Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
anaanamaria spune:
MA LAS PAGUBASA CU VARSTA POFTITI LA POZE
MIRIAM RIANA
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3184970" target="_blank">MINUNEA MEA
roxanici spune:
quote:
Originally posted by elpower
Cred ca explicatiile la intrebarile : Cum pun poze? sau Cum fac sa imi apara text in loc de link? ar trebui sa apara pe pagina cu listele sa nu mai raspundem de fiecare data la ele. Ce zici Roxanici? Ca si tu ai explicat de mii de ori asta, nu?de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul
!
perfect si intru totul de acord
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by anaanamaria
nu stiu de ce nu reusesc am facut tot ce a-ti zis
ma numesc MIRIAM si am...
ia vezi ca am corectat...
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Am citit din urma, un lucru mi-a atras atentia...BABY DRINK constipa???Pai zica ca previne constipatia si contine si musetel care din cate stiu eu produce kk la bebe.
Eu i-am tot dat, mai ales de sete, il fac ff diluat sa nu fie asa dulce...Nu mi s-a constipat pana acum.
Eu ii dau de 2-3 zile si un pic de completare, ff pitin, ce-i drept poate un biberon pe zi.Am constatat ca lapte de al meu se produce la un interval mai mare de tp si nu prea o mai satisfacea.Acum nu stiu, asa ca intreb:CARE ESTE FRECVENTA SCAUNELOR LA UN BB HRANIT MIXT????n-a facut de 2 zile si acum imi fac ghriji ca nu mai papa san exclusiv, chiar dc tot tzitzica primeaza.Rog raspuns!!!!De cd ar trebui sa-mi fac pbl....
Si aLexia cred c-a trecut printr-un puseu de crestere de m-a lasat fara lapte...Vreau sa beau ceai dar ce sa fac ca imivine sa-l vars, nu-mi place deloc.Am din ala de chimen , anason si fenicul????
Voi cum il beti?Si cate cani pe zi trebuie baute ca sa dea randament?
Multam!Noi maine plecam la munte pt cateva zile..Mai vb!!!!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
elpower spune:
Fetelor, va rog si eu ceva! Sper sa nu va suparati pe mine. Uite pe pagina http://revistasunete.ro/manifest/?page_id=241 sunt mai multe formatii cu melodiile lor. Una dintre ele apartine cumnatului meu si anume A.D.N. cu melodia 2003 MRAM. Au si ei nevoie de voturi, habar nu am la ce le folosesc. Ati putea sa-l votati si pe el? Adica:
1. votati celelalte formatii cu "slab" sau "foarte slab" si pe ei cu "excelent",
2. scrieti adresa de email in casuta
3. intrati in mail si, cand primiti mailul de la ei, intrati pe linkul din el sa validati votul.
Stiu ca pare complicat, dar daca aveti timp si dispozitie, sa-l votati si pe el! Va rog muuuuult!
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
elpower spune:
Adina, eu am "ceai pentru stimularea lactatiei" la pliculete. Asa se numeste si faceam 1,5 litri, dar acum am vazut pe el ca se beau doar trei cani pe zi. Mie nu mi se pare asa rau la gust, dar il fac cu o jumatate de lamaie o lingura de miere. Si e ca o limonada.
Eu mai iau si Nutrinatal si 4 spiruline de 500mg pe zi, cand nu uit sa le iau... Si au efect.

!
elpower spune:
Aflai si ce castiga formatia lui cumnata-meu!
Citez
"Din trupele inscrise pana acum doar 10 vor apare pe CD MYM.
Doar 3 dintre aceste trupe vor concerta in cadrul Manifest Your Fest.
Daca nu ai reusit sa apari pe primul CD nu te descuraja. Poti sa apari pe urmatorul.
Fiecare trupa care va apare pe CD va fi promovata in cadrul revistei Sunete la sectiunea CD MYM.
Cele mai bune 10 trupe - dintre cele mai bune 3 ce vor cocerta in fiecare oras vor mai avea ocazia sa se manifeste si la final in Bucuresti."
Pe ei i-au ales deja in primii 10. Acu ar fi bine sa-i aleaga in primii 3 sa concerteze si ei prin toata tara, poate, poate s-or lipi si ei de o casa de discuri
.

!
anamana123 spune:
bai, nene, da' ati scris, nu gluma! io stiam ca-n week-end nu sunteti asa active dar m-am inselat.
noi zilele de sambata si duminica am fost la cumparaturi ca au inceput soldurile si-am zis sa profitam!!!
nu pot scrie mai mult acum pt ca maria mi-a adormit in brate.
elaa, votat!
revin cand oi putea![]()
pupi,
la multe luni celor care au mai implinit una zilele astea!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
roxanici spune:
Kmi ce faina-i Timi, am vazut ca i-ai tras si codita in varful capului. Are alta tehnica decat raresu, impinge mai tare in picioare ![]()
Adina, frecventa kk la un bebe alaptat mixt nu stiu. Unul care papa numa formula cica ar tb sa faca in fiecare zi. Daca nu se chinuie mai asteapta poate se regleaza singura.
annmary77 spune:
elpower -multumesc mult.Chiar parola nu o aveam. Nu stiu de ce dar nu am cerut-o niciodata. Acum am putin timp si incerc sa pun ceva poze.Sper sa reusesc.Mersi inca o data.
Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)