Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
Laina spune:
uff...am reusit sa o duc pana la 95 ml...fara momit cu ceai.
se pare ca ea mananca mai bine prin somn... Acu da sa adoarma de tot..se mai foieste ea un pic, dar ea asa doarme, cu foieli si mataieli.
voi ce ceai dati la bebei? sau apa chioara fiarta si racita? si cat pe zi? cat vor ei?
Elena si Antonia (3 mai 2007)
elpower spune:
Laina ce inseamna "sub greutate"? Daca ia in jur de 700-750g/luna, chiar si 650 e ok. Si nu are decat 2 luni, cat ai vra sa manance? Cate mese are in 24 de ore? Eu nu o trezesc noaptea, pur si simplu ii bag tzatza in gura cand se foieste putin. Dar nu se trezeste. Papa asa adormita. Si are inca 10-12 mese in 24 de ore. Deci daca mananca 60-70g la o masa * 10-12 mese, cred ca iese cam cat ar trebui sa pape la varsta asta. Daca chiar crezi ca ai motive de ingrijorare, intreaba pediatrul, dar eu tot de la caldura cred ca e.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
elpower spune:
Martuza uite, pune decat linkul asta:
http://tickers.baby-gaga.com/t/foxfoxsrd20070312_-8_Victor.png

!
Laina spune:
sambata trecuta, adica acum o saptamana, avea 3750 g, de la 2600 la nastere, si dr spunea ca e putin, ca ar mai fi trebuit... acum o avea vreo 4 kile, maine mergem la dr. Noaptea nu o trezesc de tot, cand o vad ca suge prin somn in jur de ora de masa, pur si simplu ii bag bibul in gurita si papa cel mai bine asa, linistita, fara foit. are 6-7 mese pe si a cate 85-90 ml mancati cu ceva insistente ![]()
anaanamaria spune:
cred ca de data asta am reusit mersi mult [red]elpower[/rednumesc MIRIAM RIANA si am...[/url]
martutza spune:
O nou aincercare si ultima pe ziua de azi ca merg la dus, apoi pap lui Victor si la munca.
Tzuna am o persoana interesata de propunerea ta de angajare.Pot sa-ti dau nr ei de tel pe PM sa vorbiti direct.E bine?
www.baby-gaga.com/]
[/url]" target="_blank">Varsta lui VIctor
Victor-Mihai
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
Laina spune:
asta e deja o chestiune personala, lupta cu tickerele! 
edit: se pare ca un lucru am reusit, dar cum fac ca in loc de link sa apara ce text vreau eu?...damn...stupid me...
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20070503_-8_Antonia+are.png
kmi78 spune:
Laina, nu te necaji, poate s-a saturat , mananca ea mai mult la urmatoarea masa, si eu pateam in perioada in care manca prost , adica, 60ml ii manca in trei reprize, asta e
Karla , am patit-o si eu cu adormitul in brate in pozitie verticala pana i se inchideau ochii si adormea , in picioare, apoi o puneam la ea in cos, a fost o perioada , stii cum la noi nici o sapt nu semana cu alta; apoi am primit leaganul iar dupa baie o pun acolo si o leagana pana adoarme, adica cand e pe jumate adormita ii bag biberonul in gura , mananca cat mananca apoi o duc in cosuletul ei si gata... poate ti-ar ajuta un leagan
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
TIMEEA - 4 LUNI
martutza spune:
Varsta lui Victor
Victor-Mihai
Acu urmeaza partea cea mai grea.Adica sa ramana la semnatura.Vad desear acum se face.
Ela - pupici.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
elpower spune:
quote:
Originally posted by elpower
?
Anaanamaria pt a pune in loc de link numele sau orice text vrei, procedezi asa: in fereastra in care raspunzi exista mai multe iconite. Intre ele este una care arata ca la Outlook pe care scrie, cand te pozitionezi cu mouse-ul pe ea, "Introdu Email". Apesi pe ea, iti apare o fereastra in care scrii textul care vrei sa-ti apara, dai OK, iti mai apare o alta fereastra in care scrii linkul.
Laina uite asa cum am explicat mai devreme.

!