Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

http://community.webshots.com/user/morganne_fallen

poze noi

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata stup! La multi ani la toti sarbatoritii!!

Sa va arat ce am "prestat" noi aseara!!! http://good-times.webshots.com/photo/2314583640096653195HYwtKK

Fetelor nu ma mai satur uitandu-ma la poze, ce copii frumusei si ce mamici frumoase si "refacute" dupa nastere!!!! Eu ma feresc cat pot sa nu cumva sa apar in vreo poza, de fapt nici nu cred ca incap in poze! Dar de azi am intrat la program, umblam cat mai mult si ne hranim mai sanatos!

Revin, ca acum am de facut teme de vacanta cu Raul si trebuie sa-i dau sa manance la galusca.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
http://good-times.webshots.com/photo/2170741900096653195HHMfnq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna fetelor,
Riloasa si noi suntem fornaiti, i-am luat batista bebelusului dar in continuare e fornait.
Legat de dermatita Vladut are dermatita seboreica pe capusor si l-am dat tot cu trixera la recomandarea pediatrului si acum e pe trecute. Si apropo de vinisoare la ochi si la noi se vad dar am inteles ca trec cu timpul.
Alexia ai un ajutor de nadejde in fetita ta.
Roxi ce fain sta Raresica pe burtica. Al meu nu vrea decat pe burta mea sa stea pe burtica nu stiu cand o sa ajunga sa se intoarca de pe spate pe burta.
Eu mai am vreo 4 kg de dat jos si ajung la forma initiala. Bine si inainte nu eram chiar silueta, dar in schimb de vergeturi sunt plina.
S-a trezit pustiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Sherbi da te plimbi nu gluma...bravo tie si vreme cat mai buna in iesirile voastre. E f fain la Cheile Gradistei.
Ah si vroiam sa zic ce de gagici nebune v-ati adunat la botez, mi-a placut de nasa lu David

Laina se cunoaste ca gagalicea ta e mai micuta ca varsta, dar e o dragalasa.

Kitty, ce fain!!! cred ca i-a si placut, nu?! Noi n-avem decat dush dar ne gandim sa punem cada inapoi sa faca si raresu baie in apa mai multa ca si asa acu a inceput sa stropeasca peste tot. Si nu te mai feri sa apari in poze ca nu suntem toate la fel si nici nu e vreo rusine ca nu ti-ai revenit dupa ce ai nascut. S-apoi sincer mie mi se pare prea curand sa iti faci griji...io imi acordam perioada de gratie intre 6 luni-1 an sa imi revin, daca o fost sa fie altfel, asta e

Ieri am iesit si noi....la tzara cuiva am fost ca noi nu avem pe-aproape bunici...a transpirat raresu in masina rau de tot la spate; nu intelegeam de ce va plangeti ca transpira copiii in carseat dar noi nu facusem nici un drum mai lung. Acu am vazut pe propria piele. L-am schimbat pe rares imediat ce am ajuns.

Amma, te-am visat as'noapte ca plangeai ca ti-e dor de Romanica...nu stiu ce-mi veni. Esti bine, da?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Mai are careva bebei ragusiti?

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineta sau mai bine buna ziua ca dimineata fu la 5 si 10 cand sa trezit manzu.
Carmen94 si Riloasa multumesc pentru raspuns.Carmen sa stii ca la inceput primul dermatalog la care afost nepoata mea ia dat tot creme cu hidrocortizon.Sora mea a citit prospectul si dupa primul tub a decis sa mearag si la alti medici asa a ajuns la o alergoloaga care ia recomandat regim alimentar si alt tip de creme (de la Avene si Uriage) si speram sa fie mai bine.Sper sa nu o mai manance pt ca de caldura si de la mancarimi se scarpina si si-a facut rani pe brate.
Sherbi sa te distrezi si pentru noi.Super chestiutele alea mici de la masa de botez.Pantofiorii din ce erau?Din sticla?
Roxanici subscriu la complimente.Eu tot butoias ma vad mai ales ca nu am ami dat jods decat 1kg in ultima luna.
BiancaM mii de multumiri.Asa m-am lamurit si eu de ce manzul meu a luat 50g in 2 saptamani.El doarme de la 10 jumate -11 la 5-6 dimineata iar ziua manca la 4 ore adica doar 5 mese.Ii voi da la 3 ore de acum in loc sa-i bag suzeta.
Laina sa fie sanatoasa gaglicea.Parca am si uita cand purta Victor bluzite incheiate la spate si caciulita.Si nu a trecut decat 1 luna jumate.
O zi buna.
MAi vorbim ca acu nu are chef de somn.Doarme cate 1 ora si se trezeste.
MAi nou prefera sa doarma doar pe dreapta ca a reusit sa se intoarac pe burta si de pe partea asta si ii place la nebunie pe burta.
Pup

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Sherbi faine poze si ce sic a fost David.
Laina gagalicea ta face 2 luni maine e de-o seama ca Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La multe luni bebeilor ce azi mai bifeaza luna!!!

hmmm... m-am uitat si nu e niciun bebe nascut pe 2...in nicio luna...mai sa fie, cand am facut si io urari n-am nimerit-o...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Va spuneam ca sambta am fugit cu Eliana mea la urgenta si are otita.Azi am mers is la medicul ei pediatru si mititica a plans de n-o mai putea impaca nimeni cand o atinge la urechiusa. Are otita medie plus cev ala gat si dr. care ste super ne-a trimis si la dr. O.R.L-ist care dupa care consultat-o nas gat si urechi..otita cu amigdale pline cu puroi(rosu in gat), de la gat infectia aplecat la ureche si nasuc.Biata de ea e trista dar uneori mai poate sa zambeasca,Are tratament cu antibiotice puternic pt. ca injectabil nu-i poate face ca n-are 1 luna de la vaccinul antipolio..offffff o sa facem tratament pe 3 luni si ma chinui cu antibioticul. Nu-l vrea plange de cum ma vede cu seringa gradata pt. antibiotic.
Nu mai zic ca eu am o bronsita de cea mai fina calitate...ce sa mai zic eu am injectii is vai de mine si de noi.Acum sper sa n-ajung cu ea la internare spital.
Sfat..la baita puneti vata imnuiata in putin ulei caldutz si stoarsa bine in urechi..sa nu patitit ca noi.Urechi acoperite bine chiar daca e f. cald afara.Ei fac f. usor otite acum.
pup la stup
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

buna dimineata mamicutze.
Rebiana am pus la semnatura dar cum fac sa imi scriu si eu numele ei

Mergi la inceput