Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by paula75

Va spuneam ca sambta am fugit cu Eliana mea la urgenta si are otita.Azi am mers is la medicul ei pediatru si mititica a plans de n-o mai putea impaca nimeni cand o atinge la urechiusa. Are otita medie plus cev ala gat si dr. care ste super ne-a trimis si la dr. O.R.L-ist care dupa care consultat-o nas gat si urechi..otita cu amigdale pline cu puroi(rosu in gat), de la gat infectia aplecat la ureche si nasuc.Biata de ea e trista dar uneori mai poate sa zambeasca,Are tratament cu antibiotice puternic pt. ca injectabil nu-i poate face ca n-are 1 luna de la vaccinul antipolio..offffff o sa facem tratament pe 3 luni si ma chinui cu antibioticul. Nu-l vrea plange de cum ma vede cu seringa gradata pt. antibiotic.
Nu mai zic ca eu am o bronsita de cea mai fina calitate...ce sa mai zic eu am injectii is vai de mine si de noi.Acum sper sa n-ajung cu ea la internare spital.
Sfat..la baita puneti vata imnuiata in putin ulei caldutz si stoarsa bine in urechi..sa nu patitit ca noi.Urechi acoperite bine chiar daca e f. cald afara.Ei fac f. usor otite acum.
pup la stup
Paula

Multa sanatate Elianei, mititica de ea si tie la fel, sa va faceti repede bine si sa nu o mai patiti

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

paula si multa sanatate Elianei....sa se faca repede bine si sa nu fie complicatii

Sherbibine ai revenit.....ce dulce e david in pozele de la botez...un adev cuceritor...cate inimi o sa franga cand va creste mare.......da nici cu mami lui nu mi-e rusine...super ca de obicei....si nasa.....m-a innebunit rochitza ei...super...sa-ti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Paula multa sanatate amandurora! Sa ai putere sa-ti ingrijesti puica, dar sa nu te neglijezi nici tu. Multi de la noi.

Sherbi distractie placuta! Frumoasa mamica si nasica! Despre David, ce sa mai zic? E un ingeras!

Bianca ce bine ca m-am linistit si eu cu cele 10-11 mese ale picurinei mele! Vad ca acolo zice de 7-8 si nu de 5-6 cum citeam prin carti. Evident ca asta din care traduci tu e de actualitate. Abia astept informatiile despre diversificare. Ne poti spune si cum se numeste cartea?

Anaanamaria pt a pune in loc de link numele sau orice text vrei, procedezi asa: in fereastra in care raspunzi exista mai multe iconite. Intre ele este una care arata ca la Outlook pe care scrie, cand te pozitionezi cu mouse-ul pe ea, "Introdu Email". Apesi pe ea, iti apare o fereastra in care scrii textul care vrei sa-ti apara, dai OK, iti mai apare o alta fereastra in care scrii linkul. Dar nu ce scrisesei tu initial, ci exact linkul care incepe cu HTTP. Trebuie sa fie si asta pe unde ai creat tickerul.

Carmen94 ce sa fac daca ma apuca "harnicia" duminica. De fapt e salteaua mai lunga decat patul si am mutat partea patului din care iese salteaua la picioare. Nu mai puteam dormi asa. Acum urmeaza operatiunea "desfiintare dulap". Pun hainele de iarna in saci si ii depozitez undeva pana ii pot trimite la tara, iar dulapul ala il desfiintez sa pun patutul fetei acolo.

Kitty vreau si eu! Nu eu-eu, ci pitica mea. Fug si eu sa iau un colac .

Mihaelaa si Thea mea mai e ragusita in cate o dimineata, dar ii trece, nu ramane asa.

