Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Laina, ma bucur ca ai reusit si a mancat 90 , e bine, si sa stii ca si a mea mananca mai bine cand e adormita de juma; si doctorul ala te-o fi speriat, daca a luat aproximativ 1100 gr intr-o luna juma, nu e chiar atat de grav, zic eu; si daca si tu ai fost mai slabuta at are cu cine semana, nu?

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
TIMEEA - 4 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Cred ca explicatiile la intrebarile : Cum pun poze? sau Cum fac sa imi apara text in loc de link? ar trebui sa apara pe pagina cu listele sa nu mai raspundem de fiecare data la ele. Ce zici Roxanici? Ca si tu ai explicat de mii de ori asta, nu?

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

cred ca am reusit. si ar fi tare bine ca toate chestiile astea sa fie pe prima pagina, ca nu stim de fiecare data pe ce pagina s-a raspuns la o anumita intrebare. Sar'mana, elpower, pentru rabdare si indicatii; si tie, Kmi, pentru incurajare.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

nu stiu de ce nu reusesc am facut tot ce a-ti zis

ma numesc MIRIAM si am...

Mergi la inceput

vai, Kmi, ce dulce poate sa fie!!! si ce freza are, iti vine sa o mananci!

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

merge tare greu filmuletul, as putea sa-i fac ceva sa mearga mai usor?

PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
TIMEEA - 4 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Kmi in momente din astea, ca sa nu-ti pierzi rabdarea, trebuie sa-ti amintesti cat ti-ai dorit sa se intoarca, nu-i asa? E tare simpatica! Cum plange ea pana obtine ce vrea...

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

asa este Ela, acum am un stres in plus mai ales noaptea cand se intoarce in somn si ramane cu nasul in cearsaf de adormita ce e , ca daca si-ar intoarce capul intr-o parte si ar dormi nu ar fi rau, dar n-o face...

PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
TIMEEA - 4 LUNI

Mergi la inceput

s-a trezit pitica scartaind...in brate e mereu mai bine ...mai adoarme la mine in brate, se mai semi-trezeste, asa, cu ochii intredeschisi...se mai foieste, mai freaca din picioruse..., mai scanceste, mai da sa planga...se mai ineaca cu saliva, bleaga :))

nu stiu ce sa-i fac. bine ca mergem maine la dr sa intreb. sunt si eu ingrijorata pamantului...

Varsta Antoniei

Mergi la inceput