Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
Laina spune:
raluca, asa patim si noi...la noi a mai mers sa o plimb o vreme in carut prin casa in loc de brate...sau sa-i las o rochie de-a mea langa ea in patut, sa simta mirosul de mami. Stiu si eu daca ar merge la voi? incercati...
fetele, sunt total descumpanita si descurajata, nu stiu ce sa fac: asta mica nu vrea sa manace linistita cu nici un chip! azi noapte a mancat fain prin somn, dar dimineata si acum nu vrea si pace buna! trage din biberon pana ia vreo 50 ml, apoi plange cu el in gura, se incordeaza etc, nu mai vrea si gata. o mai pacalesc cu ceai, il ia pe cel cu ceai, trage din el, apoi i-l bag din nou pe cel cu lapte...merge pana se prinde ca nu e ceai. uite, acum ca am lasat-o jos si nu-i mai dau, s-a linistit. ce sa fac? nu i-o mai fi placand laptele asta? dar de ce asa dintr-odata? ati mai patit si voi din astea?! help!!!...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
karla32 spune:
Ela, la tine mai adoarme si singura! La mine nu e chip! Chiar nu stiu ce sa cred! Imi dau seama ca Luca a inceput sa faca asa de saptamana trecuta cand l-am lasat cu mama soacra si m-am dus la dentist! A fost ultima zi cand a adormit singur in pat! De atunci, nu si nu! Ce s-o fi intamplat? O fi doar o coincidenta si si-a dat seama ca e mai bine in brate la mami? Am momente in care ma gandesc ca eu ,,am stricat'' copilu' cu dragostea mea! Imi dau seama ca chiar daca e mic, ma santajeaza! Stie ca il dragalesc daca se matzaie! Cumnata mea care are 4 copii imi zice: ai mei nu au facut asa! Daca tu asa l-ai invatat, asa il ai! Ei, bine, nu stiu unde am gresit! L-am lasat si sa planga dar nu are efect! Cat sa il las? Mai grav e ca trebuie sa il iau in brate si sa ma plimb! nu sa stau intr-un loc sau pe pat ca nu tine! Nu dureaza decat cateva minute pana adoarme, dar nu mi se pare in regula oricum!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
martutza spune:
Ela am incercat si eu sa pun varsta lui Victor dupa indicatiile tale.Sper ca am priceput ceva.Si am pus si album.Sa vedem daca ma descurc.
Si Victor e mai matait de vreo 5 zile si l-am lasat ieri seara 1 ora cu mama si a plana la inceput de numa.A zis mama ca e prea dependent de mine si sa-l ami las si cu ea si cu tata sau pur si simplu singurel in camera ca altfel nush ce voi face in viitor.Azi ma duc la birou sa fac o asigurare unui client si trebuie s aiau si baiatul si sotul dupa mine.Sper sa fie cuminti.
.Va povestesc mainecum a fost.
Varsta lui Victor
Victor-Mihai-primul an de viata
Victor
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
elpower spune:
Laina si Thea facea la fel saptamana trecuta, dar la san. I-am dat si biberon si tot asa. Papa 50 ml si gata. Asa ca m-am conformat si ii dadeam la 2 ore. Asa voia, asa i-am dat. N-am ce-i face. Eu de frica caldurii si deshidratarii o trezesc si noaptea, chiar daca ea nu s-ar trezi sa-i mai dau sa suga. Eu zic ca nu e nicio problema atata timp cat copilul e vesel si ia in greutate.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
kmi78 spune:
In primul rand sanatate multa la Eliana si tie Paula!mi_a placut tare mult de Giulia in apa, dar era prea usurica de se rasturna cu colacul?
