greu.
Acum decizia e luata mai ramane si sa o pun in aplicare
Azi insa deja am topit 2. Eu tot astept acele celebre greturi in sarcina dar nu apar. Nici cu Mihnea nu am avut dar acum parca le-as vrea tocmai sa nu mai fumez.
lui Ardeiu
zvapaiat.
adib spune:
CARMINA
eu in ultimele 2 luni am redus cantitatea zilnica de la 1+1/2 pachete la 1/2 pachet. si merge. e mai usor cind nu te simti chiar bine. dar nu e destul. eu cred ca singura varianta e: cind stingi una la jumatate si spui clar si raspicat GATA. tata asa a facut pe la 40 de ani si imi tot povesteste de tatal sau acelasi lucru. ma tot intreaba daca astept virsta?![]()
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by adib
CARMINA
eu in ultimele 2 luni am redus cantitatea zilnica de la 1+1/2 pachete la 1/2 pachet. si merge. e mai usor cind nu te simti chiar bine. dar nu e destul. eu cred ca singura varianta e: cind stingi una la jumatate si spui clar si raspicat GATA. tata asa a facut pe la 40 de ani si imi tot povesteste de tatal sau acelasi lucru. ma tot intreaba daca astept virsta?

...nu te baza pe asta. Stiu ca asa se face. Sora mea la fel. S-a trezit intr-o dimineata si a refuzat pur si simplu sa mai fumeze. Din ce spune ea, si o cred, fata de precedentele tentative de a se lasa, acum pur si simplu nu a mai simtit nevoia sa fumeze. Nici nu s-a chinuit nici nu astepta timpul sa treaca sa vada cat a rezistat fara tigara. Ei, eu de cand m-am apucat de fumat nu am avut niciodata o stfel de "revelatie". As fuma intr-una. M-am lasat si eu de fumat, cel mai mult a durat 8 luni fara tigara dar tot timpul eram cu gandul la ele. E trist dar asa e: sunt o viciata dependenta 
adib spune:
Carmina
am observat ca e usor sa gasesti motive sa continui un obicei prost (imi permit sa-i spun asa unui viciu).
Camelia
poti sa ne trimiti si noua o galeata de ploaie? sa sa-i dai avint, ca ieri a venit tot dinpre voi dar numai pina la Arad. aici a ploat abia azinoapte si cam slabut. stau la casa de 10 ani si pina acum n-am avut fintina secata ca miercuri cind nu am avut cu ce uda gradina. si casa de la 100 m de canalul Bega.
in privinta activitatii Ardeiasului tau nici nu vreau sa ma gindesc ce e la voi in casa cu doi copii, cind vad ce e la noi cu unul singur. ieri a mincat o floricica din gazonul din gradina (n-am mai putut sa i-o smulg din gura, a rupt vreo 3 mere din marul pitic, care normal ca nu sint coapte, a rasturnat ghiveciul cu floarea cea mai draga mamei ei, ... si nu o putem retine sa faca ce-i trece prin capsor ca iese cu scandal. la selgros imprastia pe jos pungi de cereale pina am reusit sa o prind. a trebuit sa-l ajute pe tipul care aranja marfa in raft sa puna la loc pungi cu chips-uri. noroc ca pe tip il distra activitatea.
si uite asa... imbatrinim. saptamina trecuta cind am fost la bunicu am fost intrebat de ce incaruntesc asa repede. cind povestesti cele de mai sus nu te crede aproape nimeni, parca n-ar fi avut copii.
intrebare: cu ce spalati copii pe dinti? ma refer la crema. o farmacista tocmai a cascat niste ochi la mine ... cind i-am cerut pasta de dinti pentru copii de 1 an. probabil se mira ca are deja dinti ?!?!
carminabulina spune:
Nu Adi, probabil se mira ca o speli pe dinti
.
Eu il spal cu nenedent si pana acum o saptamana foloseam un degetar. Acum are periuta normala dar eu nu ma mai pot apropia de dintii lui ca se spala singur...de 6-7 ori pe zi
. Nu stiu ce periaj isi face el acolo dar miscarile le imita bine.
Roxana Claudia spune:
Uau Carmina...ce repede s-a acomodat Mihnea cu spalatul pe dinti! Pe Cata il spal tot cu degetarul pt ca are numai 2 dinti (mai are unul sus dar este "proaspat", deci imposibil de curatat) si folosesc pasta de dinti de la Colgate pt bebei de 1 an.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)