Mai citesc si mai revin daca mai pot.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

Mersi mult elpower

poze MIRIAM

Eu sunt MIRIAM si am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Fetelor am revenit cu precizari! Baia noastra cu colac nu prea a fost o reusita. Colacul era prea mare si a trebuit strangulat. Cred ca din pricina asta si pt ca Giulia mai face cate o miscare mai brusca s-a rasturnat prima data si a intrat putin cu fetisoara in apa. Nu s-a suparat prea tare si apoi s-a chiar distrat. Nu am lasat-o deloc fara sa tin de colac pt ca mi-a fost frica. Mai pun odata poza, am facut si filmulet, dar a iesit prea intunecat.
Giulia inoata

Paula, sanatate, aveti grija de voi!

Roxanici, noi punem in scoica un scutec de bumbacel sa nu stea Giulia direct pe materialul sintetic, dar si asa transpira.

A venit Raul cu un coleg si trebuie sa-l las pe calculator.
Revin

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
poze

Mergi la inceput

Anaanamaria, cu placere, dar la ticker trebuie sa copiezi linkul de la , de exemplu, BBcode, de dupa [img]. De exemlu asa:
http://tickers.baby-gaga.com/t/foxfoxsrd20070326_-8_My+child+is.png
Altfel te duce pe pagina www.baby-gaga.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna, fetelor!
Da' mult ati mai scris! Deabia acum am reusit sa recuperez! Ieri am fost cam varza ca sambata am fost la o nunta si am fost toata ziua zapacita. Noroc ca Luca m-a cam lasat sa dorm ca altfel nu stiu ce faceam...

Mai dragele mele, dati-mi si mie un sfat! Copilul meu nu vrea sa adoarma decat in brate. Cand i se face somn incepe sa maraie si daca nu il iau in brate se apuca de urlat ceva de groaza! In rest nu e un plangacios si nici nu il tin in brate dar nu stiu de ce a inceput sa faca asa dintr-o data. Pana acum vreo cateva zile adormea singur in pat, cu suzeta iar seara trebuia sa fac intuneric si liniste. Acum nimic! Am zis ca e o toana, dar nu ii trece si daca il las, ridica blocul in picioare! Sunt un pic cam derutata! Aveti astfel de probleme cu bebeii vostri?

Sambata nu am putut pleca la nunta pana nu l-am culcat. A incercat biata mea soacra sa il linisteasca, dar tipa ca din gura de sarpe cand o vedea. Mi-a fost si mila de ea. Se ghemuia la pieptul meu si ofta de ti se rupea inima. Am crezut ca un copil la nici trei luni nu prea stie ce e pe lumea asta dar se pare ca nu e asa!

A inceput concertul! revinn!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Raluca! Si eu credeam ca numai mie mi se intampla. La fel face si Thea daca apare mama mea cand e ora ei de culcare. Eu am zis ca stie ca o las cu mama si eu plec si din cauza asta plange. Si asa am linistit-o si pe mama ca intrase la idei ca plange copchilul cand o vede. Dar eu cred ca asta e explicatia pt ca la oricine altcineva, cu care nu am lasat-o niciodata, sta cumintica si chiar adoarme in bratele lor.
Si cu adormitul in brate ni se intampla si noua de cateva zile. Ma gandesc ca pt ca o mai tin ziua prin patutul din cealalta camera. Adica e putin mai agitata din cauza asta si s-o simti nesigura. Asta e! Eu ma conformez si o adorm in brate cand cere. Sunt si seri in care adoarme singurica, asa ca nu-mi fac probleme de rasfat. Iar ziua adoarme mai tot timpul singurica.
In concluzie, poate ca si lui Luca i-o crea veun disconfort faptul ca pleci si il lasi cu soacra si vrea sa te simta aproape. Asa ca nu e niciun motiv de intristare pt soacra. Pur si simplu copilul stie care e mami.

Mergi la inceput

Annmary77 ca sa pui poze in albumele comune, cate una in cele de 1, 2, 3 sau 4 luni si cate vrei tu in cel cu poze multe..., trebuie sa te loghezi cu userul mami_2007 si parola binecunoscuta si asa poti adauga poze in albume.

Mergi la inceput

Annmary ti-am trimis PM cu parola.

Mergi la inceput