si tati cand ii face baie la Timeea obisnuieste sa-i dea cu apa pe fata intentionat, eu ma tot iau de el, mai nou ea deschide gura ca ii place apa si de cateva ori ia intrat si putina apa pe nas, ma tot iau de el , ca poate o sperie si va plange la baie dupa aia;
sa va spun ce face domnisoara mea mai nou: se intoarce pe burta tot mai usor, dupa care ridica genunchii si fund si vrea ...nu stiu ce, sa mearga cred; sta ce sta asa , apoi plange, o intorc , plange; a invatat sa planga la comanda , daca vrea ceva pana nu-si indeplineste scopul nu tace, dar stiti cum plangea aproape urland, dupa care se oprea brusc nu mai avea nimic se uita la mine si incepea iar, apoi iar se oprea si tot asa, n-o ziceti si voi... cred ca va urma o perioada tare grea, luna a treia a fost asa frumoasa pt ca unde o puneam statea fara sa riposteze, pe cand acum....
si inca ceva vrea sa stea in fund, si nu are inca 4 luni, o fi bine pt coloana vertebrala? iar cand sta in fund isi vede picioarele si se apleaca la ele, numai asa ar mai sta toata ziua;
iar azi noapte a vrut sa se intoarca pe burta dar cum nu are loc in cosul ei a ramas proptita in margine, nici pe burta nici pe spate si cu capul in cearsaf, noroc ca a dat cu piciorul in cosulet si am auzit-o si m-am ridicat repede sa vad ce se intampla, si am intors-o, ca saraca.... bine ca am auzit-o... dupa care i-am pus o perna sa nu se mai poata intoarce
astea sunt progresele noastre...incerc sa pun si poza
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
TIMEEA - 4 LUNI
alexia3 spune:
paula multi pupici de la noi pentru voi....sa scapati cat mai repede,,,,oricum iti doresc rabdare multa
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
elpower spune:
Zilele astea mai racoroase a papat mult mai bine la san. Chiar si amandoi la o masa, ceea ce nu s-a mai intamplt demult. Dar cred eu ca a coincis si cu un puseu de crestere pt ca de ieri pana azi a luat
100g
, iar saptamana trecuta abia 180. Asa ca au si ei toanele lor.
Martutza nu ti-a reusit cu tickerul. Copiaza linkul care cuprinde "My Baby Is ... .png" si pe ala il pui.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
Laina spune:
elpower, si eu fac la fel, o trezesc cand tre sa manance. ma deruteaza si ca ea cere cam la 3 ore jumate sau patru...in rest e vioaie, cand e treaza e treaza bine,...ea este sub greutate, dar am inteles ca multi copii sunt asa, recupereaza mai greu. chiar si eu am fost sub greutate pana pe la trei ani, din cate imi spune mama. Ea mereu a facut asa, manca 50 ml, facea pauza, apoi lua si restul, mai cu insistente, dar acu e ciudat de tot. febra nu are, are ea 37.2 rectal, dar e si cald...
ehe...acu ca e pe jum. adormita, am mai convins-o sa mai ia cateva guri... Mie nu mi se pare chiar ok faza asta, dar daca voi ziceti sa nu ma sperii, asa fac! Pup.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
martutza spune:
Laina ii plac emai mult ceaiul pentru ca e dulce.Sincer nu prea ti-as recomanda sa-i mai dai,daca am inteles bine ii dai baby drink, deoarece are menta in el si constipa.Apoi o fi o zi mai proasta, io fi cald, nu te panica,e inca mica si nu stie ce e cu ea.Mai ridic-o la 2-3 min sa ragaie, poate are aer in stomac si nu poate inghiti si o doare si burtica.Eu am primit acest sfat de la o asistenta cu ex de 30 ani si am vazut ca avea dreptate,Victor dadea aer ca un om mare cu zgomot si apoi mai papa;nu stiu cat ca eu ii dau san dar a luat bine in greutate in a 3a luna asa ca zic ca a fost un sfat ok.Si mai nou nu-l mai trezesc sa manace.Cand se trezeste,il schimb,papam si , dac anu adoarme ne mai jucam 1 ora apoi somn si de la capat.Succes
Ela nu merge la chestia cu varsta.Adica nu apare ca la Rebiana pozita ai adraguta doar si varsta.Oare unde am gresit?
Paula sanatate multa fetitei.
martutza spune:
www.baby-gaga.com/]
[/url]" target="_blank">Varsta lui Victor